Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
á,van vmi hülye neve,van is otthon egy liter belõle <#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>
Bár 30 óra alatt szárad
Bár 30 óra alatt szárad
bázmeg...most ment el itt egy cabrio ferrari,faszom tudja hanyas,de vmi új.
Benne egy kis fiatal majom,odanyomta neki,végigkaparta az utcát <#wilting>#wilting>
Az a hang <#wilting>#wilting>
Benne egy kis fiatal majom,odanyomta neki,végigkaparta az utcát <#wilting>#wilting>
Az a hang <#wilting>#wilting>
Azon gondolkoztam, hogy az emelvény szélei is sulifix+homokból lesznek (fehér segédlapok már eltávolítva) egyenletesen kiöntve, majd a végén még valami eljárással szépíteni.. x)
15 perc meló 😊
Tipp: a fakeret (má ha fábú csinálod) lakkozásához használd azt a pácot,aminek nem jut eszembe a neve <#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>
jaj,milyen pác.. <#wilting>#wilting>
Tipp: a fakeret (má ha fábú csinálod) lakkozásához használd azt a pácot,aminek nem jut eszembe a neve <#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>
jaj,milyen pác.. <#wilting>#wilting>
lol 😄D
thx, még a kübelwagent kell rá felhelyezni, meg megcsinálni az alap széleit, aztán kész is.
Jaaaa az enis nekem is mar leesett hogy mire mondtad..a zarojelesre...jovanna...Enigmat nem adtal az irasodhoz..nehez dekodolni <#gonosz1>#gonosz1>
ja,néztem reggel,elég jó kis képes beszámoló van,hogy mit hogyan csinált!😊)
meg a saját matricák se rosszak
meg a saját matricák se rosszak
igen, és festék 😊
😄D
Azé' ne közösítsétek ki 😉
Azé' ne közösítsétek ki 😉
Nem, csak még sosem volt féllánctalpasom, és nagyon ceretem õket. Igaz a macsek is álmaim egyike 😊 (Najó valójában régen volt egy halftrack Sd.kfz. kettõötvenvalahányasom, de az madeinhome volt, fõleg sztirolból.)
Nekem anyira nem hianyzik. Van egy szikekeszletem egeszen kicsi fejtol a nagy pengekig mindenefele van benne es vagy 5-6 nyel hozza...ez teljesen kielegiti az igenyimet!!
Ilyen nekem is kéne, ma ott szenvedtem mezei szikével a jagdpanther kényes helyein.
a jatek-makett-en két márkával bõvült a lista 😄ragon Zvezda.Engem pont nem érint autókat nem forgalmaznak😞
Nem vagyok egy nagy autos makettezo...nekem megfelel, majd jonnek a szakik aztan megmondjak hogy jo e vagy sem <#eljen>#eljen><#smile>#smile>
na ja,de érdekes lett volna,ha Tirpitz,Bismarck,Yamato,Hood helyett ilyen kis gerilla hajókkal mentek volna egymásnak!😄D
Nah vegre egy cikk hogy mi is az a Micro-Chisel, es milyen uj fejek vannak hozza! (elso iras rola)
Hát ha már a hajóknál tartunk, akkor nekem a kisebb hajók tetszenek, (mint pl a #37574 -ben az elsõ) mert azoknak szvsz egyedibb karakterjük van, nem úgy mint a nagybatármonotonanágyúvalagyonpakoltrombolóknak/stbnek.
Ja, egyébként döntöttem, asszem a féllánctalpas sd.kfz. 251-et veszem majd.(ha megélem az ápr. 30-at )
Ja, egyébként döntöttem, asszem a féllánctalpas sd.kfz. 251-et veszem majd.(ha megélem az ápr. 30-at
nemtom... oda raktam oszt jóvan😄 cska fényviszonyok miatt mentem oda<#idiota>#idiota>
milyen lett?
milyen lett?
E30 4ever
nekem a hajók alapjába véve nem jönnek be,csak a második vh.-s hajók,meg 1-2 kivétel...pl a mai amcsi anyahajók,stb
..es miert pont a szemeteskuka tetejen fenykepezted le?! oda szanod?! <#hehe>#hehe><#gonosz1>#gonosz1><#vigyor3>#vigyor3>
Hm merdekes most megnyitja..es nem forbidden...lehet sokan toltottek a kepet ezert tiltott le...
Hát igen, mindannyian kicsit furcsálltuk, de hát összességében meg lehet elégedni vele...
Mondjuk én nem így csináltam volna az egészet, vagyis a pontozást, mert pl beszéltük Kbx-el, hogy lehet hogy ha megépítesz dobozból valamit szépen, az egy dolog, de ha pl csinálsz egy motort bele, vagy egy csomó feljavítót, meg egyéb saját cuccokat teszel bele, meg egy kis fantázia is van benne (lásd pl a lerobbant VW Transportert), akkor azt én sokkal többre értékelném, mert nem kis munka van benne...
Mondjuk én nem így csináltam volna az egészet, vagyis a pontozást, mert pl beszéltük Kbx-el, hogy lehet hogy ha megépítesz dobozból valamit szépen, az egy dolog, de ha pl csinálsz egy motort bele, vagy egy csomó feljavítót, meg egyéb saját cuccokat teszel bele, meg egy kis fantázia is van benne (lásd pl a lerobbant VW Transportert), akkor azt én sokkal többre értékelném, mert nem kis munka van benne...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
<#fejvakaras>#fejvakaras>
http://www.modelshipgallery.com/gallery/users/dave-becker/WallofShips.jpg
copy-paste
http://www.modelshipgallery.com/gallery/users/dave-becker/WallofShips.jpg
copy-paste