Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RUSH99
nekem már elmondta<#hehe>

nagyon felhigítod fekete festéket,aztán egy marha vékony ecsttel becseppentesz egy kicsit vmelyik résbe,és magától végigfut<#idiota>

E30 4ever

Glpetyus
Panelvonalazást milyen módszerrel csinálod?
Marha profi .o

DJ RUSH99
ááááá!!!! nagyon szééép!!! RESPECT!!!<#wow2><#wow2><#worship><#worship><#eljen>

E30 4ever

Glpetyus

Aztakurva.Gyönyörû ! <#guluszem1><#wow1><#eljen><#worship>

Glpetyus
<#wow2><#wow2><#wow2><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

kbx
Íme az elkészült R34...

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

DJ RUSH99
mért tagadod le a közös múltunkat?😞<#puszis>

<#vigyor3><#vigyor3><#banplz>

E30 4ever

Glpetyus
<#guluszem1>
😊

MikX
Jajaj, az lesz, hogy lefestem sárgára, utána meg fekete filcel a lovat...
Sztem legalábbis ez lesz a jó, mert visszamosást próbáltam ,de feljött a fekete is, nem maradt rajta...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

ja és fordítva a színeket kicsit álmos vagyok

meg elõztél😊

Sárgával lefested az alapot de olajjal. miután megszáradt akril feketével átfested picit vársz és át törlöd alcoholos rongyal vagy zsebkendõvel.

kbx
Vagy pedig lefested sárgára és a a lovon visszamosod a fetéket hígítóval, és akkorr még festeni sem kell!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

MikX
Ohh, hogy ez nem jutott eszembe eddíg...
Köszike, a filc nagyon jó 5letnek tûnik...
van is otthon vagy 50 féle szín, szal...
Na akkor nagyon szépen köszi a tippet, hogy ez hogy nem jutott eszembe??!!?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Seaweed
Szerintem vagy nagyon vekony ecsettel...de lehet meg a trippla nullas ecset is vastag hozza...akkor johet szamitasban a vekonyabb ecset..(ilyeneket altalaban mar keszlestben aruljak..mint "szuper finom ecsetek")...vagy filcel! Alkoholos filcel..muveszellatokban kapni..van minden fajta..en eloszeretettel hasznalom az ezustot, kivalo ezkoz...ismerzeto jeluk hogy golyo van bennuk es fel kell razni a festeket benne...biztos ismered..a fiatalok eloszerettel firkalnak vele ossze mindent...mintha muveszek lennenek...hogy torne el a kezuk...nah de elkalandoztam..szal ilyenbol van vekonyabb es vastagabb kivitel is..a legvekonyabb kell neked...az kb 0.5-os rotring fej meretu..(lehet van vekonyabb is, en ilyet lattam csak eddig)....

Ez egy tippnek pont eleg .
Punker
holnap mentek mosoni kiállításra?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

MikX
Naja,csak szted hogy lehetne megfesteni azt a maratást?
Itt a kép:

A 12.-es cucc az a logó

Seaweed
hat akkor hajra
Seaweed
<#gonosz1>
"Nincs túl sok idõm már"
"Meghalsz?"

lol 😄D

MikX
Mondjuk Szombaton megyünk Móvárra, szal igen, sietek .D

Seaweed
Hogy erted azt hogy nincs tul sok idod ra?! Meghalsz? Versenyre rohansz vele?!

A makettezes a raerosok hobbija...
MikX
Jahh, még egy dolog...
Az oldalán az enzo-nak van egy pajzs alakú logó, ami megvan maratásban is, rá akartam rakni a matricát, de elrontottam, ezért le kellene festeni, csak nem tom hogy kellene, mert még a sárga hátteret meg is tudom, meg a fekete keretet, de a ló nem akaródzik, mert nagyon kicsi... Le lehetne-e ezt festeni? Én szárazecseteléssel próbáltam ,de még akkor sem tudtam normálisan megfesteni...
Vagy hagyjam festetlenül az egészet? Vagy rá sem tegyem? Nincs túl sok idõm már, szal vmit ki kellene találni...

MikX
Na Hali mindenkinek!

Nem igen voltam egy darabig, mert nagy finishben vok 😄
A Skyline kész, az enzo-ból nem sok van hátra, csak kisebb dolgok...

Azt én is utálom. Ezért van a Friul talp. De a Dragon is úgy csinálja a darabokat hogy csak össze kell ragasztani és kész.

azz.. nekem is annál a fázisnál lett elegem 😄

Jagi
Akkor ez esetben be is kaphatja : )

DJ RUSH99
na jóóóóvan<#idiota><#idiota><#idiota><#zavart2><#conf>

E30 4ever

DJ Skyline
"I bought led and fluorescent tubes"
valamilyen fluoreszkáló csövei vannak,dehogy honnan és micsoda!<#nemtudom>

amúgy:
"I bought the electronics in Akihabara (distric of Tokyo in Japan) when I was on holiday."
tehát bevásárolt Tókióban',amikor nyaralt!😄

DJ Skyline
<#gonosz1>
ott rontotta el,hogy az autó hátulján vezette ki a kábeleket,elég illúzió romboló,én a közepén vezetném ki inkább!

DJ RUSH99
ááááá!!! ez nagyon komoooly<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1> honnan a búbánatból van olyan neonja?<#idiota>meg milyen az?

E30 4ever

Jagi
Ok, vaze!
gondoltam rá hogy megcsinálom, de a 12. képnél
úgy döntöttem, hogy mindegy...<#idiota>

Apus
Rohadt jó az a neon az alján <#wow1><#wow2>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

DJ Skyline
ez nem lett rossz,érdemes végig nézni!

DJ Skyline
érdekes ez a víz! mintha egy rajzfilm lenne

DJ Skyline

DJ Skyline
de nem akarom a szemenkénti láctalppal szórakozni!<#idiota>
a legunalmasabb része a harcjármûpítésnek!:\

DJ RUSH99
<#vigyor3><#puszi>

E30 4ever

Glpetyus
<#wow2>

DJ RUSH99
nem besértõdni😛😄😄<#wink>

E30 4ever

DJ RUSH99
nekem meg maszkolószalag

E30 4ever

Glpetyus
Mind1.
Nálam mindig ragasztószalag marad 😄

DJ Skyline
gondolom ezt érti ragasztószalag alatt:
a kicsike színes/fekete/fehér gurigákat!😄

Glpetyus
<#banplz>

DJ RUSH99
de ez nem is ragasztószalag<#hehe>

E30 4ever

Glpetyus
ezt használom 😊

DJ RUSH99
íme😛

amúgy nem én maszkolok ám ilyen jól... lehetetlen ilyen picike réseknél<#idiota>hanem lemaszkolom ahogy tudom aztán sebbenzines fülpiszkálóval tökéletesítgetem.. tök frankón lehet vele csnálni<#vigyor3>

E30 4ever

DJ RUSH99
nám😛 rendes maszkolószalag<#idiota>

E30 4ever

Glpetyus
sima ragasztószalag sztem.
Én is ezt használok 😊

DJ Skyline
mivel maszkoltad?