Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudom melyikre gondolsz,majd mindjárt megkeresem,csak pizzát rendelek!😄 <éhes nagyon>éhes nagyon>
Nekem szinte az osszes Ita ecset, nyest es loszor..en meg vagyok veluk elegedve es nem is voltak olyan hude dragak! (ugyis pisztolyal fujok ma mar a legtobbet...szal <#hehe>#hehe>)
Jah jut eszembe eloszor valmelyik masik gyarto kezdett gyartani embereket a Type VIIC-hez...amit lattam azok ilyen akcio pozban voltak...pl viharban a "hidon"-toronyban esokabatban kukker a kezukben/szemuk elott meg az agyut kezelve.
Nem jó. Kezdetben... drága hozzá. Én mûvészellátóban veszem az ecseteim nagy részét kb fele annyi áron. a nagyon picibõl ugye sûrûbben kell újat venni.
Bár 4-5 éve vettem egy revell ecsetet 300 Ft körül (óccsó volt) és azóra is megvan^^
Bár 4-5 éve vettem egy revell ecsetet 300 Ft körül (óccsó volt) és azóra is megvan^^
De visszaterve a kezdo problemaira:
Vegyel makettgyarto ceg nevevel ellatot ecsetet azok altalaban jo minoseguek! (van tobb fele, loszortol a draga nyestszorig minden fele..)
Vegyel makettgyarto ceg nevevel ellatot ecsetet azok altalaban jo minoseguek! (van tobb fele, loszortol a draga nyestszorig minden fele..)
Simán, ott még volt vélaszték hellyel-közel...
nekem 2-3 napon belül lehozták amire szükségem volt, de sajna...
nekem 2-3 napon belül lehozták amire szükségem volt, de sajna...
Jah sima normal ecsetet osszelapitod..hat vegulis igy keszul gyarilag is a lapos ecset <#gonosz1>#gonosz1>
nincs,eléggé kevés ecsetem van ha azt nézzük...6 ecset ha nem számolom bele a 5/0-s,és 1-es ecseteket amikbõl kettõ van...de olvastam valahol hogyan lehet laposecsetet csinálni!😄
Sztem ennyi elég is 😊
nekem sincs sok, viszont most kellene vennem egy ötnullásat (nekem adode a tied?<#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3>) és egy nagyobb laposat, mert a másik már elég régi
nekem sincs sok, viszont most kellene vennem egy ötnullásat (nekem adode a tied?<#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3>) és egy nagyobb laposat, mert a másik már elég régi
Laposfeju ecseted nincs is?! En azt szeretem a legjobban! A legtobbet egy ezer eves Tomcat laposecsetem hasznalom (emlekeztek meg a Tomcat makettboltokra)..
Illetve ha valaki tud valamit az ecsetekrol az a Vallejo!
Illetve ha valaki tud valamit az ecsetekrol az a Vallejo!
Van osszeallitasi utmutato termeszetesen, es van benne festesi utmutato is..ellenkezo esetben eleg nehez lenne osszerakni... <#vigyor5>#vigyor5>
A ket linkelt kozul az egyik 1/72-es a masik 1/144-es meretarany...ez utobbi kicsi. (szamomra mindig is kerult meretarany volt) 72-es az altalanos meretaranyes foleg ezt ajanljak kezdoknek.
A ket linkelt kozul az egyik 1/72-es a masik 1/144-es meretarany...ez utobbi kicsi. (szamomra mindig is kerult meretarany volt) 72-es az altalanos meretaranyes foleg ezt ajanljak kezdoknek.
