Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki keresett Nissan 350-est! Itt van, EU-s, 1db van meg raktaron.
En meg ezek a kepek alapjan arra hogy nemet ceg (legalabbis a "Made in Germany" erre utal)
Ok, én meg majd leütöm a futárt és elmenekülök a pakkal<#gonosz1>#gonosz1>
De figyeld meg a többi Dragon kittet,mindhez van vmi -akár több- extra is!
Vááááááá....mekka !! <#wilting>#wilting>
Vááááááá....mekka !! <#wilting>#wilting>
Hmm ez sokaig benne volt a kosarban ..de vegul az SA-2-esekre es SA-6-osra cserelodott...(bar ott van is raktaron)
jajj ne.. bárcsak ne kattintottam volna a Dragon-ra...
a tigris meg a half-trackok nagyon csábítóak...
a tigris meg a half-trackok nagyon csábítóak...
áá de kéne! tigrincs hátuljára felültetni a 2 manust!😄 bár így már elég sok német katonám lenne a dion...12 lenne,most van 8 + 2 kutya
Nem talaltam weblapot...jo kicsi ceg lehet..(erdekes kulonben hogy elkezdtek ilyet forgalmazni!)
Na,ha már ilyen kedvesek vagyunk ma egymással,észrevetted,hogy a játék-makett-en elkezdtek igazi különlegességeket árúlni? :o)
Hmm nem rossz..de ahogy elnezem ez amcsi oldal.es pl televan CMK kiegeszitovel ami meg europai (cseh)...szerintem nezz szet az eus boltokban!
megnéztem az uccsó oldalon a netes oldalakat a PMben,az egyik oldal ajánlón találtam is 1-2 érdekes cuccot U-Boothoz
Tegnap vegre fujtam a Vallejo festekkel (Jeep motorteret feketere). Erdekes egy festek! Eleg nehezen tapad(talan nem veletlen az sem hogy a hasznalati leirasaban a neten es a prosiban is kulonosen ajanljak az alapozast, alapozo festekkel!..van kulon ilyen is...ilyet is vettem...majd ezt is tesztelem..)..zsiros feluletre meg egyaltalan nem! (talan pont mert vizbazisu ugyebar!!) Meg be kell lonom a higitasi aranyt, az mar az elejen latszot hogy ez maskep fed mint a tobbi festekfajta! Be kell tanulni..vizsonyt ha "megkapaszkodik" a feluleten eszmeletlen szep homogen arca van, es ami a legjobb: alkohollal vagy akriloldoval olyan pengen le lehet torolni mintha csak tempera lenne!!!! (kezzel viszonyt ertelem szeruen lerobbantani se lehet a feluletrol!!..es ez jo..mert tudjuk hogy vannak festek fajtak amik hajlamosak szaradas utan kopni erintesre (pl MM))
Szal az elso benyomas jo! De bele kell tanulni! Mindenkinek ajanlom!
Szal az elso benyomas jo! De bele kell tanulni! Mindenkinek ajanlom!
Nah mivel tartozik 1-2 egyen penzel nekem es a bankbol nem fogok kivenni az ujsagert penzt..igy elvileg este hozzak az ujsagot nekem...(remelem)<#rolleyes>#rolleyes>
Ehh bazz..most latom hogy a hollandoknal leertekeltek ezt a mekettet....ha ezt a rendelesem leadasa elott teszik meg, enyert tuti beteszem a kosarba..nah mind1...majd legkozelebb...
ouupsz, félre ment, #37476 -re akartam..
Ja, amúgy kapott egy emlékplakettet a Skylinom 😊) De láttam a tied is kapott 1-et!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Hát, vagy lehet hogy azért nem foglakoztak vele, mert sok Sky volt, de mindegy... Az én értékrendem szerint, a Cobrának nem adtam volna semmit, mert túl sok hiba van rajta, azt csak azért vittem el hogy ne csak 1 autóm legyen😊
De mindegy örülök azért, fejlõdõ tendenciát mutatok, tehát jövõre már dobogó lesz😄
De mindegy örülök azért, fejlõdõ tendenciát mutatok, tehát jövõre már dobogó lesz😄
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Azé oan hüle nem vaok!<#boxer>#boxer><#hamm>#hamm><#hamm>#hamm>