Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NA megvettem! A malomban találtam! egy AIRFIX: BRISTOL BEAUFIGHTER TF.X & MESSERSCHMITT Bf109 G-6! Szóval kettõ van egy dobozban és 3780-ft volt! Festék, ecset és ragasztó is van hozzá! Szóval szerintem megérte!
Viszont bazi jo akcioik vannak!
Mivel Aviation Mega Store...hol latsz te ebben hajot?! max leghajot <#hehe>#hehe>
Innen se! De innen viszont tervben van azota miota lehetosegem van ra..de eddig ugy hozta hogy a hollandoktol rendeltem csak...
Mellesleg a Modunin 125€ felett nincs postakoltseg es ez jo!
Bar hollandok fejlodtek! Most vagy rajottek hogy magyar posta megbizhatatlan vagy valami mas az oka de tavaly meg a posta hozta tegnap/ma (elvileg fel kettoig jon a futar beszeltem vele) mar a DPD europai futarszolgalat szallitja a rendelest!
Mellesleg a Modunin 125€ felett nincs postakoltseg es ez jo!
Bar hollandok fejlodtek! Most vagy rajottek hogy magyar posta megbizhatatlan vagy valami mas az oka de tavaly meg a posta hozta tegnap/ma (elvileg fel kettoig jon a futar beszeltem vele) mar a DPD europai futarszolgalat szallitja a rendelest!
Hmm...és innen rendeltél esetleg?
Nekem ez a legszimpatikusabb,jó sok hajó van 😊
Nekem ez a legszimpatikusabb,jó sok hajó van 😊
Onnan meg nem..de itt a link ahol le van irva.
Petyus a tobbi ladikod melle pont jo lenne..
mi link?! decemberben is itt volt 4 nap alatt a csomagom a hollandoktol es most is..(persze ott jol mukodik a weblapon az hogy mi van raktaron es mi nincs...megasztan a legtobbje van is raktaron..ha nincs par nap alatt potoljak..)
mert egy szar...akkora ilesztési hibák vannak...pl betettem a belsejét,akkor nem tudtam összeilleszteni a gép testet,stb
pedig a zimmerit onnan van,sõt az u-boot is,és mind2 megjött 1 hónapon belül!😄
asszem az u-boot volt 1 hónap,a zimmerit meg 2-3 hét
asszem az u-boot volt 1 hónap,a zimmerit meg 2-3 hét
Homokit is van,1/3-ába kerül,mint a Miniart 😊
Egyébként mind1,mert én gipszbõl tudok csinálni 😊
Egyébként mind1,mert én gipszbõl tudok csinálni 😊
1-2-t láttam a fabulisban!
http://www.modellposta.hu/e_bolt_frameset.php
Gyártó: MiniArt, Alcsoport: 1/35
más nem is kell,és felhozza õket!😊 már ami van persze
http://www.modellposta.hu/e_bolt_frameset.php
Gyártó: MiniArt, Alcsoport: 1/35
más nem is kell,és felhozza õket!😊 már ami van persze
hát ja,valahol van egy képem,mielõtt még nem festettem le a feketés színnel,megkeresem azt is...
nem,hanem belekotyvasztottam az eredeti pirosba egy kis feketét!<#hehe>#hehe>
csak az a baj,hogy elõtte felment már 3 réteg piros szal így nagyon sötét lett már...nem baj majd most rögtön a kotyvasztott színnel kezdem majd
csak az a baj,hogy elõtte felment már 3 réteg piros szal így nagyon sötét lett már...nem baj majd most rögtön a kotyvasztott színnel kezdem majd