Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Paszmeeeeek! Ez kínzás! Te ilyenekkel, Seaweed meg a superhornettel...
Nem tudom meddig fogom kibírni 😊
az lest, hogy elõbb utóbb veszek ezt is, azt is 😊
Pedig nagyon nem kéne... ma már néztem egy R32-öt de lebeszéltam magam róla...
Nem tudom meddig fogom kibírni 😊
az lest, hogy elõbb utóbb veszek ezt is, azt is 😊
Pedig nagyon nem kéne... ma már néztem egy R32-öt de lebeszéltam magam róla...
ez volt az eredeti terv
kepfeltoltes.hu /051009/2005-10-01-074.jpg
de elbasztam és ilyen lett...a másikon lehet látni az ezüst festést,csak túl sok volt a piros!:\
kepfeltoltes.hu /051009/03.JPG
és így néz ki a kocsin
kepfeltoltes.hu /051009/02.JPG
de nem baj gerótól vettem egy másik kittet,majd megcsinálom újra!😄
a kepfeltoltes.hu / között van egy helyköz,szal azt tessék majd backspace-el likvidálni!😊
kepfeltoltes.hu /051009/2005-10-01-074.jpg
de elbasztam és ilyen lett...a másikon lehet látni az ezüst festést,csak túl sok volt a piros!:\
kepfeltoltes.hu /051009/03.JPG
és így néz ki a kocsin
kepfeltoltes.hu /051009/02.JPG
de nem baj gerótól vettem egy másik kittet,majd megcsinálom újra!😄
a kepfeltoltes.hu / között van egy helyköz,szal azt tessék majd backspace-el likvidálni!😊
hmm... egyenlõre akkor befejezem az index festését,holnap megszárad és lehet ezzel a részével törõdni<#vigyor3>#vigyor3>köszi a segítséget<#puszi>#puszi>
E30 4ever
ajjajj kellett mondanom nekem!😄
mondjuk én is ledöbbentem mikor olvastam,hogy 25 makett,meg játszottak vele a 15 évesek!<#szomoru2>#szomoru2>
mondjuk én is ledöbbentem mikor olvastam,hogy 25 makett,meg játszottak vele a 15 évesek!<#szomoru2>#szomoru2>
fudefelbasztam magam ezen a makett lopason....azta..mingya szetcsapok valamit! <#ticking>#ticking>
hogy nem kened szét a körülötte levõ szépen lefestett részeket...az ezüst meg azért kell,mert így életszerûbb lesz a dolog...ha leszeded egy autó féklámpájáról a búrát,akkor minden ezüst,ill krómozott vagy a fene tudja,csak azért világít pirosan,vagy indexel narancssárgán,mert piros/narancssárga mûanyagból van öntve a búra,így ha villog,vagy világít akkor olyan mintha...érted😄 legalábbis a mi autónkon ezt vettem észre,aztán lehet más autókon máshogy van...
Dede, asszem egy king tigert loptak..
szemetek
szemetek
<#worship>#worship>okka 😊
arra emlékszem,asszem akkor "csak" 1 dolgot vittek el,1 tankot,vagy az más volt?<#fejvakaras>#fejvakaras>
na
1. így néz ki most (ahol lámpa van,értelem szerûen az világít majd)
2. lefested az indexet
3. megfordít (eddig szembõl volt<#idiota>#idiota>)
4. ami világít majd azt lemaszkolod,majd a többit lefested ezüstre,de ha ügyes vagy nem kell maszkolni
5. maszk leszed
6. a világítós körül lévõket lemaszolod,majd kend át még párszor pirossal,hogy szép legyen!😊 de ha ügyes vagy akkor nem kell maszkolni
1. így néz ki most (ahol lámpa van,értelem szerûen az világít majd)
2. lefested az indexet
3. megfordít (eddig szembõl volt<#idiota>#idiota>)
4. ami világít majd azt lemaszkolod,majd a többit lefested ezüstre,de ha ügyes vagy nem kell maszkolni
5. maszk leszed
6. a világítós körül lévõket lemaszolod,majd kend át még párszor pirossal,hogy szép legyen!😊 de ha ügyes vagy akkor nem kell maszkolni
sorry kivagyok...holnap reggel majd nyomatok kepet...reggeltol fel ketttoig itthon vagyok..aztan irany ujra Paks...
Az biztos hogy a kis szarosokat is a homokozoban veresre pufoltem volna ha en vagyok ott...nekem most ettol is elszallt az agyam..nem hogy ott helyszinen...szerintem en mar a fogdaban ulnek gyilkossagert vagy halomozottan sulyos testi sertesert!
A budos kurva anyjat azt! Nyilvanosan megkovezni majd karoba huzni aztan felnegyelni es a negy egtaj fele szetkuldeni a testreszeit egy tablaval hogy "Igy jar minden tolvaj!"
(Tancsak nem ez lopott tavaly is?!)
(Tancsak nem ez lopott tavaly is?!)
😞
Pedig vártam a jeepes képeid..
Pedig vártam a jeepes képeid..
igen,meg az indexre,meg a féklámpára😄D
az egészre kivéve ott ahol világít majd,tehát csináld azt,hogy ami világít azt kimaszkolod,majd lekened ezüsttel ahol kell,majd az ezüst részeket maszkolod ki,és pirossal lefestegeted még ott ahol világít
az egészre kivéve ott ahol világít majd,tehát csináld azt,hogy ami világít azt kimaszkolod,majd lekened ezüsttel ahol kell,majd az ezüst részeket maszkolod ki,és pirossal lefestegeted még ott ahol világít
Ááááhh bazz! Most ertem haza (kep nem lesz..meg van melom es hulla faradt vagyok!)
