Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez de jó dioráma téma,csak kár,hogy ilyen szar képminõség
de ez is jó
vagy ez,még egy kép róla
csak nehéz lenne megépíteni õket!:\
de ez is jó
vagy ez,még egy kép róla
csak nehéz lenne megépíteni õket!:\
Arra csak elvétve járok,...most hogy lezárták fél bp-t,a közlekedés katasztrófa...
Jó,tudom van bkv is,de az sem lehet most leányálom.
Jó,tudom van bkv is,de az sem lehet most leányálom.
😊
Bejárom fél bp-t akkor is szerzek ilyet 😊
Bár most jut eszembe,hogy van otthon egy kb egy 1x1 m-es(!) mûanyag lap,ami vagy 10 éve a garázsban rohad,azt se tudom minek a mije volt...Az is ilyen hullámszerü....Remélem megvan,és jól emlékszem.Ha nincs,akkor keresek egy vasutas boltot,és betámadom 😄
Bejárom fél bp-t akkor is szerzek ilyet 😊
Bár most jut eszembe,hogy van otthon egy kb egy 1x1 m-es(!) mûanyag lap,ami vagy 10 éve a garázsban rohad,azt se tudom minek a mije volt...Az is ilyen hullámszerü....Remélem megvan,és jól emlékszem.Ha nincs,akkor keresek egy vasutas boltot,és betámadom 😄
Modell & Hobby lehet már elköltözött,mert a makettinfo nem írja,hogy van Váci úton boltjuk,de van itt:
1135 Lehel u. 62. / 237-0744
1135 Lehel u. 62. / 237-0744
akkor a makettinfon megnéztem a boltokat,és ezek vannak:
ZZemoki Modellvasút Szaküzlet / 1133 Pannónia u. 112. / 359-2763
Deák Modellsport /
1089 Kálvária tér 19. 210-2875
1114 Ulászló u. 40. 166-5820
szerintem hivogasd fel õket,csak nyitva vannak hatig!
ZZemoki Modellvasút Szaküzlet / 1133 Pannónia u. 112. / 359-2763
Deák Modellsport /
1089 Kálvária tér 19. 210-2875
1114 Ulászló u. 40. 166-5820
szerintem hivogasd fel õket,csak nyitva vannak hatig!
fellapoztam 1-2 terepasztalos katalógust,és:
Modell & Hobby Kft. / Váci Út 47/B / 329-0606
Modell Kit 1001 Kft / 1092 Erkel utca 6. / 217-49-21
egyenlõre ennyi,de még keresek,meg gondolkozom
Modell & Hobby Kft. / Váci Út 47/B / 329-0606
Modell Kit 1001 Kft / 1092 Erkel utca 6. / 217-49-21
egyenlõre ennyi,de még keresek,meg gondolkozom
áhá megvan!
Faller a gyártó,és Seefolie a neve!
53 x 26 cm a mérete,és 170791 a katalógus száma
így néz ki pontosan
Faller a gyártó,és Seefolie a neve!
53 x 26 cm a mérete,és 170791 a katalógus száma
így néz ki pontosan
én is így gondoltam😊 hál istennek van mind próbálni😄
egyébként sebbenzinnel szépen le lehet szedni ezeket az ecsettel festett részeket,és a lakk nem sérül😊))
az ablakkeretet is úgy csináltam,hogy körbemaszkoltam ahogy tudtam,lefestettem,lehúztam és most sebenzines fülpiszkálóval szépítem😊 tök faja😛
egyébként sebbenzinnel szépen le lehet szedni ezeket az ecsettel festett részeket,és a lakk nem sérül😊))
az ablakkeretet is úgy csináltam,hogy körbemaszkoltam ahogy tudtam,lefestettem,lehúztam és most sebenzines fülpiszkálóval szépítem😊 tök faja😛
E30 4ever
ha szeretnél akkor csinálj,de ne a félkész makett legyen a teszt alany,ha még soha nem csináltál ilyet...asszem híg festéket kell befolyatni egy bazi vékony ecsettel a panelbe,az meg szépen lefolyik,majd megszárad,de könnyen ellehet b@szni,így valami szar maketten,kocsin,bármin próbálgass elõbb,ne a már kész kasztnin!😊
😄
Az a lényeg,hogy megvan. De akkor nyílván csökkent a színvonal,mert kb 6 éve még rengeteg Nascar gép volt.
