Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Jah, és sok szerencsét a meccshez ;o)
ez is tetszik...P-38 transport! 😊
Rendben
<#vigyor5>#vigyor5>
Az a helikopteres dio nagyon jól nézett ki, kb 10x5 cm volt az egész, de gyönyörû!!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Bocsika! Anyira izgatot voltam a cosmag varasa miatt hogy elfeljettem! De leszenk kepek igerem! <#gonosz1>#gonosz1>
4nap errol hadovaltam! penteken rendeltem..hetfon jott a mel hogy feladtak..tegnap hozta a futar de nem voltam itthon ugye..egyeztetes utan meg az iment hozta ujra!
Nah lassan falcolok Paksra! Szurkoljatok hogy nyerjunk..az az jelentene hogy 2005/2006 Magyar Kupa gyoztesek lennenk!
teeeekis...<#vigyor>#vigyor>
ja, jeep-es képek ?
😊
ja, jeep-es képek ?
😊
Siman! (csak 1 cucc nem volt benne a dobozban amit rendeltem..Tamiya Weathering Stick (Mud))...de enyit kibirok..majd maskor megrendelem... de ami tavaly nem volt (Eduard maratas a 109-eshez) az most van.
Petyus mar leirtam a multkor! Sa-esek meg SA-6...meg egy csomo szimes cucc..
Petyus mar leirtam a multkor! Sa-esek meg SA-6...meg egy csomo szimes cucc..
herkules szekció
ez is jó
makettinfós srácok
védert kihipózták!<#idiota>#idiota>
Black Hawk Down kicsit másogy😄
érdekes,hogy autókat nem fényképeztek,pedig 144 autó+motor+kamion nevezett a versenyre
ez is jó
makettinfós srácok
védert kihipózták!<#idiota>#idiota>
Black Hawk Down kicsit másogy😄
érdekes,hogy autókat nem fényképeztek,pedig 144 autó+motor+kamion nevezett a versenyre
alapítótag,és elnök:
D. Béla aka DJ Skyline <#idiota>#idiota>
de jó is lenne😄 de nem tudom hogy kell klubot alapítani,meg valahol tárolni is kell a sok makettet,szal egy termet is kell bérelni,szal macerás egy dolog lenne! talána majd pár év múlva,vagy ha több infót megtudok a dologról!😄
D. Béla aka DJ Skyline <#idiota>#idiota>
de jó is lenne😄 de nem tudom hogy kell klubot alapítani,meg valahol tárolni is kell a sok makettet,szal egy termet is kell bérelni,szal macerás egy dolog lenne! talána majd pár év múlva,vagy ha több infót megtudok a dologról!😄
HÁÁÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Megjott a csomag!! Ebben a pillanatban hoztam fel!!!
Háhá! Karacsony van Seaweed-nel! <#gonosz1>#gonosz1>
Háhá! Karacsony van Seaweed-nel! <#gonosz1>#gonosz1>
Nem rossz 5let! ha japok tomegevel gyartjak a zerokat meg a messzereket..akkor mi miert ne epithetnenk macskakat?! <#smile>#smile> Nekem vamn egy 72-es Academy macskam:

megkéne építeni az összes század tomcatjét...mindet!😄 a top guntól kezdve a playboy nyuszison át,a názáson' keresztül, az irániig mindet!😄
de ahoz egy külön lakás kéne,meg vastag pénztárca<#idiota>#idiota>
ez így 43 gép lenne,ja és nem is említettem még a századon belüli többféle festés mintát!😄 pl ez itt kapásból 5 gép lenne! á de ezt egyedül nem lehetne végre hajtani,kéne alapítani egy magyar tomcat klubot,és akkor szépen beosztani,hogy ki mit épít meg!😄 vagy ha már valamelyik tagnak megvan az adott gép,akkor nem kell összeépíteni megint,így kevesebb gép lesz!😄 lehet mondani,hogy egy állat vagyok,de akkor is!😄 milyen jó lenne magyar tomcat klub!😄
de ahoz egy külön lakás kéne,meg vastag pénztárca<#idiota>#idiota>
ez így 43 gép lenne,ja és nem is említettem még a századon belüli többféle festés mintát!😄 pl ez itt kapásból 5 gép lenne! á de ezt egyedül nem lehetne végre hajtani,kéne alapítani egy magyar tomcat klubot,és akkor szépen beosztani,hogy ki mit épít meg!😄 vagy ha már valamelyik tagnak megvan az adott gép,akkor nem kell összeépíteni megint,így kevesebb gép lesz!😄 lehet mondani,hogy egy állat vagyok,de akkor is!😄 milyen jó lenne magyar tomcat klub!😄
10-20 mililiter nagyon sokra eleg am! Eleve higitani kell a legtobb festekfajtat, szoval..=> FAQ!!
nem rossz,és ez új ha minden igaz
Ez pl teljesen korrekt ar, es Jolly Rogers-es alapbol..mar csak utana kell nezni neten pl hogy a fujimi tomcatje milyen minosegu..mert azt tudjuk hogy aFujimi szep kitteket ad ki, de azt is hogy a legjobb Tomcateket a Hasegawa adta/ja ki.
Jah hat ez johogydraga! Speci kiadas..az uccso Jolly roppenesrol...spec svancfestessel!
Akcioban szokott lenni nagyon olcson...
Akcioban szokott lenni nagyon olcson...
Menyi makett van ott?! (Mert magamtol csak ugy be nem tennem a labam oda...max ha kolkom lesz..de azt meg nem tervezem <#hehe>#hehe>)
nem rossz,csak kár hogy 15.000 majdnem!:\
mind1,nekem úgy is VF-84 kell,az jobban tetszik,csak nem tudom,hogy melyik pakkan van...vagy az Atlantic Fleet Squadronban,vagy a Pacific Fleet Squadronban!<#nemtudom>#nemtudom>
mind1,nekem úgy is VF-84 kell,az jobban tetszik,csak nem tudom,hogy melyik pakkan van...vagy az Atlantic Fleet Squadronban,vagy a Pacific Fleet Squadronban!<#nemtudom>#nemtudom>