Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Ez a verda is kint volt, csak most találtam meg a képet képek keresése közben!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Vagyis elvitték azt az egyet 😄
De ez is nagyon jó, tetszik...
Egyetleegy hibája, hogy az alap alufelni nincs hozzá, csak a vas, kilopták 😄
De úgysem azzal akarom megcsinálni...
Gondoltam csinálok egy muclecar, vmi jó színnel, felnivel, meg talán lánggal az oldalán, meg a mot.tetõn...
Bár még konkrét 5letem nincs...
talán ez itt...
Én is csak azért vittem el, mert volt, ha nem lett volna kész, akkor elmentem volna úgyis, úgyis tudtam ,hogy nem nyerhetek, vagy hogy kapok vmi díjat...
majd jövõre már igen...u-boot,autók,tomcat (bár még meg sincs)tigris tank...
Ésa mégegyszer 1000x respect neked, nagy gratula...
Látom nem írtad le, hogy megnyerted az összes kategóriát! 😄
Kbx meg 4. lett a Cobrával, neki is gratula!!!
Remelem amator fotos lettedre csinaltal vagy 1000 kepet!? (nekunk<#gonosz1>#gonosz1>)
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
3300 volt postai költségekkel együtt, corvina.hu-ról rendeltem.

A kis tus ragasztojuk egeszen jo mar! Bar anyira nem olvasztja meg a feluletet mint a humbrol hasonlo megoldasa, es talan kevesbe agressziv is az anyag. Ezalatt ertem azt hogy ha kifolyik a ragasztando feluletek kozul pl oldalra nem marja meg azonnal a muanyagot, le lehet torolni egy darab ronygal pl. De epp ezaltal lasabban kot meg, es ertelem szeruen sokkal tovabb marad "keplekeny" meg a ket osszeolvasztott (ragasztott) felulet.
Hogy melyik a jobb?! Nehez lennemegmondani! Revell fele talan egyfokkal folyekonyabb mint a Humbrol, a Humbrol hajlamos az oldoszer elparolgasa utan zselesedni, de meg akkor is kitunoen ragaszt, pont az agresszivitasa miatt... talan akkor egyik se! Mind2 jo ragaszto!
A masik meg egy Quick azaz gyors ragaszto volt amit vettem. Ez nem mas mint "sima" cianidos pillanatragaszto! ez mar a szagabol is erezni lehetett egybol felbontas utan! Igy tehat semmi kulonos! Talan ha az nem hogy kevesbe parolog mint a tobbi bolti cianidos folyekony pilllanatragasztok igy a feher, zsiros vagy poros feluleten torteno kicsapodasra kevesbe hajlamos!! (Lehet pont ilyen fejlesztes direkt makettezoknek!)
most nézem és végre felkerült az eduard oldalára a maratás
ez,de lehet csinálni VIIC/41-es verziót<#fejvakaras>#fejvakaras>
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

http://www.sg.hu/galeria/11452707481145778937.jpg

És ilyen lövegcsõ lesz rajta:
http://www.armorscale.com/products/barrels35/B35-009/B35-009_image4.jpg
Kb. 2 múlva meg is jön. Gyenge a huzagolás rajta.<#eljen>#eljen>