persze,hogy kapsz összeállítási útmutatót...nem nehéz összerakni,de kezdés ként lehet az 1/144-es /kék-fehér/ MIG érné meg jobban,de viszont az 1/72-es az nagyobb
Jaja en is iroszer reszlegen vasaroltam par gagyi ecsetet ilyen celra...pl kivalo a putty pacsmagolasara..azutan mar tenyleg ki is dobhatod..mert a fele sorte oda lesz a muvelet vegen <#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1>
én az ilyen "iskolai" ecseteket nem ceretem, könnyen hullik a sörtéjük, és beleragadhat a felületbe, viszont száraz koszoláshoz, poroláshoz, és egyéb ilyen mûveletekre kiváló
nekem vannak 1000 éves ecseteim is,amirõl már jön le a fa "bevonat"😄 de van Herlitz ecsetem is,ami nem makett ecset,hanem rajz órán fest a nép vele temperával,meg vízfestékkel!😄D de ugyanolyan jó,mintha vennék egy Revellt pl
"Ecsetet, minden maketthet újat veszek"
??
Hát én kiszoktam mosni az ecseteket higítóban, és oylan mintha új lenne, sztem pénzkidobás minden maketthez új ecsetet venni.
??
Hát én kiszoktam mosni az ecseteket higítóban, és oylan mintha új lenne, sztem pénzkidobás minden maketthez új ecsetet venni.
de van a revellnek easykit részlege is,amit nem kell festeni,ragasztani,hanem csak pattintani kell,mint a Bburago-t,de ha van festéked,ragasztód meg miegymásod,akkor kedvedre szórakozhatsz rajta
ha nem fogy el a festék igen. Ecsetet, minden maketthet újat veszek, de a régivel sincs semmi, csak kicsit szét van a sörtéje.
A ragacsból meg ameggyi marad annyi...
A seteket én nem szeretem. Nem tudom mennyire érik meg, de én mindig külön veszem...
A ragacsból meg ameggyi marad annyi...
A seteket én nem szeretem. Nem tudom mennyire érik meg, de én mindig külön veszem...
ajjajjjajjj egy ilyet rendelek az fix!
addig használod,amíg ki nem fogy!😊 de ilyen szetteket nem nagyon árulnak makett boltban
kis kép sajna,de a lényeg látszik,hogy van a makett,hozzá egyéb szarok
kis kép sajna,de a lényeg látszik,hogy van a makett,hozzá egyéb szarok
És ami abban van ragasztó, festék, ecset azok egyszer használatosak, vagy legközelebb is fel lehet használni?
vannak start szettek amihez jár festék,ecset,ragasztó,de azokat inkább a nagyobb bevásárlóközpontokban lehet kapni,Tesco meg ilyen szar helyeken
Amugy ha ez a vagyad az Airfix, a Heller , az Italeri es a Revell is gyart olyan kitt-et amiben benne van a ragaszto es a festek is(van amelyikben ecset is van). Vegyel olyat. Ezek direkt kezdoknek vannak, kezdo szintu makettekkel.
Abban a csoda malomszarban semmi sincs! Csak egy kupac plazapatkany aki le fel flangal egesz nap....
Ragasztot se adnak hozza! Miert adnanak?! Hasznalja ki melyiket szereti...ez nem lamasag!
Ragasztot se adnak hozza! Miert adnanak?! Hasznalja ki melyiket szereti...ez nem lamasag!
Tudom röktön arra gondoltam, de lehet hogy a MALOMban a BAMBINIben is van! nem tom! DE Alföldben van pár 100 darab!
Az Alfold Aruhaz emeleten a jatek es sportosztalyon talalsz maketteket, meg festeket, par alapveto szerszam is szokott lenni. Mashol a varosban en nem tudok. (persze ettol meg lehet)
ragasztó festék putty, csiszolópapír, szerszámok (tûreszelõ, csipesz, különbözó csípõ- vágófogók, cutter) ezeket mind neked kell megvenni, de ezek ccsal egyszeri beruházások és sztem normális szerszámokkal lehet jó eredményt elétni 😊
seaweed tudna mit meséli, neki milye van 😄
8-as betûvel is egy oldal 😊
seaweed tudna mit meséli, neki milye van 😄
8-as betûvel is egy oldal 😊