Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sok kép,így csak URL
<#wow2>#wow2>
<#wow2>#wow2>
<#wow2>#wow2><#sir>#sir><#rinya>#rinya>
pocsolya? az a kék izé ? én aszittem csak felszakadt a mûfûszõnyeg<#vigyor>#vigyor>
két dolog ami tetszik rajta az a Leopárd kettõ' és a mûfû!😄 terepasztalra való mûfûszõnyegbõl készült 😄
jajó,nem tudom nem ez a foglalkozásom!😄
mind1 lényeg nem lehet köré önteni/fújni,mert megolvad a makett
mind1 lényeg nem lehet köré önteni/fújni,mert megolvad a makett
az üveget fújják,aztán formázzák ha jól tudom,egy folyékony valami eredetileg....szerintem a nagy hõtõl kicsit megolvadna a makett
DE ezeket gondolom úgy csinálják, hogy megépítik aztán rakják rá az üveget! vagy tévedek? Nem hiszem hogy egy csipesszel nyúlkálnak az üvegbe és úgy rakják össze az elmeket!
<#hehe>#hehe>
(amúgy aféle emléktárgy, nem makett)
(amúgy aféle emléktárgy, nem makett)
na ha elintéznék, hogy wolframszál legyen a kábelezés és ha bekötik meggyulladjon na az már valami<#idiota>#idiota>
egyébként <#eljen>#eljen>
egyébként <#eljen>#eljen>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
láttam,durva! mondjuk ezt lehet nem volt nehéz betenni,de az már durva,mikor egy üvegbe egy komplett vitorlás van,meg hasonlók!😄
Hú, most elvetted a kedvem a makettezéstõl 😄
well
kb lehettem 10-12 éves mikor csináltam!😄
sok vicces dolog van rajta,az ötlet egy gyakorlat lett volna!😄
kb lehettem 10-12 éves mikor csináltam!😄
sok vicces dolog van rajta,az ötlet egy gyakorlat lett volna!😄
rambo <#idiota>#idiota>
ötletes, a hüvelyt épp kidobja az MG.

ötletes, a hüvelyt épp kidobja az MG.

Huhh, 145 hsz... ehh...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85