Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

flamerPUG
fekán vad lesz<#eljen>muscle car 😊
ma voltam királyban, és hogy miket láttam, ahhhhh
nem akartam kijönni az üzletböl, a helyszinen elment volna 50 ezer az tuti <#vigyor3>

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

MikX
Jaja, fekete lesz sztem, és a láng még elválik, RCM fogja csinálni, oldalra, meg a mot.tetõre gondoltam...
Mivel a gyárit lefojatták vmi nem is tom mivel, és ne mtom használni semmire...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

flamerPUG
igen azt tom, jártam már ugy, pl alapozás nélkül a legtöbb standox megmarja a felületet és olyan lesz mintha kis hullámok lennének rajta

flamerPUG
hát majd meglátjuk, az tuti hogy nem kapásbol fujom fel, hanem még megnézem valami másik felületen is hogy birják egymást,nem-e vesznek össze<#vigyor>

Seaweed
Sot! A legtobb normal lakk es festek megmarja a muanyagot is! Szoval csak ovatosan! Mert a vegen lesz egy osszeaszodt, olvadt, gorcsos valamid makett helyett! <#rolleyes>
Seaweed
Nem ezen mulik! hanem azon hogy a lakkban talalhato oldoszer beken hagyja e a felfestett es megszaradt MM metalizer festeket! (Korant sem biztos! Azt sajatkezbol tudom hogy a Gunze Akril matt lakk nem bantja..(csunya is lenne egy vizbazisu festektol/lakktol))
flamerPUG
én nem gondolkodnék, nagyon customos lenne egy ilyen felniszettel, meg egy nagyon halvány lángmintát raknék rá, mint a pimp my ride, ban volt egy zöld cabrion<#wink>

flamerPUG
hmm okés, standox lakk amit a flip-flop fényezésekhez is szoktak használlni, csak jo lesz egy 400Ft-s festékhez is<#vigyor><#vigyor>

Pedig úgy az igazi. x)

Seaweed
Nem biztos...ki kell probalni! lehet feloldja a metalizert. (egy probafeluleten teszted). A sealer se igazab lakk! HAnem metalizer fixalonak lehetne nevezni!
MikX
Bár másik lesz rajta sztem, mert ezt az R33-hoz vettem eredetileg...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Hmm.. hát azt a hurka gumit tuti nem rakom rá...

flamerPUG
höööha ez nagyon üttös, szerintem jol mutat rajta ez a bazi nagy krom görgö<#wow2><#vigyor3><#eljen>

flamerPUG
köszi a tippet!
este lakkozom is akkor<#worship>
autolakk is jo lesz? most csak az van itthon <#vigyor3>

jajj, csak ne a b*sz*ttnagy krómfelnit, csak ne azt! 😄
az originallal sztem jobb lenne 😊

MikX
2.kép 😄
Jaja, az lesz...

BiG G
Chevy Chevelle <#worship> SS lesz?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Seaweed
Metalizer Sealer kell neked. ketfele van: normal MM kiszerelesben(csak szoropisztolyal viheto fel), es sprayben.
MikX
Jahh, meg elkezdtem a Chevelle-t, a motor készül, csak nem tom még mien lesz, mert kompresszort, meg egy scoop-ot is szeretnék rá...
Meg a futómûvet is átalakítom, hogy lehessen forgatni a kereket, meg hogy "Tamiya kompatibilis" legyen. Az R32-bõl építem be a futómûvet, és a fékeket is valszleg, mert erre nem akarok nagy lyuggatott tárcsákat, a kicsi is megteszi, a felnin meg gondolkodom még, amit próbaképpen rátettem, azt az R33-ra tervezem, erre vmi más kéne...

Képek:

Seaweed
egez jo ez te! kicsit szaradas utan megcsiszolod finomabb papirral es mris jo lesz (szvsz)
Seaweed
MM metalizert le kell fujni utana a hozza valo lakkal mert az mindig is kopni fog amig nincs lelakkozva!
MikX
Huhh, látom raktál be pár képet 😄
Bár egy rar-ba egyszerûbb lenne, én is felteszem majd az enyimeket az oldalamra, és adok egy linket...
Bár egy csomó kép xar lett, mert életlenek lettek ez a xar fényk.gép miatt...
Szal a 240 képbõl ki kellett szanálnom egypárat...

próbálgattam puttyból hegesztést imitálni, bár nem a legjobb (és ösztöneim is azt sugják hogy kaparjam le, és próbálkozzak még..), +asszem vennem kellene egy új putty-t, mert ez a revell már igen tré..
Ja, és ahogy gregbenz mondaná, valójában sokkal jobban néz ki, csak szarok voltak a fényviszonyok fényképezésnél!<#idiota>

kemszi2
ez a csapat tetszik a leginkább de többi is király.Nekem mondjuk a subaru jobban tetszik!
flamerPUG
Ezek de nagyon durva képek, nagyon szép diorámák voltak kint!<#wow2><#wow2><#wow1>
Gero grati!!!! Durva verdákat hoztál össze<#eljen> KBX neked is grat a Cobrához<#wow2><#eljen>

Seaweed ma tapasztaltam azt amit irtál a Modell Master festékekröl, 3 napja fujtam meg a ford hátso lámpájának tartoját kromra, ma szedtem le az álványrol, és még mindig meglátszanak az ujlenyomataim rajta, ugyhogy fujhatom ujra :SSSS Menyi idö amig várni kell vele kb?<#zavart1>

Jagi
Köszke! 😊<#worship>

a képekrõl csak ennyit: <#wilting> 😄DDD

kbx

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx

kbx
Egy kis csörömp:

kbx
Nem emléxem, de F-15 volt

DJ Skyline
majd jövõre....viszont én látom rosszul,vagy tényleg nem volt 1 tomcat sem!?<#ejnye1><#shakehead>

kbx
Mocik:

kbx
Nem volt rossz, de a motor nem volt bekábelezve..., a Fócvágen kisbusz jobban tettszett!

Seaweed
Karl zsir!
kbx
Nem ismerem a pontozó lapot, de az ott megadott szempontok alapján pontozzák a makettet...

kbx
F1-esek:
2.

3.

I.C.ram
Húúú az a Chevelle kegyetlen! 😄
DJ Skyline
különben mik a szempontok egy ilyen versenyen? hogy mennyire részletes,korhû,szép,stb?

kbx
Ja-ja, az anyósülésen még egy melltartó is volt!! Nekem nagyon tettszett!

kbx
Versenyautók:
A nyertes:

A 2.

DJ Skyline
a 328-as Ferrari tetején egy slusszkulcs,meg egy napszemcsa van?😄
látom volt skyline bõven!😄

rozsdás chevelle szuper<#eljen>

kbx
folyt. köv.:

Ezzel lettem 4. 😊)

kbx
Képek Móvárról:
Polgári jármûvek:

A gyõztes:

DJ Skyline
köszi!<#eljen><#worship>

http://emoz.atw.hu/nfs5.rar

töltöm fel, majd adok linket ha kész

DJ Skyline
<#worship><#worship>

DJ Skyline
http://makettezes.lap.hu...nem is tudtam,hogy van ilyen!😄 ha unatkozik az ember,ellehet mazsolázni

dehogynem, rögtön megcsinálom😊