Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'ként õ lenne a kicsike

<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
szeretem a dragon-t
fõleg az újakat, csak drágák 😞
szeretem a dragon-t
fõleg az újakat, csak drágák 😞
ugy i lehet mondani hogy autot csinalok..de kozben nem..ez egy csorompos dio lesz...mar eleg regen mikor megvettem a Jagdtigerem akkor dontottem l hogy dio lesz es mi lesz a tema. Ebbe a temaba kell a Jeep.
Autót csinálol?
És ez egy Dio-lesz, vagy csak úgy "natúrba" csinálod?
És ez egy Dio-lesz, vagy csak úgy "natúrba" csinálod?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
és mi az a ,,self healing cuttingmat,,?😄😄<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
E30 4ever
Sry csak most jöttem vissza. A zöld lap az 1 self healing cuttingmat és ebay. A maratás jár hozzá.
frankó!<#eljen>#eljen> amúgy lehet hülyeséget kérdezek,de mi az a kockás lap ami a tank alatt van? sok helyen láttam már! és mire való?<#idiota>#idiota>
E30 4ever
tiéd ez a zöld lap? honnan szerezted?😊
Még 1 ucsó kép
Dragon tigrise van valakinek?
De jók, ha a tiétek ha nem.
üdv! pontosan 2003. 12. 31 óta van a topik!😊
amúgy van ami a miénk,van amit meg más oldalról linkelünk be!
amúgy van ami a miénk,van amit meg más oldalról linkelünk be!
Sziasztok! Tök jó ez a forum régóta van? A makettek a képeken a tieitek?Én is berakok 1 párat.
sokszerencsét x)
Hmmm...az 5let nem is rossz...van ketkomponensu gyurmazhato epoxy putty-m ami altalanos felhasznalasra van..igaz hogy gyorsan kot..de jol lehet vele egy ideig gyurmazni..kb mint az igazi gyurmaval...zsepibecsomagolva kis kockakat gyartva ...hmmm nem is rossz 5let! 😉)
Homokzsákokat pl hõre megkeménykedõ gyurmából: megformázod egy ruhadarab segítségével a darabkákat, pl ruhazsebkendõvel hogy a szövet mintákat ejtsen a gyurmán. Szal hogy amolyan "zsák hatása" legyen. Aztán gyakorolsz rá hõt 😉 Vagy hallottam olyat is, hogy kis méretre-alakra vágott nedves papírzsepibe homokot csomagolt az ürge, aztán ha megszáradt, akkor még megfestette.
nagyon már nem lehet szerintem...ez így sikeredett,lekellett volna maszkolni a körülötte levõ részt celluxxal (nem túl jó különben a cellux),vagy ragasztószalaggal...
köszi<#ravasz1>#ravasz1>
a gondom most az,hogy a díszlécek festését elba*tam.. nem sikerült jó a maszkolás és nem szép a vonalak széle! tudja vki hogy lehetne orvosolni? (kis segítség,hogy a díszléc festése alatt nem a kasztni színe van,hanem 2 réteg lakk)
a gondom most az,hogy a díszlécek festését elba*tam.. nem sikerült jó a maszkolás és nem szép a vonalak széle! tudja vki hogy lehetne orvosolni? (kis segítség,hogy a díszléc festése alatt nem a kasztni színe van,hanem 2 réteg lakk)
E30 4ever
Belekezdtem a Commando Jeep-be....es mivel nem ugyakarom megcsinalni mint ahogy azt az SAS kommandosai hasznaltak (es amilyen allapotot a makett mutat gyarilag), hanem az eredeti nagy szelvedot leboritva, hatul kozepen egy allvanyon egy M2, es az iker angol geppuskakat elhagyva...azaz konnyu felderitonek akarom (ugyebar ezen fognak az elhagyott Vadasztigrishez erkezni a jenki katonak majd a dion)...
Szoval kerdes: kis homozsakokat akarok csinalni amik elol a hutot vedik(egymasrarakva heggesztett femlapok altal a helyukon tartva), es pl amire a szelvedo le van boritva! Erre 5let megoldas valakinek?!
Szoval kerdes: kis homozsakokat akarok csinalni amik elol a hutot vedik(egymasrarakva heggesztett femlapok altal a helyukon tartva), es pl amire a szelvedo le van boritva! Erre 5let megoldas valakinek?!
re5pect😊
ez a lényeg 😊 Miguel Jiménez is megmondta..
köszi<#worship>#worship> én nagyon büszke vok rá! tudom h van jobb biztosan,de én maximálisan meg vok elégedve magammal!
