Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha úgy gondolod vehetsz egybõl nagyobb, drágábbat is csak sanszos, hogy nem lesz olyan szép, bár... "kituggya"
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

E30 4ever
Nekem még az összekötést kell megcsinálnom, mert az még nem lett meg, mert nem ua a tengelytáv, megugye nem is pont oda illik, szal az még jó lesz 😄
De azon is gondolkodtam, hogy a hátsót is levágom, és a Skyline diffiét rakom fel, csak át kellene azt is nagyon alakítani, mivel ennek ugye hátul merev felfüggesztése van...
De az már nem olyan gázos, megoldható...
Deviszont valszínû, hogy csak az R33 gyári 17-es kerekei mennek fel majd, mivel meg is lett ültetve a futómûtuning során, így nem fér el nagyobb... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Jahh, meglett az elsõ futómû, majd teszek fel képeket, hogy mien lett, egész jó sztem, már csak a hátsót kell megoldani vhogy, bár az egyszerûbb..
Jahh, Kbx!
Neked a Buick Riviera-d is AMT? Mert láttam ,hogy annak is lehet forgatni az elsõ kerekét, nem?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Biztos hogy van tolató lámpája, csak lusták voltak ábrázolni!!<#falbav>#falbav>
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
aztán ha okés, akkor jöhet a lakk, életem legszebb makettje lesz😊
majd csinálok képeket róla ha kész, haverom 8mpixeles gépével😊
E30 4ever
E30 4ever
szal baromi gyorsan megszárad a festék, ha rászánom magam hamarosan jön a kaszni fújása, csak baromi nehéz lesz, mert 2 színre kell
kívül kékes lesz belül viszont alumínium színûnek kell lennie, nem lesz 1xû
Ami a makettinfón volt régen kompresszorépítési útmutató, nincs meg vkinek véletlenül?
Mert szerváltam egy hûtõgépkompreszsort, és meg szeretném csinálni, de nem váágom pontosan, meg van ebben vmi idõ, vagy hõkapcsoló is sztem, mert mindíg egy idõ után kikapcsol, és ezt ki kéne iktatni...
nincs is makro rajta, de amúgy ezt telefonnal csináltam
de a digigép mégszarabbat csinál közelrõl
most fogom összerakni a mocit, az alváz nagyjából, kész most jön rá majd a moci meg ilyenek, lefényképezem ha rajta lesz a motor, csak szar a digigépem, és a nagyon apró festési részletek nem jönnek ki rajta:ð
pedig fél mm vastagon kihúztam a rugót, ezüst színnel, nagyon kafa lett😄
Ami surlódik az kopik( tengely, csap, csapágy, stb...), max lassabban, de akkor is kopik...
ezeken be szoktam xarni, hogy hülyének nézik a gépészt... 😊
ez elektromos?
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)