Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
komolyan mondom, külföldrõl fogok rendelni, de ott meg mire postaköltséggel együtt kijön, meg a fizetés is macerás...
visszakerestem itt a topikban,és találtam 1-2 boltot még:
ho-ki 351-2335
Kolosy téri Makett és Modell Szaküzlet / 1036 Kolosy tér 5./6 / 250-8087
hátha
Az a szívás, hogy én a világ másik végén lakom 😞
Nem értem hogy a tiédek közül miért a Cobrát pontozták. A másik sokkal szebb. Ha el sem hoztad volna a Cobrát szerintem tuti elõrébb végzel a Skylinal 😊
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
itt láttam elöször A-10-et, Harriert repülés közben, meg egy kis helikoptert ami megcsinálta a szaltot amiröl eddig ugy tudtam hogy helikopterrel nem lehet megcsinálni 😛 ugyhogy az a "megmozdulás" teccik, meg olyan hangokat lehet hallani amit máshol NEM!<#vigyor3>#vigyor3>
köszi a kéépet, szép lett a rácsozás, nekem már beleremegett volna a kezem ilyen kicsiknél, és öszeragasztoztam volna még a plafont is <#vigyor3>#vigyor3>
ilyen kialakitasu lesz a Jeep (gondolok itt a hatul elhejezett M2-re pl)

gero mocija és toyotáját nagyon meglestem a safari rallis celica is király kép alapján!
köszi a linket!!!!
szép lett a jeep-nek a hütörácsa, csak az a baj hogy az is eltakarja a potkerék... 😛
(amugy amagyar oldalon tegnaphoz kepest bovult a kepek szama)
csak pl itt nem volt polgári jármü 😞
megköszönném, mert nagyon kivi vagyok a felhozatalra<#hehe>#hehe>
Habár...
Sztem volt egy két jó, aminek igényesen ki voltak dolgozva a futómûvei, meg a lökhárítói!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Modell & Hobby
most így más nem jut eszembe,mert a makettinfo fejlesztés alatt van,és nem tudom fejbõl a boltok számait!😄
jatek-makett.hu
fabulis.hu
modellbolt.hu
replica.hu
de sehol nincs...gondolkozok még
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
/biztos az õrületbe kergetlek titeket már ezzel a 350z mániámmal/:S
Egyébként nem hinném, hogy csak azt találtad volna ott érdekesnek...
Bár tény, hogy ma már csak szenvedés volt, ugye Ádám? 😄
Az elsõ nap kilõttük az összes nézivalót 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Látod, látod, megérte volna eljönni... 😄