Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kbx látom te meg 4.dik lettél,az se rossz hely!
jópofa lesz, csak a revell leírása, sokszor nem egyértelmû, tamiya azért precízebb😊

itt meg lehet sasolni a képeket, my pictures alatt, 1-2 picit, nagy bocsi érte, de legalább nem itt van, azért nem ide rakom mert 20 k nagyon kevés, akit meg nem érdekel az úgyse nézi meg, szal akit érdekel lesse meg😊
nagyon szép kidolgozása, pedig revell😊
szép motor, szép belsõ tér...
mondjuk nem valami sok kép, pl autóból van 3db! :\
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Nem is értem miért erõltetik, miben jobb, mint a mûanyag?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Sztem is szép, nincs kétségem affelõl...
Jahh, keresgéltem egy kis referenciát Chevell-hez, hááát, vam már vagy 80 kép, nagyrészt a motorról 😄)
Már csak néhány kellene egy szép makettrõl, mert a kábelezés átláthatatlan... 😄
Ja meg elkeztem a motort összerakni, hát jahh, kidolgozása jó, csak az a sok sorja, meg illezstési hiba, meg hogy az egyenesek azok görbék, de reszelgetek ezerrel 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Egyszer egy frankó Vadásztigrist cseréltem el egy szar Abrams-re,meg egy közepes M-925-re <#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>
<#rolleyes>#rolleyes>
Menthetetlen "elsõ" darabokat minek tároljam,ha semmi "érzelem" nem kötõdik feléjük?
(kivéve pár diorámát 😛) <#wilting>#wilting>
Padláson vannak még,ha az egér is úgy akarja 😊
Bár müanyagot csak nem eszik má'
nem lenne szívem kidobni semmit...
Diecast underpanel + no engine...
Prdíg olyan jól néz ki külsõre...
Nekem meg a gyerekori cuccaim is megvannak, az iskolas cuccaim is...pedig lassan az is tobb mint tiz eve volt...de nem dobom ki! Inkabb rohadjon a padlason...
Nem is tudom....<#fejvakaras>#fejvakaras>
De 2.vh-us lesz az tuti <#idiota>#idiota>
Ahhoz van a legtöbb cuccom,épületek,táblák,kiegészitõ apróságok <#smile>#smile>
Majd felkészülök, x.
Miet?
Móvár után én is kedvet kaptam, de vmi autósra, dehát még az autó sem sikerül olyan szépre, hát még a dio... 😄
Viszont egy egész flakont könnyen el lehet fújni.(érdemes keresni a majd fél méter magas kiszerelést,alig kerül többe,mint a kicsi,de dupla akkora)
Ja,és természetesen a kifújt trutyi ahogy szilárdúl úgy DAGAD,szóval vigyázzál,mert kell az ember a gátaknál,nem érnek rá veled foglalkozni <#idiota>#idiota>
Késsel lehet formázni,ha megköt.Lukak lesznek benne,ha megszárad,gipszel frankón lehet tömiteni,mint amikor asszonyod/anyukád a torta oldalát,tetejét keni késsel 😊
Gondolom el tudod képzelni.A gipszet persze már akár vizfestékkel is festheted (nekem mind fekete volt)
Az úgy volt,hogy "életmódot váltottam".
Ennek sajnos áldozatául estek a makettek is.A lényeg,hogy fogtam magam,és a kb 100 meglévõ makettbõl 60-at elcsomagoltam,illetve szanáltam."Persze" a kb 12 diorámával együtt.1 évig a padláson voltak,aztán a garázsban.Tavaly meg a kukában.Egyiket sem bánom,de ezt megtarthattam volna.
Persze nem a szép,vagy a kedvenc maketteket szanáltam.Meg a diokról is leszedtem mindent ami használható a legútolsó bokorig.
Amúgy meg egy makettgyilkos vagy!
😄
Mert én ezt valahog ynem tudom elképzelni 😄
Én hungarocellt használtam mindig,arra vittem fel tapétaragasztós homokot pl.
Oldalát meg gipszel "tapasztottam" körbe.
Egyébként már bánom,hogy kidobtam a legkisseb,de legszebb diorámámat,egy T-34 volt egy ilyen ferde havas alapon,hát nagyon szép volt.Szvsz véletlenûl vagy pillanatnyi elmezavart miatt vezérelve dobtam ki....<#rinya>#rinya>