Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sokan nem gondolkodtak rajta<#kacsint>#kacsint> de nekem most az az nsx tecc jobban...
E30 4ever
hmm.. szal 3200 helyett 3040 yen... olyan 400 ft spórolás😄 nem feltétlen emiatt rendelném meg<#idiota>#idiota> na majd meglátom mi legyen! köszi😊
E30 4ever
Nem tanulok angolt, de ami rámragadt neten keresztül: talán az, hogy ha április 30-áig elõrendeled ezt a készletet, akkor 5% kedvezményt kapsz az eredeti 3200 yen-es árból..
Ha tévedek javítsatok ^^
Ha tévedek javítsatok ^^
Most nézem csak a gép árát: 949,- Ft! huh, hát ez földhöz fog vágni<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
nem tudjátok mit jelent ami ehhez van írva? ,,Preorder this item by Apr. 30 to get it for 5% off the regular price of 3,200 yen!,,
E30 4ever
ez erõsen elgondolkodtat😊
E30 4ever
DE kezdõként jó lessz az majd elsõ gépnek! csak rohadt sok festék kell! Nekem ilyen festékeket kell majd vennem?
úúúú<#merges2>#merges2>
E30 4ever
kis pöcs gépek azok,de írja is,hogy Hossza: 103 mm,tehát 10 cm...1/72-s barátibb,de van 1/48,sõt 1/32 is,de az 1/32-s gépekhez már külön szoba kell
magyarázza már el pls vki hogy pl ez mitõl ennyi?
E30 4ever
Az 1/144es az kb hány centi hosszú? Egyébként az tetszik a legjobban! Csak nagyon sok fajta festék kell hozzá!<#szomoru1>#szomoru1>
nekem nem jön be sehogy sem a 350z,sem az Rx-8...van 1-2 szép egyedi darab,de foslé mind2 kinézetre...Rx-7 szebb!
Bismarck pedig egy nagyon jó hajó (volt sajnos)...nem baj így is mákkal süllyesztették el!<#idiota>#idiota>
mééért?😞 a xanavi is gyönyörû... de nem merek megint abba esni mert megint nem jön és felrobbanok<#falbav>#falbav><#bdead>#bdead>
E30 4ever
te jó ég<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>szerencse h nem szeretem a hajókat<#idiota>#idiota>
E30 4ever
ok,de te fizetsz mindent,és,ha megépítetted visszaküldöd nekem<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1>
E30 4ever
rendelj egy 1/35-s Trumpeter Leopoldot,vagy 1/350-s Tamiya Bismarckot,én meg megépítem neked<#idiota>#idiota>😄
Nah tovabbi jo forumozast..nekem most le kell falcolnom Paksra...dolgozni...uff este vagyok..rakok fel majd kepet a lefestett Jeeprol 😉)
<#integet2>#integet2>
<#integet2>#integet2>
Biztos hogy Letterman! Mert ilyen kiszerelesben o gyart csak...az mas kerdes hogy mire Taiwanbol ider mar mas neven aruljak! Kager meg tuti nem lehet...vagy at akart baszni az elado vagy eleteben nem latot meg KAger pisztolyt es dobozt..az egy mas kategoria!!! (Johigynem mar egybol Iwata <#rolleyes>#rolleyes>)
(Tudod nekem is van 2 Lettermanom...szal ismerem oket)
(Tudod nekem is van 2 Lettermanom...szal ismerem oket)
skacok ajánljatok már nekem vmi makettet amit megkapok hlj-n... vmit akarnék rendelni de nem tom mi legyen<#idiota>#idiota>
E30 4ever
Most miert?! Van aki tobbszazezerert vesz videokartyat meg processzort...van aki meg kompresszort..elobb utobb en is veszek egy komolyabb kompresszort..es nem a barkacsboltbol az tuti!! Elmentem egy DIREKT kompreszorokra szakosodott ceghez, es utanakerdeztem a dolgoknak! Arra jutottam hogy ad 1 hangos mint a fene az olyan teljesitmenyu ami nekem kene es majdnem anyiba is kerulne! (persze nem gagyi kompreszorol volt szo amit a ceg forgalmazott...ez mar latszott mert 2 ev Helyszini! teljeskoru garancia is jart hozza (ezert is volt draga es nem olyan olcso mint a barkacsaruhazakban arult tarsaik), ad2 nagy helyet foglal meg a legkisebb is...mert nem lakasba hobbyra terveztek hanem minimum muhelybe autot festeni... szal vegul arra jutottam hogy inkabb gyujtok penzt es ket ilyen "ipari" kompresszor arbol veszek inkabb majd egy ilyen Revell Omega-t vagy valami hasonlo (ezt se a Revell gyartja de ezt mar targyaltuk vagy 2 eve) masinat (azok is mind enyibe vannak (300-400 euro)
😄 ez már a 3.dik márka amit hallok a pisztollyal kapcs...aki eladta az azt mondta,hogy Kager,az oldalon Black Bull-t írnak(Black Bull Airbrush BD-130 double action),itt meg Letterman!😄
Ez ujszerias Letterman..itt a gyari weblapja.