Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
Mindenképpen olcsót, hogy gyakorold a "tisztamunkát" (ragasztás, tömítés, csiszolás) és a festést...
De ha úgy gondolod vehetsz egybõl nagyobb, drágábbat is csak sanszos, hogy nem lesz olyan szép, bár... "kituggya"

Glpetyus
Nem is csináltam még 😊
Majd,ha kész lesz 😊

DJ Skyline
képt!😊)

ChevyG work
linekld be PLZ a digifotós topikba, had ámuljanak kicsit

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Glpetyus

Jövõ héten kész leszek az S-100-assal :o)
Elég jól haladok,és tetszik is az eredmény 😊

Glpetyus
de dúrva az a búváros dió <#wilting>

DJ RUSH99
ez majdnem mind nagylámpás kép volt<#idiota> ez viszont tükrözi a valóságot.. ez kell nekem😛 eszerint csinálom majd meg

E30 4ever

bazs1
Kedvet kaptam ehez a dologhoz, csak nem tom hogy meiket lenne érdemes kezdõként vásárolni! Eddig BBURAGO pattintós 1:18asokat és 1:24eseket raktam össze! Minden fajta érdekel csak a motorok nem!

DJ Skyline
DJ RUSH99
jóvanna:d azért kérdeztelek meg titeket<#idiota>

E30 4ever

MikX
Aham...
Nekem még az összekötést kell megcsinálnom, mert az még nem lett meg, mert nem ua a tengelytáv, megugye nem is pont oda illik, szal az még jó lesz 😄
De azon is gondolkodtam, hogy a hátsót is levágom, és a Skyline diffiét rakom fel, csak át kellene azt is nagyon alakítani, mivel ennek ugye hátul merev felfüggesztése van...
De az már nem olyan gázos, megoldható...
Deviszont valszínû, hogy csak az R33 gyári 17-es kerekei mennek fel majd, mivel meg is lett ültetve a futómûtuning során, így nem fér el nagyobb... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

kbx
Ja, az, de nem lehet, vagyis nincs összekötve a 2 kerék, csak olyan a kerekek rögzítése, hogyha nem ragasztod be akkor lehet forgatni, de a 2 teljesen függettlen egymástól! Én így kitérítve ragasztottam be õket.

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

MikX
OK, én azért várok, vagyis addíg mást csinálok 😄

Jahh, meglett az elsõ futómû, majd teszek fel képeket, hogy mien lett, egész jó sztem, már csak a hátsót kell megoldani vhogy, bár az egyszerûbb..

Jahh, Kbx!
Neked a Buick Riviera-d is AMT? Mert láttam ,hogy annak is lehet forgatni az elsõ kerekét, nem?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

kbx
Minek hiszel, egy szar dobozgrafikának vagy referencia képekenk???
Biztos hogy van tolató lámpája, csak lusták voltak ábrázolni!!<#falbav>

kbx
Szerintem simán lehet!

MikX
Holnap már políroznád? Nincs az kicsit korán? Nem tom ki hogy van vele, de én várok a festéssel vagy 4-5 napot legalább...

lefújtam a karosszériát, nagggyon állat lett, ha megszáradt átnézem mindenhol jó-e a festés, még egy polírt rányomok, vagyis leghamarabb holnap d.u😊
aztán ha okés, akkor jöhet a lakk, életem legszebb makettje lesz😊
majd csinálok képeket róla ha kész, haverom 8mpixeles gépével😊

DJ Skyline
de akkor mégis mivel tolatna? nincs tolatólámpa? mert akkor azt is ábrázolhatnák,hogy hova akarják tenni!😄 szeretem az ilyen "találd ki" dolgokat

DJ RUSH99
azt mondod?<#vigyor3>pedig ezek a képek ahogy elnéztem a pontos festést akarják ábrázolni

E30 4ever

DJ Skyline
fake!<#vigyor3>

DJ RUSH99
hy all! régebben skyline-al beszélgettem a hátsó lámpáról (festés,meg h mi hogy világítsson) viszont most megláttam a cucc dobozán,hogy nincs fehér (átlátsszó) rész a tolatólámpa részének hagyva! erre mit mondasz sky?😊

