Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ááá, marha jó lesz!
Haladtam a Tigrissel:http://www.sg.hu/galeria/11452707481145777370.JPG
http://www.sg.hu/galeria/11452707481145777330.JPG
http://www.sg.hu/galeria/11452707481145777759.JPG
És ilyen lövegcsõ lesz rajta. Kb. 2 múlva meg is jön.
http://www.sg.hu/galeria/11452707481145777330.JPG
http://www.sg.hu/galeria/11452707481145777759.JPG
És ilyen lövegcsõ lesz rajta. Kb. 2 múlva meg is jön.
Kb. 8e ft a megában.<#wink>#wink>
és menyiért vetted? érdekelne engem is ez a putty<#vigyor3>#vigyor3>
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
Apaaam' a vilag legnagyobb kiralyasaga a Tamiya Light Curing Putty!
Most hasznaltam azota miota vettem. Dolgozol vele, es ha nem akarod hogy megkosson elfordulsz a lampatol a sotetebb resz fele...de ha kinyomod egy papirlapra pl , es letakarod hogy ne kapjon fenyt(de akar eleg ha arnyekbvan van a lampatol!!) akar 20 perc mulva is dolgozhatsz vele...ellenben a lampa ala rakva kb 1 perc alatt csiszolhato!!! de mar par masodperc alatt tok kemeny lesz!..es ezt sajat kezben atelni kurva nagy elmeny! A vilag legjobb cucca! Minden fillert megert!

Most hasznaltam azota miota vettem. Dolgozol vele, es ha nem akarod hogy megkosson elfordulsz a lampatol a sotetebb resz fele...de ha kinyomod egy papirlapra pl , es letakarod hogy ne kapjon fenyt(de akar eleg ha arnyekbvan van a lampatol!!) akar 20 perc mulva is dolgozhatsz vele...ellenben a lampa ala rakva kb 1 perc alatt csiszolhato!!! de mar par masodperc alatt tok kemeny lesz!..es ezt sajat kezben atelni kurva nagy elmeny! A vilag legjobb cucca! Minden fillert megert!

Jeeeeeeeeeep <#smile>#smile>
(azert meg nem itt tartok...csak a darabokat osszeraktam egy par foto erejeig 😉)

(azert meg nem itt tartok...csak a darabokat osszeraktam egy par foto erejeig 😉)
Szinte tuti hogy az Eduard fog kijonni maratassal hozza, mert az eppen meg nyomokban itt-ott fellelheto 1/48-as ESCI/Hobbycraft Mig-23BN/Mig-27 maketthez is van fejavitojuk....ez alapjan szinte 100% veszem hogy hamarosan kijonnek az Ita ujrakiadott Mig-23MFehez is maratassal.
"Uj" makett..legalabbis az Italeri kiadasaban..igy ezutan varhato feljavito hozza.
(Sajnos viszont azt jeleznem hogy mar az elodokrol(ESCI,Hobbycraft) (amiknek alltalaban a kliseit egy az egyben fel szoktak hasznalni..max korszerusitik(pozitiv panelezes helyett pl negativ) is tudni lehetett hogy sulyos pontatlansagokban szenvednek....bar az ita kiadast meg nem lattam...)
Feljavito teren Pavla gyart KM-1 k.ulest 48-ban, Tally Ho meg mugyanta kerekeket 23-ashoz.
(Sajnos viszont azt jeleznem hogy mar az elodokrol(ESCI,Hobbycraft) (amiknek alltalaban a kliseit egy az egyben fel szoktak hasznalni..max korszerusitik(pozitiv panelezes helyett pl negativ) is tudni lehetett hogy sulyos pontatlansagokban szenvednek....bar az ita kiadast meg nem lattam...)
Feljavito teren Pavla gyart KM-1 k.ulest 48-ban, Tally Ho meg mugyanta kerekeket 23-ashoz.
Hali!
Ma voltam Mováron a kiállitáson és beszereztem egy 1/48-as mig-23MF-et az italeritöl.Mint megtudtam ez megegyezik az esci és hobbycraft kiadásával annyi különbséggel ,hogy van hozzá magyar matrica.De egy olyan kérdésem lenne,hogy tud valaki ehhez valamilyen feljavito készletet?Mert eddig én csak katapult ülést találtam ebben a méretarányba hozzá,de az is a 21-es készlethez mellékelve.Meg ezt,de erröl több infot nem találtam hogy honnan lehetne megszerezni vagy hogy gyárják-e.