Ha nem kellett volna elmennem mar kezemben foghatnam a hollandoktol rendelt cuccokat!!! De sajna el kellett ma mennem paksra....azert jo is volt a mai napban!
Nyertunk, igy holnap Magyar Kupa dontot jatszunk a Paksal!!!
Ha nem kellett volna elmennem mar kezemben foghatnam a hollandoktol rendelt cuccokat!!! De sajna el kellett ma mennem paksra....azert jo is volt a mai napban!
Nyertunk, igy holnap Magyar Kupa dontot jatszunk a Paksal!!!
csináld azt,hogy a piros réteg után lefested ezüsttel,így nem kell az üreget lefesteni! de ahol világít ott ne fesd le ezüsttel,hanem ott inkább több réteg pirossal
nem feltétlen a rükverc miatt... mert a rükvercet úgyis le kell takarni😄 (tudod, világítás) hanem mert azért vmennyire átlátsszik ez a festék... és ezüst háttérrel biztos jobb lenne a színe mint pirossal<#fejvakaras>#fejvakaras>
E30 4ever
asszem ez nem így megy,tehát te viszed le a makettedet,aztán ott kiállítják! írták is,hogy páran megõrzésre hagyták ott a maketteket a verseny után,csak a majmok meg megfújták!:\
franc, olyan kicsik hogy mindig elcseszem a szegecsek ragasztását :/

elmenne egy életre a kiállítástól a kedvem... mondjuk én azt sem bírnám nyugodtan h rengeteg makett között egy zötykölõdõ kamion vinné a makettemet😄😄
E30 4ever
lassan már mindenhova biztonsági õr,vagy rendõri õrízet kell!<#idiota>#idiota>
vagy lehegesztett ketrecben kell kiállítani a makettet,és akkor nem fognak vele játszani😄
szomorú sajnos,hogy idáig fajulnak manapság a dolgok!😞
vagy lehegesztett ketrecben kell kiállítani a makettet,és akkor nem fognak vele játszani😄
szomorú sajnos,hogy idáig fajulnak manapság a dolgok!😞
így vigyen az ember kiállításra makettet<#guluszem1>#guluszem1><#buck>#buck><#shakehead>#shakehead>
E30 4ever
makettnfóról egy szösszenet ezzel kapcs.:
"A lopási történet végtelen egyszerû, a verseny utáni napon az aulában dobozokba helyezve várták az elszállítást a makettek. A személyzet felmosott és nyitva hagyta a hátsó ajtót, hogy száradjon a padló. A gyerkõcök meg belógtak és felkapták a dobozokat, "szerencsére" volt velük egy idõsebb pénzéhes vezéregyéniség, ez a makettek nagy részét eladásra hazavitte. Pár makett maradt a srácoknál munkadíj gyanánt ezzel kezdtek játszani, amikor az Andris rajtuk ütött a fiával. A srácok bevallották kinél van a többi makett, a rendõrség meg rögtön házkutatást tartott a cikkben említett tettesnél, és visszavett mindent. Az egész kb 3 óra alatt lezajlott. Pénteken kapjuk vissza õket. Ennyi. Szerencsére az Andris intézte az ügyet, mert õ egy türelmes alkat...
Az újságnak meg jól jött a sztori. Eszméletlen dühítõ dolog, de nem lehet visszacsinálni. Túlnyomórászt 1:35-ös jármûvek voltak. Gondolom attól kapott vérszemet a csapat, hogy látták 100eu-ért árulni az 1:35-ös tankokat a kiállításon."
"A lopási történet végtelen egyszerû, a verseny utáni napon az aulában dobozokba helyezve várták az elszállítást a makettek. A személyzet felmosott és nyitva hagyta a hátsó ajtót, hogy száradjon a padló. A gyerkõcök meg belógtak és felkapták a dobozokat, "szerencsére" volt velük egy idõsebb pénzéhes vezéregyéniség, ez a makettek nagy részét eladásra hazavitte. Pár makett maradt a srácoknál munkadíj gyanánt ezzel kezdtek játszani, amikor az Andris rajtuk ütött a fiával. A srácok bevallották kinél van a többi makett, a rendõrség meg rögtön házkutatást tartott a cikkben említett tettesnél, és visszavett mindent. Az egész kb 3 óra alatt lezajlott. Pénteken kapjuk vissza õket. Ennyi. Szerencsére az Andris intézte az ügyet, mert õ egy türelmes alkat...
Az újságnak meg jól jött a sztori. Eszméletlen dühítõ dolog, de nem lehet visszacsinálni. Túlnyomórászt 1:35-ös jármûvek voltak. Gondolom attól kapott vérszemet a csapat, hogy látták 100eu-ért árulni az 1:35-ös tankokat a kiállításon."
Hát ez...
Az embernek ilyen az eszébe sem jutna...
Nekem legalábbis a gyánúja sem merült fel bennem, hogy lenyúlhatják az autóimat...
De kb ha velem megcsinálták volna...
Hát, lehet, hogy a csákó egy pici kórházi kezelés alatt állna...
Az embernek ilyen az eszébe sem jutna...
Nekem legalábbis a gyánúja sem merült fel bennem, hogy lenyúlhatják az autóimat...
De kb ha velem megcsinálták volna...
Hát, lehet, hogy a csákó egy pici kórházi kezelés alatt állna...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
sztem sokat😄
http://www.hobbylinc.com
amúgy asszem itt van hasonló
http://www.hobbylinc.com
amúgy asszem itt van hasonló