E30 4ever
egészen jól néz ki
én kb így csináltam a bmw kasztniját,és meg kell mondanom,eszméletlen szép lett! közrejátszott a lakk meg a polír is,de akkor is! eddigi legszebb festésem<#vigyor5>#vigyor5>
E30 4ever
kertesház rulz😄
köszi szépen az infot,de sztem festés után is rámegy egy polírozás, mert akkor lesz igazán szép egyenletes a szín meg minden, arra lakk, aztán lakk is polírozva, sztem így lesz frankó, dehát majd kipróbálom, csak sajna 7000 ftos mulatság ha elbaszom a kasznit😄
rendelni szeretnék a scale auto style-ról, hogy a fenében kell?
hogy kell fizetni? oda van írva hogy egyéb országokból rendeléshez keressen meg e-mailben meg is kerestem, de nem válaszolt😞
köszi szépen az infot,de sztem festés után is rámegy egy polírozás, mert akkor lesz igazán szép egyenletes a szín meg minden, arra lakk, aztán lakk is polírozva, sztem így lesz frankó, dehát majd kipróbálom, csak sajna 7000 ftos mulatság ha elbaszom a kasznit😄
rendelni szeretnék a scale auto style-ról, hogy a fenében kell?
hogy kell fizetni? oda van írva hogy egyéb országokból rendeléshez keressen meg e-mailben meg is kerestem, de nem válaszolt😞
alapozó nem minden esetben szükséges,csak akkor ha nagy átalakítás van a kasztnin,meg sokat tömítettél meg ilyenek...ha csak 2 visszapillantót ragasztasz rá,akkor nem kell,hanem rögtön az elsõ szín,majd ha szükséges még1,és még1,és még1 réteg...aztán lakkozol majd polírozol,ha jól tudom!
tesáh festés,lakk,polír
ja,mielõtt lefúlyod érdemes meleg vízben megfürdetni a kasztnit,hogy zsírtalanítsd,vagy áttörölgetni egy alkoholos ronggyal...de én inkább fürdetni szoktam szappannal!😄 olvastam,hogy nem szabad utánna megtörölni,mert így feltöltõdik statikusan,és jobban vonzza majd a porszemcséket,és festés utáni száradáskor nem a legjobb ha beleszárad a por...persze nagyon finom (2000-es) polírpapirral kilehet csiszolni a kasztniból...szal ha tudod akkor tedd ki az ablakba,vagy a kertbe száradni mosás után,aztán lehet fújni...amikor szárad tedd be mondjuk egy cipõsdobozba,vagy ha befér akkor a makett dobozába,így ellehet kerülni a kósza porszemcséket!😊 ha kertesházban laksz,akkor meg eleve érdemes kiülni a kertbe és ott fújni a kocsit,aztán ott hagyni,ott nem porosodik,sõt még gyorsabban is szárad a széltõl
én így csinálnám,aztán lehet máshogyan csinálná,vagy más módszerei vannak
tesáh festés,lakk,polír
ja,mielõtt lefúlyod érdemes meleg vízben megfürdetni a kasztnit,hogy zsírtalanítsd,vagy áttörölgetni egy alkoholos ronggyal...de én inkább fürdetni szoktam szappannal!😄 olvastam,hogy nem szabad utánna megtörölni,mert így feltöltõdik statikusan,és jobban vonzza majd a porszemcséket,és festés utáni száradáskor nem a legjobb ha beleszárad a por...persze nagyon finom (2000-es) polírpapirral kilehet csiszolni a kasztniból...szal ha tudod akkor tedd ki az ablakba,vagy a kertbe száradni mosás után,aztán lehet fújni...amikor szárad tedd be mondjuk egy cipõsdobozba,vagy ha befér akkor a makett dobozába,így ellehet kerülni a kósza porszemcséket!😊 ha kertesházban laksz,akkor meg eleve érdemes kiülni a kertbe és ott fújni a kocsit,aztán ott hagyni,ott nem porosodik,sõt még gyorsabban is szárad a széltõl
én így csinálnám,aztán lehet máshogyan csinálná,vagy más módszerei vannak
ja igen, ti hogycsináljátok hogy nagyon zsír legyen a kaszni? gondolom megy rá alapozó, aztán festék, és lakk elõtt jön a polír vagy utána?
szal alapozó,festék,lakk,polír?
vagy alapozó,festék,polír,lakk,polír
vagy alapozó,festék,polír,lakk
leszoktátok festés elõtt tisztítani a valamivel a kasznit? ami pl zsírtalanítja vagy ilyesmi? olvastam olyat is honlapon, hogy vizes polírpapírral átmegy rajta a fószer, és csak arra jön az alapozó...
thx a helpet
szal alapozó,festék,lakk,polír?
vagy alapozó,festék,polír,lakk,polír
vagy alapozó,festék,polír,lakk
leszoktátok festés elõtt tisztítani a valamivel a kasznit? ami pl zsírtalanítja vagy ilyesmi? olvastam olyat is honlapon, hogy vizes polírpapírral átmegy rajta a fószer, és csak arra jön az alapozó...
thx a helpet
megvettem a fújókám😄
Móricz Zsigmond körtéren van egy egész korrekt makettbolt, ott vettem 2990 ftért😊
Amire nekem kell arra sztem jó lesz...
Nem márkás meg ilyenek, de jónak néz ki, arra hogy kocsi karosszériákat fújjak le vele sztem teljesen jó,hát aztán vagy nem😄 hamarosan kiderül
Móricz Zsigmond körtéren van egy egész korrekt makettbolt, ott vettem 2990 ftért😊
Amire nekem kell arra sztem jó lesz...
Nem márkás meg ilyenek, de jónak néz ki, arra hogy kocsi karosszériákat fújjak le vele sztem teljesen jó,hát aztán vagy nem😄 hamarosan kiderül
Ez naonkomoly, sztem...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85