E30 4ever

geronimo77
felkerültek a mosoni képek az oldalamra

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

okés, elég jól haladok vele, hajszárítós szárítást végzek😄
szal baromi gyorsan megszárad a festék, ha rászánom magam hamarosan jön a kaszni fújása, csak baromi nehéz lesz, mert 2 színre kell
kívül kékes lesz belül viszont alumínium színûnek kell lennie, nem lesz 1xû

repvez
Ez engem is érdekelne, nálam is itt porosodik egy hütömotor arra várva hogy kompresszor készüljön belöle,de magamtol nem tudok rájönni mit hogyan kéne rajt alakitani hogy jo legyen.
MikX
na hali mindenkinek!
Ami a makettinfón volt régen kompresszorépítési útmutató, nincs meg vkinek véletlenül?
Mert szerváltam egy hûtõgépkompreszsort, és meg szeretném csinálni, de nem váágom pontosan, meg van ebben vmi idõ, vagy hõkapcsoló is sztem, mert mindíg egy idõ után kikapcsol, és ezt ki kéne iktatni...

DJ Skyline
próbáld azt,hogy nem ilyen közelrõl fényképezed,hanem kb olyan távolságról mint az elsõ képen (#37744) van a gép a festékes doboztól! mert azok nagyjából jól látszanak

DJ Skyline
épp akartam kérdezni,hogy milyen géped van,de már leírtál mindent! akkor nem csidálom,hogy ilyenek a képek,ha 1.3megapixeles a gép! mind1 legalább vannak képek!😊

nem mert egy fos 1,3megapixeles samsung... :S
nincs is makro rajta, de amúgy ezt telefonnal csináltam
de a digigép mégszarabbat csinál közelrõl

DJ Skyline
nem tudsz a digigépeddel makrózni?

Beleraktam az alvazba a mocit, nagyon üt😊

DJ Skyline
hát igen a képek nem valami jók,de a lényeg valamennyire kivehetõ!😄 eddig nem rossz!

restauráltam😊

DJ Skyline
keine bild! :\

van 1-2 képem a mociról, sztem jó lett,csak sajna rossz minõségûek a képek:S

alakul a cobra😊
most fogom összerakni a mocit, az alváz nagyjából, kész most jön rá majd a moci meg ilyenek, lefényképezem ha rajta lesz a motor, csak szar a digigépem, és a nagyon apró festési részletek nem jönnek ki rajta:ð
pedig fél mm vastagon kihúztam a rugót, ezüst színnel, nagyon kafa lett😄

DJ Skyline
szerintem elektromos

Jagi
Pfff! 😄DD Olyan nics, hogy kopásálló!<#ejnye1>
Ami surlódik az kopik( tengely, csap, csapágy, stb...), max lassabban, de akkor is kopik...
ezeken be szoktam xarni, hogy hülyének nézik a gépészt... 😊

ez elektromos?

DJ Skyline
van még egy fele annyiért,de ez is <#wilting>

Jagi
azéert ennyi mert rohadt csendes! De akkor is<#wilting>
Én tuti ocsóbbat veszek

DJ Skyline
BiG G
jah odáig már nem láttam el, sorry megakadt a szemem a fehér csodán 😄DD

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

flamerPUG
nah akkor már azt is tom hol kell venni, köszike a tippeket 😊

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

MikX
Nekem is van egy csmó, muter hozta, nem tom honnan...

Seaweed
Van minden fele. En muveszellato boltban szoktam az ilyeneket venni.
flamerPUG
hlj-n van!<#wink>

szívesen😊

flamerPUG
mondta itt valaki hogy lehet olyan filcet kapni ami nagyon vékony hegyü, szinte tü méretü, talán Seaweed volt, sorry már nem emlékszem, de érdekelne ez a dolog, arany, ezüst és krom, ha esetleg valaki tudna rola valamit 😊

kemszi2
nem tudtok vmi oldalt ahonnan lehet felnit szerezni.A hobbysearch-n már néztem.
flamerPUG
valakit ütöttem, sorry<#hehe><#crazya>

flamerPUG
fekán vad lesz<#eljen>muscle car 😊
ma voltam királyban, és hogy miket láttam, ahhhhh
nem akartam kijönni az üzletböl, a helyszinen elment volna 50 ezer az tuti <#vigyor3>