Ajánlom,hogy hajók legyenek + festék (túl.képp festék kell csak)
Az a lényeg,hogy megvan. De akkor nyílván csökkent a színvonal,mert kb 6 éve még rengeteg Nascar gép volt.
Ajánlom,hogy hajók legyenek + festék (túl.képp festék kell csak)
Nem lett szar, csak még csiszolj rajt szvsz 😊
A kutyát meg sztem se tedd a toronyra<#vigyor3>#vigyor3>
A kutyát meg sztem se tedd a toronyra<#vigyor3>#vigyor3>
Voltam!! Egy két hónapja, de szrintem nem olyan jó az a bolt, fõleg azért mert nincs NASCAR makettjük. Nekem meg az a legfontosabb, meg az autók.
Downhill!!
Ja,és csinálom az S-100-ast <#nezze>#nezze>
Lefújtam a hajótestet alúl-felûl. Hát nem lett a legjobb,de már ígymarad 😄
Lefújtam a hajótestet alúl-felûl. Hát nem lett a legjobb,de már ígymarad 😄
Volt vki mostanában az Arany János utcai Mega modellben ?
Nagy még a vlaszték ?
Egyáltalán még megvan a bolt ?
Nagy még a vlaszték ?
Egyáltalán még megvan a bolt ?
...ráadásul különleges kiképzést is kaphattak akkoriban a kutyák, pl.: Tigris tornyáras való felugrás.
Na kérném nem lenézni a német juhászt.<#awink>#awink>1 métert csak tud ugrani.
Nagyon jó,de SZERINTEM a kutyát ne rakd a toronyra 😊
Magától oda nem tudna felmenni,egy sáros-vizes 35 kilós kutyát senki nem cipelne oda fel szvsz 😄D
Magától oda nem tudna felmenni,egy sáros-vizes 35 kilós kutyát senki nem cipelne oda fel szvsz 😄D
Sztem /csak tanács/ a tömítést tüntesd el és körkörösen csiszold. Ha a képen jól láttam akkor ide oda csiszoltad 1 vonalban. És sár csak alul volt, a vízszintes felületeken nem igen.Még 1x csak tanács nem köpködés.
hy all! én meg festegetem a díszléceket,ablakkereteket.. 2 oldalsó díszléc teljesen kész,a lökösökön lévõkkel még kell majd szórakozni,ablakkeret pedig 2 oldalsó van félkész állapotban!

E30 4ever
na egy kis tigris update...tömítettem,csiszoltam,szar lett!😄 nem baj,úgyis havas/saras lesz szal eltûnnek majd a hibák!😊
a szitu kezd kialakulóban lenne...a keptön,meg egy fószer dumálnak a tankon,az egyik kezében térkép lesz! a keptön nem félkarú rabló,fellesz ragasztva a másik keze is,csak máshogy nem férne be! a torony tetején dekkolna egy kutya is még,lesz majd még 1 kutya,de az majd ott fog sétálgatni valamerre!😄 az elhagyott willys mellett lenne 1-2 bagózó katona! így ennyi egyenlõre😄
itt vannak a képek
a szitu kezd kialakulóban lenne...a keptön,meg egy fószer dumálnak a tankon,az egyik kezében térkép lesz! a keptön nem félkarú rabló,fellesz ragasztva a másik keze is,csak máshogy nem férne be! a torony tetején dekkolna egy kutya is még,lesz majd még 1 kutya,de az majd ott fog sétálgatni valamerre!😄 az elhagyott willys mellett lenne 1-2 bagózó katona! így ennyi egyenlõre😄
itt vannak a képek
faja<#eljen>#eljen> nekem meg sikerült rendbehoznom díszléce(ke)t! holnap tolok képet<#vigyor3>#vigyor3>
E30 4ever
sok csöves bolt
ja és nem is lehet kapni nálunk
naja, az igaz
Drágák nálunk kinn nem