Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
link
Hajrá a képekkel! 😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
MM a keménymagból 😄
Megint elkapott a makettezhetnék,remélem nem csak átmenetileg.
Legközelebb már képekkel szeretnék jönni 😊
De pár év alatt annyi új technika jelent meg..eszméletlen.
Most kb 0-ról kezdem megint el 😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
sziasztok
100 éve nem jártam itt,pár oldalt néztem csak át,de látom nagyon ügyesek vagytok,gratula a sok szép munkához!
Igen, friul.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A hátsó futómûvet 1 mm-el lejjebb kell tennem.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Azzal nem haladtam az utolsó posztolásom óta, sajnos nem sok idõm van mostanában makettezni, ami meg akadt most így az ünnepek alatt azt a másik befejezésére áldoztam, idegesített, hogy megint vagy egy hónapja áll pedig már csak kb. egy óra munka volt rajta 😛
De fogom folytatni az újat, rakok képet amint van valami fejlemény 😊
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Jelentem 3 év és 4 nap után elkészült a bubu <#vigyor>#vigyor>
Amint alkalmas lesz rá az idõjárás valamint lesz idõm, csinálok róla rendes képeket és beteszem.

McFrost.
Egyre jobban fest a masina. Milyen festés lesz rajta?
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Ennek is lockolt már a bootloadere?
azt szeretném megérdeklõdni, hogy dioráma alapjául milyen anyagokat lehet használni, illetve fõként hogy miket lehet kombinálni. A környezetemben rendelkezésre áll: bútorlap, modellezõ gipsz, hungarocell. Pl. kétségeim vannak afelõl, hogy a fa alaplapra gipszbõl lehet domborzatot kialakítani úgy, hogy az ne váljon el a laptól. Van erre valami jó módszer, hogy mit mire és mivel?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
További ápdétek:
-csavarok cseréje a lövegpajzson
-általam ápdételt vontató szem tovább finomítása

M103A1
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Sok apró változtatás van a karosszérián a 2006-os modellen a 05-öshöz képest, most az elsõ sárvédõt alakítottam át eszerint. A 05-öshöz képest a késõbbi autón az az eltérés, hogy a sárvédõt egy kis részen "behajtották", gondolom aerodinamikai szempontból fontos a dolog.
Bal oldalon látható a már átalakított sárvédõív, jobb oldalon pedig a még kezeletlen. És egy kép az igaziról ahol valamennyire látszik hogy is van ez az igazin.

Nem semmi meló lehetett ezt megcsinálni!
A lakathoz a kulcsot is megcsinálod? 😊