Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Hmm revell uj kompresszorokat dob piacra juniusban! Kivancsi leszek az arukra! (meg hogy talan a reginek lemegy az ara(bar magyarorszagon ketlem..viszont kulfoldon elkepzelheto es akkor jo vetel lehet!))
Seaweed
Asszem a tengo Dragon..legalabbis a Dragon regi katalogusaban is benne volt..
bazs1
Jók! Jól néznek ki!

Glpetyus
Én meg megrendeltem ezt,és ezt 😊
Remélem megjön a héten,ugyanis mindjárt kész az S-100 😛

Jaja. Most még az összeillesztést kéne kiegyenlítgetni, hogy festés után ne látszódjon majd.

Seaweed
<#eljen>
Glpetyus
<#eljen><#eljen>
Ezek az apróságok nagyon is sokat számítanak.

modellmaker
Hát kb. 😄 Meg csináltam a géptetõhöz merevítést is. Azt majd akkor mutatom meg ha le lesz alapozva mert így nem sok minden látszik ki a színkavalkádból 😄

Még mindig nincs netem... nc. Eddig megvoltam nélküle de mostmár kezd szar lenni. :/ Amúgy minden ok. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
szép lett. <#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

kbx
Szép<#eljen>, még 1-2 év és kész leszel😊)
Nagyon el vagy tûnve mostanában, mi a helyzerót??

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Annyira nem lett jó, de az eredetinél sokkal élethûbb.

modellmaker
kösz. szinte semmi. de amdj kitalálok vmit. 😛

csoder: nem. 0.4-es rézdrót van felcsavarva olyanra amilyenre kellett

Glpetyus
Fasza <#eljen>

süti, a rugó tollból való ?😊

DJ Skyline
jó lett,bár szerintem nem sok fog belõlük látszani!

Seaweed
<#eljen>
modellmaker
Még le kell majd festeni meg a rugót a helyére ragasztani azért olyan kajla.

modellmaker
Hy all!

Csináltam a suprahoz lengéscsillapítót. Nem tetszett a gyári 😄.

before-after 😄

Seaweed
kompresszor. igen ahhoz
Seaweed
<#eljen>
Seaweed
<#gonosz1>
DJ RUSH99
köszi😊)

E30 4ever

bazs1
Ezek mire jók? A pisztolyokhoz?

próbálgatom a kipufogó pántjait megcsinálni a maradék maratásból... (az eredetit lefaragtam szikével majd csiszoltam)

"csomagban a Tamiya Weathering Master A es B szettek"

áááááwááúúú

jók lettek, gratu😊

Szia,a legnagyobb különbség hogy fekete egy évjárattal fiatalabb.
Glpetyus
szépek 😊

Seaweed
Valki kerdezte minap hogy hol es menyiert lehet kapni a Tamiya festoallvanyat!
Itt es sirka 6400 forintba faj (szvsz ez nem is olyan veszes!)
Seaweed
Nah atneztem a maketteket!

Eszmeletlen! Meg most is kapkodok a levegoert..es keresem az allam a foldon! Mind a 3 makett valami dobbenet! A KUB lanctalpasa, a Zil vontato...de meg maguk az Sa-2es raketak is....hat keszvagyok!

Nem veletlen irtak anno hogy az SA-2-es vontatoval a Trumpeter felkerult a Tamiya szintjere! ..Igaz is!

Jeeprol most nem csinalok kepet mert gyakorlatilag semmi valtozas nincs egyenlore az utolso berakott kep ota csak az hogy zoldre le lett fujva! Holnap azaz ma mar makettezni akarok (eddig szimeztem meg egyebek), es folytatni a Jeepet..foleg hogy megjottek a csomagban a Tamiya Weathering Master A es B szettek, amit ertelem szeruen ki akarok probalni a Jeepen..ezert este lesz kep vagy holnap!
DJ RUSH99
azért arra kivi vok mikor lesz olyan makettem ami majd nagyobb lesz a bálnamercinél😄DD

E30 4ever

DJ RUSH99
igen,ennek én sem örültem:I hülye fejemmel nem gondoltam h átvilágítja😄
legközelebb megpróbálok odafigyelni erre... ha nem lett volna olyan nehéz beszenvedni a ledeket a helyükre simán javítanám utólag,csak nehéz volt így nem piszkálom😄 ugyanis alvázat le lehet kapni... tudjátok ilyen beakasztós,nem kell ragasztani😊) majd megcsinálom vmikor nyugdíjas idõmben😄DDDD

E30 4ever

DJ Skyline
egyetlen egy bökkenõ van a BMW-vel! a ledek telibevilágítják a fél autót!😄
jobb lett volna ha sztirolból,vagy akár kartonból építesz köréjük egy kis dobozt,és nem lesz díszkivilágítás az egész autóban!😄
amúgy jók,csak máskor erre figyelj

MikX
Fûnyíró a lehjobb <#vigyor3>
Jólett! A világítás is tök jó lett!
Bár bevilágítja az egész elejét a led, de jó!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ RUSH99
ennyi😊)

E30 4ever

DJ RUSH99

E30 4ever

DJ RUSH99
nah szal itt vannak a képek! ennek is vannak kisebb hibái,d sztem talán annyira nem szarvashibák,van amelyik az én hibámból adódott,van amelyik a makettébõl,de én meg vok elégedve magammal! fõleg h sikerült megcsinálnom a világítást,ami csak a fényezésnél volt nagyobb meló!

E30 4ever

DJ RUSH99
nah megjavult😄 leméretezem a jobb képeket aztán majd belököm ide😊

E30 4ever

DJ RUSH99
jah télleg... nekem a sima spoilere jobban tecc😄 most úgy tervezem h ezt meg az evo mercit rendelem meg😊 amúgy kész a bmw csak nem tok képet rakni mert beszart a bluetooth progim és nem tok képet küldeni:@@@😞((

E30 4ever

gordon 24
Nem Pl Nézd meg a hátsó spoilert.
Az egyik ami a képen van az ha jól tudom az N-es Subaru utcai változata.
A link a WRC utcai változata. Jó igaz semmi köze hozzá, de a spoilerek megegyeznek.

Downhill!!

MikX
Az elsõ spoiler, hátsó, meg s szárny, meg gyengébb is

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ RUSH99
és mi a különbség vajh a 2 közt?

E30 4ever

MikX
Nem...
Más, ez egy Spec C mint látszik...

úgy néz ki jaja, kb megegyezik😄

vágós😊

MikX
úristen...
Miket írok...
Pedíg nem is ittam...

Szal fólis van rajta, és légbuborékos maradt, ezért vannak rajta...

DJ RUSH99
szerintetek ez a kit megegyezik a képn láthatóval?

E30 4ever

MikX
A szélvédõn mondod nem?
Azok légbubik, mert fólis vanrajta, de sehogy sem jü, de le is szerem, és a Geró által javasolt módon fogom smoke-al fújni sztem...

jók, de a skyline-on sok a folt... ragasztó, vagy festék nemtudom, itt ott picit ködös...

MikX
Jahh, én meg nem is nyomtam fel képeket, elfelejtettem, itvan a kész enzo, meg a Skyline: