Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még mindig nincs netem... nc. Eddig megvoltam nélküle de mostmár kezd szar lenni. :/ Amúgy minden ok. 😄
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Nagyon el vagy tûnve mostanában, mi a helyzerót??
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

csoder: nem. 0.4-es rézdrót van felcsavarva olyanra amilyenre kellett
Csináltam a suprahoz lengéscsillapítót. Nem tetszett a gyári 😄.
before-after 😄

áááááwááúúú

Itt es sirka 6400 forintba faj (szvsz ez nem is olyan veszes!)
Eszmeletlen! Meg most is kapkodok a levegoert..es keresem az allam a foldon! Mind a 3 makett valami dobbenet! A KUB lanctalpasa, a Zil vontato...de meg maguk az Sa-2es raketak is....hat keszvagyok!
Nem veletlen irtak anno hogy az SA-2-es vontatoval a Trumpeter felkerult a Tamiya szintjere! ..Igaz is!
Jeeprol most nem csinalok kepet mert gyakorlatilag semmi valtozas nincs egyenlore az utolso berakott kep ota csak az hogy zoldre le lett fujva! Holnap azaz ma mar makettezni akarok (eddig szimeztem meg egyebek), es folytatni a Jeepet..foleg hogy megjottek a csomagban a Tamiya Weathering Master A es B szettek, amit ertelem szeruen ki akarok probalni a Jeepen..ezert este lesz kep vagy holnap!
E30 4ever
legközelebb megpróbálok odafigyelni erre... ha nem lett volna olyan nehéz beszenvedni a ledeket a helyükre simán javítanám utólag,csak nehéz volt így nem piszkálom😄 ugyanis alvázat le lehet kapni... tudjátok ilyen beakasztós,nem kell ragasztani😊) majd megcsinálom vmikor nyugdíjas idõmben😄DDDD
E30 4ever
jobb lett volna ha sztirolból,vagy akár kartonból építesz köréjük egy kis dobozt,és nem lesz díszkivilágítás az egész autóban!😄
amúgy jók,csak máskor erre figyelj
Jólett! A világítás is tök jó lett!
Bár bevilágítja az egész elejét a led, de jó!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
E30 4ever
E30 4ever
Az egyik ami a képen van az ha jól tudom az N-es Subaru utcai változata.
A link a WRC utcai változata. Jó igaz semmi köze hozzá, de a spoilerek megegyeznek.
Downhill!!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Más, ez egy Spec C mint látszik...
Miket írok...
Pedíg nem is ittam...
Szal fólis van rajta, és légbuborékos maradt, ezért vannak rajta...
E30 4ever
Azok légbubik, mert fólis vanrajta, de sehogy sem jü, de le is szerem, és a Geró által javasolt módon fogom smoke-al fújni sztem...