Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem olvastam el az összes hozzászólást, de igérem, megbántam😄
mert a ragasztó megmarja az üveget, és attól kezdve, már ott nem lesz áttetszõ...
márha olyan mûanyag üvegre gondoltál, mint pl szélvédõ, ha meg tényleges üvegrõl beszélsz, akkor lazán le lehet szedni higitóval😄
Pillanatkép Dubai autóskultúrájáról
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
de ez kategóriánként változik,pl egy autót úgy festesz le ahogy akarsz,egy repülõ már más tészta
1. nagyon kell vigyázni,hogy ne legyen ragasztós,a felragasztása elõtt jobb megnézni ragasztó nélkül,hogy mit kell ragasztózni,és azt is nagyon finoman kell beragasztózni
2. lekell csiszolni a ragasztót 2000-es polírpapírral,majd felkell polírozni,és elvileg olyan lesz mint amilyen volt,de ilyet még nem csináltam,szal csak ennyit tudok róla!😊
FAQ-ban van is róla szó asszem, a Matricázás fejezetben.
Sajna a hátán megszakadt a matrica, mert nem simul rá rendesen v.mi miatt, de amúgy sztem egész jó lett... bocsi a sok képért...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
E30 4ever
www.1999.co.jp/eng/plamo
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
E30 4ever
szal: nem tudjátok hol tudnék szerezni bburago v bármilyen más modellben citroen xantia-t? elõre is thx😊)
E30 4ever
Akkor a mielõbbi viszont látásra!
Aztán ne tartson soká 😄
El kell hogy búcsúzzak egy darabig. Elköltözök és az új lakásban még nincs net. a munkahelyemen meg tiltólistán van az SG.
Szóval, "I'll be back!!"
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Bár nekem van, de egy régi Badger 350-es Single, nem egy nagy szám, de amíg nem veszem egy másikat, jó lesz
nézegetem azt a japó oldalt,de nem tudom!<#nemtudom>#nemtudom>
az az igazság,hogy soha nem rendeltem még külföldrõl!😄
Meglett a kompresszorom, még nincs lefestve, meg nem végleges, de mûxik legalább 😄
Ki is próbáltam, yo lett...
Már csak egy jobb pisztolyt kell vennem...