Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MA jártam a jatek-makett.hu boltba és vettem egy tigris tankot.
Dragon-t Nagyon kidolgozott, és a legviccesebb az egészbe az hogy az alja és a
teteje fém, nemmûanyag és így baromira eléthû.2600FT-be került.
A hétvégén neki is állok majd. Talán majd képet is rakok be (ha rájövök hogy hogyan kell 😊
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Max azt hogy az italeri tigrishez nagyon ratyi mûanyag szemenkéntit adtak.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Mekkorák ezek? 1/24?
ismét jöhet egy tipp!
$290 ami majdnem 60.000Ft!
viszont amilyen drága,annyira részletes,kidolgozott
tippeld meg,hogy mennyibe kerül Ft-ba! válasz a komment alján!😊
$161.5 ami kb 32.300Ft<#wow2>#wow2>
pár szálból áll az egész😄
láttam már én is ilyet,pl aircraftresourcecenteren,de nem olyan nehéz a gépet rátenni egy felhõs háttérre!😄
akkor ki mit ajánl?
én néztem a revellnek az olcsobbik kompiját, nekem megfelelne, de nem tudok rola semmi többet!
Revellen kivül is gyárt más kompresszorokat nem??<#vigyor3>#vigyor3>
pisztolyokat is nézegettem, én aszem maradok a Sata pisztolyoknál, és tülök veszek egy retustpisztolyt<#eljen>#eljen>
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)