Ma voltam Mováron a kiállitáson és beszereztem egy 1/48-as mig-23MF-et az italeritöl.Mint megtudtam ez megegyezik az esci és hobbycraft kiadásával annyi különbséggel ,hogy van hozzá magyar matrica.De egy olyan kérdésem lenne,hogy tud valaki ehhez valamilyen feljavito készletet?Mert eddig én csak katapult ülést találtam ebben a méretarányba hozzá,de az is a 21-es készlethez mellékelve.Meg ezt,de erröl több infot nem találtam hogy honnan lehetne megszerezni vagy hogy gyárják-e.
..en meg most "racsositottam" az amugy gyarilag racstalan Jeep hutoracsat...(SAS Jeep igy nincs racs..de a gyari igyis hibas mert az SAS Jeepeken a kozepso ketto racs megvan hagyva...ezen egy sincs..sebaj..most huzott szalbol legyarottam es beragasztottam a racsokat 😉)
Az elso sorozat kepek Movarrol... a makettinfo.hu forumaban talaltam.
Nah vegigszaladtam....hat akkor 2005/5 nyema..mert 2006/1-re keresztelodott at....
Remelem ez az uj felallas amit emlegetnek hatekonyabb lesz, es legalabb 3-4 havonta BIZTOSAN megjelenik valami papiradag makettezo ujsag "cimen"....
Remelem ez az uj felallas amit emlegetnek hatekonyabb lesz, es legalabb 3-4 havonta BIZTOSAN megjelenik valami papiradag makettezo ujsag "cimen"....
itt a jozsibacsi nevû tag kommentjei az érdekesek...asszem neki köze van a laphoz
Tudja valaki mi a rak van a PM-el?! Tegnap az ujsagosnal azt mondtak hogy meg mindig!! nem jelent meg....
Asszem inkabb raallok valami kulfoldi lapra...
Asszem inkabb raallok valami kulfoldi lapra...
ma ünnepeljük a szülinapom, valszeg ma kapom meg a 350z-m😊
de valaki mondja már el hogyan lehet a rendelést, fizetést illetve a szállítást elintézni a scale auto style-ról?
de valaki mondja már el hogyan lehet a rendelést, fizetést illetve a szállítást elintézni a scale auto style-ról?
nekem egyik kedvenc tankom a t-72 után ugyhogy azé vagyok nagyon elhülve a maketten<#wow1>#wow1><#wow2>#wow2>
és megnéztem 35-ös a Sherman <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#worship>#worship>és igy kidolgozni<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
és végre meg jött a Tigrisre az Aber maratott védõrács.
Láncot lehet venni a neten nézz körül.
Hat jah..ott van a kezdo kep...a festetlen festesre varo makettek es mellette egy konyvtarnyi szakirodalom....ezt hivjak a kispalyas ellentetenek: NAGYPALYAS a muki!! Kegyetlen szep maketteket epit!!!
hát lehetne töle mit tanulni<#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>
egy két kézikönyvet öszedobhatna a makettezésböl, én már a shermann-nál lefagytam, és utána jöttek még a durvább dolgok<#wow2>#wow2><#wow1>#wow1>
egy két kézikönyvet öszedobhatna a makettezésböl, én már a shermann-nál lefagytam, és utána jöttek még a durvább dolgok<#wow2>#wow2><#wow1>#wow1>
Azta <#wow2>#wow2>
Ez a szingapuri faszi nagyon tud makettezni...minden kepet berakhatnak ide!
Ebayen arulja a kesz maketteket...es nem is olcson (most ketto van neki elado 120$ koruli aron)...de mind nagyon szep...a linkelt oldalon az alja fele vannak meg amiket arul...a "Sold" az elkelt mar...)
Ez a szingapuri faszi nagyon tud makettezni...minden kepet berakhatnak ide!
Ebayen arulja a kesz maketteket...es nem is olcson (most ketto van neki elado 120$ koruli aron)...de mind nagyon szep...a linkelt oldalon az alja fele vannak meg amiket arul...a "Sold" az elkelt mar...)
Jahh, nekem meg el kellene mennem pakolni 😄
Seaweed, meg a többiek: Meglett a logó, úgy csináltam ,hgoy lefestettem sárgára, és filcel a feketét bele...
