Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Terveim szerint mivel mind volt vagy epp van is meg amagyar haderoben igy mind magyar lesz vagy max orosz 😉)
mig nem tudom melyik kep nem latszik...nem tudok mit mondani...amugy sejtettem hogy a missing lynx nem fogja engedni...azok nem latszanak?!
a piros X-ek mennyibe vannak? 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
hmm nezegetem Trumpi oldalat...uj autoja:
http://www.trumpeter-china.com/war513/products/en_message.asp?id=340

http://www.trumpeter-china.com/war513/products/en_message.asp?id=340

aaaaaaaa
Jah es hozzateszem teljesen korrekt aron!
1:35 SA-2 Guidline Missile on Transport trailer 35.95€
1:35 SA-2 Guidline Missile on launcher 12.95€
1:35 SA-6 Anti Aircraft Missle 12.95€
1:35 SA-2 Guidline Missile on Transport trailer 35.95€
1:35 SA-2 Guidline Missile on launcher 12.95€
1:35 SA-6 Anti Aircraft Missle 12.95€
Most rendeltem par jo cuccot...( ketharmada szimulatoros..maradek makett)
egy ilyet:
egy ilyet:
+ egy ilyet <#vigyor>#vigyor>

egy ilyet:
egy ilyet:
+ egy ilyet <#vigyor>#vigyor>

igy már én is jártam a régebbi revell ragacsokkal, felraktam pl egy viszapillantotükröt, és kb estére leesett, ugyhogy hozzá sem ért senki :S
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
Azt is hasznalok, Gél-eset. De nagyobb feluletek ragasztasanal jobban szeretem a tus folyekony ragasztoto mint amilyen a Humbrol-e. Raadasul tomiteni is jo..es nem lesz beton a szaradas utan mint a pillrag...
Jaja! A jo ragaszto megolvasztja amuanyag feluletet es igy osszedolgozza a kep ragasztando felet..ellenben a regi Revell ragaszto olyan volt hogy bekented..latszolag osszeragadt..aztan egy erosebb mozdulattal szethulott serules nelkul a ket fel...nah kivancsi leszek milyen az uj revell ragaszto!
Nekem volt régen tûs, de az kb olyan volt mint a papírragasztó..
Nem köt meg ha nem kap levegõt 😛
Ja,én régebben az a tûset használtam,a tubusos szar volt.
Most csak pill. ragasztót használok 😊
Ja,én régebben az a tûset használtam,a tubusos szar volt.
Most csak pill. ragasztót használok 😊
A tizevvel ezelotti nagyon fos volt arra emlekszem..soot van meg mindi belole..es ez is mutatja menyire szar ragaszto! Mai napig nem szaradt be a tobb mitn tiz eves ragaszto!<#felkialtas>#felkialtas>..most vettem ketfele Revell ragasztot egy valami "quick" meg sima tuset...majd kiderul.
Nah vettem vegre ionkezelt vizet a vizbazisu festekeimhez higitani...(120Ft volt..egetrengeto ar...de volt denaturalt szesz is 200Ft kornyeken...max ha nem jon be azt is veszek...)
mas:
eddig Humbrol ragasztot hasznaltam es az nagyon bejott...most elfogyott..es nem is volt a boltban..igy vettem revell-t...tapasztalatok?!
megint mas:
Ehh bazz szoszerint menekultem ki az Alfoldbol! Kecsoiak! Kesz alom mennyi zsir Academy makettjuk van most....a fel polcot szivem szerint elhoztam volna <#gonosz1>#gonosz1>
mas:
eddig Humbrol ragasztot hasznaltam es az nagyon bejott...most elfogyott..es nem is volt a boltban..igy vettem revell-t...tapasztalatok?!
megint mas:
Ehh bazz szoszerint menekultem ki az Alfoldbol! Kecsoiak! Kesz alom mennyi zsir Academy makettjuk van most....a fel polcot szivem szerint elhoztam volna <#gonosz1>#gonosz1>
nyugodtan, nem védettem le 😊)))
ha tudok valamiben segiteni akkor szolj 😊
ha tudok valamiben segiteni akkor szolj 😊
kbx iszonyat szépet alkottál!
flamerPUG eszméletlenül tetszik ez a kábelezés, engedelmeddel elcsórom az ötletet<#vigyor0>#vigyor0>
flamerPUG eszméletlenül tetszik ez a kábelezés, engedelmeddel elcsórom az ötletet<#vigyor0>#vigyor0>
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
amugy kösi srácok, haladok vele szépen lassan<#hehe>#hehe>
tiger jöhet feljavítostúl zimmeritestûl😄
hüü kbx le a kalappal!
hol lehet töled makettezö orákat venni ? <#vigyor3>#vigyor3>
hol lehet töled makettezö orákat venni ? <#vigyor3>#vigyor3>
nekem valami harckocsit tegyé félre<#hehe>#hehe>
nm,
egyébként süti lett a skyline-od kbx<#eljen>#eljen>
egyébként süti lett a skyline-od kbx<#eljen>#eljen>
bekábeleztem az aksit,a kábelek még nincsenek rögzitve

<#guluszem1>#guluszem1><#csodalk>#csodalk><#ijedt>#ijedt><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
baromi jó lett!<#eljen>#eljen>
baromi jó lett!<#eljen>#eljen>
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
mondtam,hogy ne itt gaykodj!😄
mondtam,hogy ne itt gaykodj!😄
thx! ÕÕ, ahogy DjRush írta, csak kb 2-3as ecsettel szoktam futtatni, aztán hígítóval letörlön a fölösleget...
Amúgy nem tudok szépen panelezni, mert mindig kifut stb, csak amikor visszamosom akkor lesz ilyen szép!
Amúgy nem tudok szépen panelezni, mert mindig kifut stb, csak amikor visszamosom akkor lesz ilyen szép!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
elösször mosd át az egészet tiszta higítóval, úgy már sokkal könnyebben fut a matt panelvonalakban a cucc, de vigyázz, mert így a panelvonalakból való kifutásra is hajlamosabb
Elõnyben vagytok,mert fényes rétegen sokkal könnyebb,de pl egy hajót,vagy hk-t nem fogok fényesre lakkozni,panelvonalazni,majd mattlakkozni. Pedig úgy kellene 😊
Matt felületen horror a vonalazás,el is szoktam b@szni gyakran <#wilting>#wilting>
hát kbx már régi motoros<#wink>#wink> én bmw-n fogok elõször csinálni (ha csinálok😄) de elõtte egy selejt kasztnin próbálgatom majd😊 de egyenlõre ablakkereteket festem.. napok óta<#wilting>#wilting>
E30 4ever

😊