Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kbx
Igen, Õ a lap tulaja😊 Amúgy nekem már megvan😛

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

MikX
Jajj, mit találtam!!
Ez a verda is kint volt, csak most találtam meg a képet képek keresése közben!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Találtam is fasza képeket motorról, meg egyebekrõl...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
De, csak vaciláltam elsõ nap, hogy megvegyem-e, és másnapra elfogyott 😄
Vagyis elvitték azt az egyet 😄
De ez is nagyon jó, tetszik...
Egyetleegy hibája, hogy az alap alufelni nincs hozzá, csak a vas, kilopták 😄
De úgysem azzal akarom megcsinálni...

DJ Skyline
Charger nem volt?😄

MikX
Jahh, én meg vettem egy Chevelle SS-t 😄
Gondoltam csinálok egy muclecar, vmi jó színnel, felnivel, meg talán lánggal az oldalán, meg a mot.tetõn...
Bár még konkrét 5letem nincs...

talán ez itt...

azta, re5pect mindkét versenyzõnek! 😊

MikX
Naja, de látnivaló is volt rendesen...
Én is csak azért vittem el, mert volt, ha nem lett volna kész, akkor elmentem volna úgyis, úgyis tudtam ,hogy nem nyerhetek, vagy hogy kapok vmi díjat...

DJ Skyline
én nekem nem lett volna mivel indulni!😄
majd jövõre már igen...u-boot,autók,tomcat (bár még meg sincs)tigris tank...

Seaweed
Nem hat..szerenykedik itt nekunk <#gonosz1>
MikX
Jaja, nagyon nagy volt...
Ésa mégegyszer 1000x respect neked, nagy gratula...

Látom nem írtad le, hogy megnyerted az összes kategóriát! 😄
Kbx meg 4. lett a Cobrával, neki is gratula!!!

Seaweed
Jah igen!

Remelem amator fotos lettedre csinaltal vagy 1000 kepet!? (nekunk<#gonosz1>)
Seaweed
Nem banom hogy nem mentem el...mivel se autom se semmi..vonatozni meg nem fogok meg ennel jelentosebb esemenyert sem. Engem tokeletesen ki fognak a fotok elegiteni amiket masok keszitettek. Ez van.
DJ Skyline
majd jövõre! 😄

geronimo77
Marha jó volt a Mosoni verseny. mindenki bánhatja aki nem jött.

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

<#vigyor>
3300 volt postai költségekkel együtt, corvina.hu-ról rendeltem.

DJ Skyline
különben jók ezek a 20. századi hadtörténet-es könyvek! ha lenne mánim' akkor vennék egy párat

DJ Skyline
nekem ez van meg:

DJ Skyline
rohatt' ez nekem is kéne!<#gonosz1>
mennyi vót'?

ja, én meg vettem egy ilyet<#finom>

Seaweed
ez Gunze <#eljen>
Seaweed
Szerintem nem artana a Mehet gomb alatt a gombra raboknod es elolvasni hogy kell hasznalni a forumot... <#rolleyes>

lol

én ezt használom

Seaweed
35-os Cobra

Seaweed
Ilyen:

de volt mar Loctite Gel-esem is az is nagyon jo

Seaweed
Hat nekem a kedvencem a Tesa Gél-es pillanatragaszto..amit ugye nem kell ecsetelni hogy miert..de van most itthogy igy ket folyekony fajta is(a leggagyibb fajta..neve nincs..de nem ferrobond 😄)..pl a Revell fele 😉
DJ Skyline
én pillanatragasztóból Loctite-ot használok! abból is a 401-est! elõtte 406-ost használtam,de azzal mindíg megsz0ptam,mert olyan bazi gyorsan száradt,hogy mire odaértem,hogy felragasszam már félig megkötött!:\

Seaweed
Hat ha jol emlekszem akkor nem lehet hanem biztos hogy sokkal olcsobban tud neked hozni. Valami olyan is remlik hogy anno mikor a rendelesem beszeltuk meg pivatban is emlitette hogy nevetsegesen rablo aron aruljak ezt a Putty-t magyarorszagon...es meg is allpitottuk hogy az o ara sokkal emeszthetobb! <#smile>
Seaweed
Jah igen a Revell ragaszto teszt is lefutott!

A kis tus ragasztojuk egeszen jo mar! Bar anyira nem olvasztja meg a feluletet mint a humbrol hasonlo megoldasa, es talan kevesbe agressziv is az anyag. Ezalatt ertem azt hogy ha kifolyik a ragasztando feluletek kozul pl oldalra nem marja meg azonnal a muanyagot, le lehet torolni egy darab ronygal pl. De epp ezaltal lasabban kot meg, es ertelem szeruen sokkal tovabb marad "keplekeny" meg a ket osszeolvasztott (ragasztott) felulet.
Hogy melyik a jobb?! Nehez lennemegmondani! Revell fele talan egyfokkal folyekonyabb mint a Humbrol, a Humbrol hajlamos az oldoszer elparolgasa utan zselesedni, de meg akkor is kitunoen ragaszt, pont az agresszivitasa miatt... talan akkor egyik se! Mind2 jo ragaszto!

A masik meg egy Quick azaz gyors ragaszto volt amit vettem. Ez nem mas mint "sima" cianidos pillanatragaszto! ez mar a szagabol is erezni lehetett egybol felbontas utan! Igy tehat semmi kulonos! Talan ha az nem hogy kevesbe parolog mint a tobbi bolti cianidos folyekony pilllanatragasztok igy a feher, zsiros vagy poros feluleten torteno kicsapodasra kevesbe hajlamos!! (Lehet pont ilyen fejlesztes direkt makettezoknek!)
DJ Skyline
lehet Gero tud szerezni olcsóbban!😄 majd konzultálok vele,de most a fél topik Móváron' van!😄 ja 7400 és 8000!:\ mondjuk megnéztem az összeállítási útmutatót és elég sokat kell vágni,csiszolni...

Seaweed
Ejha! 37 + 40 dodo! az igen! Annyiba lesz a maratas mint a makett a vegen.. (bar Eduardnal kozvetlen valamiert mindig dragabbvolt a cucc mintha mashonnan pl boltbol venne az ember az Eduard maratast)
Seaweed
Nah visszaneztem az utalasaim...es egy Gunze szoropisztollyal vettem egyutt anno ..szal kb olyan 3-4 ezerbe volt a Putty ha jol emlekszem a pisztoly arara.
DJ Skyline
ez a putty nem lehet rossz,most lenne is pénzem (7000,- /névnap,húsvét) de inkább valami másra gyûjtök! esetleg eduard maratásra az u-boothoz😄

most nézem és végre felkerült az eduard oldalára a maratás
ez,de lehet csinálni VIIC/41-es verziót<#fejvakaras>

Seaweed
thx <#wink>
Seaweed
Mar nem emlekszem. Gerotol vettem.
DJ RUSH99
faja<#eljen><#wow2>

E30 4ever

flamerPUG
höööha ez nagyon durván néz ki<#wow1><#wow2><#eljen><#eljen>

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

Asszem 3e ft postával eggyütt

DJ Skyline
tyû,jól néz ki!<#eljen>
mennyibe kerül a csõ?

DJ Skyline
<#eljen><#eljen>

igen!

Na most:

f...om

Na most:http://www.sg.hu/galeria/11452707481145778931.jpg
http://www.sg.hu/galeria/11452707481145778937.jpg

jah már megint eltünt.