Egész tûrhetõ lett
Szal THX az infót mindenkinek...
Seaweed, meg a többiek: Meglett a logó, úgy csináltam ,hgoy lefestettem sárgára, és filcel a feketét bele...
Egész tûrhetõ lett
Szal THX az infót mindenkinek...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
respektáció...
Naon ottvan...
Nahh, majd holnap jól megnézem 😄
Naon ottvan...
Nahh, majd holnap jól megnézem 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
hy all! nem tudjátok véletlenül melyik cég gyárt(ott) K.I.T.T makettet? és,ha létezik hol kapok ilyet? elõre is thx😊
E30 4ever
Sokszor az allagmegovas is sokba kerul (foleg ilyen magangyujtemenynel)...es se ido, se energia, se penz arra hogy az allagmegovas (rozsdatlanitas-festes) utan az eredetihez hasonlo vagy megegyezo uzemeltetesi feliratokat ujra felfessek....ez van...ez meg kulfoldon is gondot okot...foleg az orosz technikanal...
nah itt egy kep kecelrol <#nevetes1>#nevetes1>...jo sok latszik az SA-2esbol <#bee1>#bee1> (mondomen hogysajna nem az fotoztam anno..repulokrol mindrol van korbefotozasom...meg ugy nagyjabol a csoromposok/egyebrol...de legvedelmis cuccokrol kozelrol nincs 😞((()

Voltam 2x is Kecelen a hadtech parkban..de sajna nem azeket fenykepeztem....de megnezem hogy van e kepem rola...(de az igazsag az hogy ott sok minden "restauralva" van..azza le van festve ha szarul nezett ki es az eredeti uzemelesnel hasznalt feliratoknak hire hamva sincs!....sajna)
<#eljen>#eljen>
Menj el a ...hol van az a nagy magángyüjtemény a magyar harcjárgányokból <#confused>#confused>
Kecelen talán ?
Na ott biztos látsz,mert minden van.
Annó még bkv-val közlekedtem,azt' az összes alúljáró televolt velük 😊
(szerintem még manapság is)
Menj el a ...hol van az a nagy magángyüjtemény a magyar harcjárgányokból <#confused>#confused>
Kecelen talán ?
Na ott biztos látsz,mert minden van.
Annó még bkv-val közlekedtem,azt' az összes alúljáró televolt velük 😊
(szerintem még manapság is)
Igen mind az SA-2-esek mind az SA-6-osokat magyarra tervezem..ez utobbinal nem lesz nehez hisz hadrendben van..az elobbinel borulhat a "papirforma" ha nem tudok elegendo anyagot osszeszedni rola hogy anno nalunk hogy neztek ki festesileg es feliratok szerint....
Lanc...hmm nem igazan jarok ilyen helyekre...de nalunk a foteren mindig van ilyen-olyan kirakodo vasar meg bovliarusitas...majd szetnezek! <#smile>#smile>
Lanc...hmm nem igazan jarok ilyen helyekre...de nalunk a foteren mindig van ilyen-olyan kirakodo vasar meg bovliarusitas...majd szetnezek! <#smile>#smile>
Röhögni fogsz,én annó egy ilyen kirakodós bizsus cigó csávónál megláttam álmaim láncát. <#idiota>#idiota>
Sajna csak 2 db volt neki ami megfelelõ fonású + nagyságú volt,de így összesen majd 1 méter láncom lett kemény ~800 Ft-ért 😄D
Sajna csak 2 db volt neki ami megfelelõ fonású + nagyságú volt,de így összesen majd 1 méter láncom lett kemény ~800 Ft-ért 😄D
Masodik VH-s diohoz es ezekhez iskell majd nekem "tobbmeter" lánc(1/35)!
Otlet? hazilag csinaljak vagy lehet venni is?!
Tudom menjek oda valami maffiozohoz oszt tepjem ki a nyakabol a gagyisztan felcentis nyaklancot mi?! <#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1>
Otlet? hazilag csinaljak vagy lehet venni is?!
Tudom menjek oda valami maffiozohoz oszt tepjem ki a nyakabol a gagyisztan felcentis nyaklancot mi?! <#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1>
Nah dobd el a neted a geped es ok minden <#gonosz1>#gonosz1> Leleptem, feljottem masik ipvel, uritettem kesst es nekem mind latszik..