Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy mit is tartalmaz a doboz
madmaxmodels.com,ahol fent van az összes makett,epizódokra bontva,és azon belül is a home-made,és a sorozatban gyártott szekciókra!😊
De mindenki masfelet hasznal...
Ha nem: jobbulást mihamarább, és jó makettezést!
Akril lakkot barmire fujhatsz, de pl humbrol-revel-mm festekre nyugodtan rafujhatsz MM lakkot (en ezt szeretem a nem akrilok kozul).
nah bevásároltam, vettem modell masters fényes lakkot, humbrol félfényes lakkot, meg revelhez is fényeset, mivel ezekkel festek (humbrol nagyon gyér festék szerintem, ugyhogy abbol már kevés van) putty, meg alapozo kövi héten jön.
gondlom saját lakkja csak nem lesz rosz a festékhez<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
congrat 😉
Grat<#taps>#taps>
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
kosz giogy sz9rritottatok ertunk!
Makett 4wrver!!! Thx minanekinek!%
kUPAGYOZTAES! mAGYAR KUPAGYOZETS!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
A kompresszor, és a scoop teljesen más rajta...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Mivel már kitöröltem, mert mondtad, hog yküldesz még...

légyszi-légyszi-légyszi-légyszi-légyszi-légyszi-légyszi-légyszi😄DDDDD