Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy rohadnál meg 😊 <#guluszem1>#guluszem1><#action>#action><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#buck>#buck>
thx😊
akkor ez bõven elég lesz!😊
de ajánlom elõtte innen szedd le a "Szórópisztolyok",és "Festés szórópisztollyal" PDF-eket...olvasd el õket,minden le van írva,tisztiítás meg minden...
de ajánlom elõtte innen szedd le a "Szórópisztolyok",és "Festés szórópisztollyal" PDF-eket...olvasd el õket,minden le van írva,tisztiítás meg minden...
hát precíziós fújási technikákat nem akarok csinálni vele, nekem csak az kell hogy karosszériát meg nagyobb felületeket szépen egyenletesen le lehesen fújni...
hát attól függ elõször is,hogy mire szeretnéd használni...ha csak kasztni fújásra,akkor megfelel arra ez
mi a véleményetek a Humbrol start class festékszóróról?
Nemigen van több pénzem jobbra, de ha nagyon rossz véleménnyel vagytok róla, lehet elállok tõle...
amúgy fújás terén elég kezdõ vagyok...
Nemigen van több pénzem jobbra, de ha nagyon rossz véleménnyel vagytok róla, lehet elállok tõle...
amúgy fújás terén elég kezdõ vagyok...
heyho,rendel valaki mostanában a scaleautostyleról? mert én rendelnék, de jólenne felesbe a postaköltséget, amúgy mennyi a postaköltség 3-4 fontnak olvastam az pedig olyan 1000-1500 ft, kell valakinek valami onnan?
különben már értem,hogy miért építik sokan az U-552
utánnanéztem,és az egyik legnagyobb tengeralattjárós ász hajója volt!
érdemes megnézni az elsüllyesztett hajók számát,35!
érdemes megnézni ezt! és a 2001-es részt,ahol dedikálja Erich Topp az U-Boot tornyát<#wow2>#wow2>
utánnanéztem,és az egyik legnagyobb tengeralattjárós ász hajója volt!
érdemes megnézni az elsüllyesztett hajók számát,35!
érdemes megnézni ezt! és a 2001-es részt,ahol dedikálja Erich Topp az U-Boot tornyát<#wow2>#wow2>
yee
raktáron van,de nincsen felesleges 7000-em,meg ami még rájön (adó,vám) :\\
raktáron van,de nincsen felesleges 7000-em,meg ami még rájön (adó,vám) :\\
Azu a hajtómûû.....
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Hát ez tök jó, hangulatos. 😊))
hehe lol dio...seprus nyanyanak nemfekszik a harckocsi... <#hehe>#hehe>
buta gyerek meg szegeny kutyat is nekiuszitja a nagyvasnak ...

buta gyerek meg szegeny kutyat is nekiuszitja a nagyvasnak ...

😄
Azthittem, hogy lejött, hogy viccelõdünk 😄
Azthittem, hogy lejött, hogy viccelõdünk 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Pontosan! 😄
Köszönöm!
Köszönöm!
Vegyel zseles muvizet..es az alja a vizben lesz...pl egy dokkban....es a zsele miatt latszik majd!
Ez most komoly hogy azt hiszitek hogy egyilyen szintu dioamat meg lehet eegy nap alatt epiteni?! Mert ha igen en leszaladok a terkeprol..
pedig mikor elküldtem csak 1 volt belõle!😄
hát igen,minden ilyen gyorsan száradt!😄
gondolkozom diorámán,de nincsen szívem félbevágni a hajót! de egy állványon meg olyan...semmilyen! :\
hát igen,minden ilyen gyorsan száradt!😄
gondolkozom diorámán,de nincsen szívem félbevágni a hajót! de egy állványon meg olyan...semmilyen! :\
Kp Makettbol ezt osszehozni! <#wow2>#wow2> A kepek szerint az osszes letezo feljavitot felhasznalta...

ÁÁ kiütöttél 😄
Szal azt akartam, hogy a víz is ilyen gyorsan megszáradt?
Szal azt akartam, hogy a víz is ilyen gyorsan megszáradt?
Segítséget szeretnék kérni!
Szeretnék ASTRA COUPE makettet venni...
Elsõsorban Tamiya amit keresek.
Tudtok javasolni valamit, hogy hol kaphatok?
Szeretnék ASTRA COUPE makettet venni...
Elsõsorban Tamiya amit keresek.
Tudtok javasolni valamit, hogy hol kaphatok?
Gratulálok! Nagyon komoly lett a tengeralattjáró! 😉