Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
egy kep:
Értem én. De még így is jobb lett szvsz, mint az eredeti. A háromszöget meg meg lehet oldani egy darabka sztirollal. De sztem azzal már nem szenvedek, hisz lehet, hogy nem is volt ezen a verzión, csak az öntést nem tudták/nme akarták máshogy megoldani a Dragonosok.

Amit én raktam fel ott a lényeg. Az a 3szög alaku lemez amit te kivágtál

DJ Skyline
én ablak mellett ülök,szal nekem nem gond nappal a fény,de este ezek a sárgás mûfények (szobai/asztali lámpa) nem a legjobbak...a vaku,meg átégeti a makettet olyan erõs!😄D bár vannak kifejezetten jó képek,amik lámpánál készülnek

itt fel volt kapcs az asztali lámpám,mellette világított még a szobai is

itt meg csak a szobai

Seaweed
Hat ez utobbi mar melto allapotban is van legalabb es nem a rozsda zabalja fel epp! <#eljen>
Seaweed
Nah jo..sok mulik a fenkepezogepen is! Az en kepeim egy szimpa neon asztali lampanal keszulek!
DJ Skyline
ilyenkor este nem jó fotózni...én nem szeretek este fényképezni,mert keine fény!:\ 😄

Seaweed
gyenge a vaku - kapcsolj lampat - rossz kifogas <#vigyor1><#vigyor3><#gonosz1>
Kevés a fény

Seaweed
Nah megy ez ha akarod! <#gonosz1>
<#crazya>

igen

Sztem kár volt kivágni

Na most még kínozzál meg te is! 😄D rohattak
Külföldrõl rendelted?

Tessék Kb 21 fontba került

Seaweed
Cirka 5300-5400Ft-ba van egy ilyen keszlet!
(Ami perzse nem teljes ennel joval tobbfele van Mig-nel)

Tervben van nekem is vetel..talan majd pont a Jagdtigerhez.
DJ Skyline
mennyi volt?

Seaweed
Ez nem egeszen ugyanaz! A Tamiya ugy oldotta meg hogy ketfele ezkozt gyart! Az egyikk a set-ek amik a finom megoldasravannak, a toll szeru akril "vakolat" meg a vastagabb megoldasokra!

Miguel cege meg ennel joval tovabblepett. Tobbfele pigment tobbfele "meretben" es joval nagyobb felhasznalhatosagi szintel! (akar sar is keszitheto belole..a Tamiyabol kevesbe).

Sajna a latom fotozas nem megy<#vigyor1>(fokusz a billentyuzeten van)..es igy nem tudom elolvasni hogy mik is vannak a dobozokra irva! Csinalj mar uj kepet ami ertekelheto plz!
Ilyen nekem is van csak nem ilyen.<#crazya>Két napja jött meg.

DJ RUSH99
hát abban is vok:/
simán megépítésre lenne 10000 jelöltem,de ilyen átalakítósra semmi 5let😞((

E30 4ever

Seaweed
Komoly bajban lehetsz ha mondani kell hogy mit epits meg makettben es nem tobzodnak 10000 szam a fejedben az 5letek!
Seaweed
Gyakorlatilag atomfinom pigment..olyan mintha arkil festek meg lenne szaradva es ledaralva atomfinomra majd belegyomoszolve a dobozba (jah kb mint a puder 😄)...vizzel nagyon jol katalizalhato.. Miutan megszaradt olyan mintha festes lenne!..es epp ez a jo benne!
Minden fillert megert! (7€ volt csak / set)
DJ RUSH99
DJ Skyline
szerintem elõbb nézz szét,hogy mi van makettben,aztán keresgélj tuning verziót
amúgy nincs asszem...

DJ RUSH99
ilyen van makettben?

E30 4ever

tyûha,riszpekt, kira lett

DJ RUSH99
a fehér sztem egész fasza😊 de már nézelõdök h mit kéne megcsinálni😛

E30 4ever

gordon 24
Igazad van!!! Ez minden csak nem szép.

Downhill!!

DJ Skyline
na de igényeset,ne ilyen hátõõõ...maszlagokat,hogy szépen fejezzem ki magam!😄

DJ RUSH99
ez igaz... mondjuk sokszor fordult meg a fejemben h vmi igazi tuningautót kéne megcsinálni makettben😄 a crx-re pl ez a két tervem volt:

aztán egyik se lett😄 utólag bánom:/

E30 4ever

DJ Skyline
egyszerû...felmész egy tuning oldalra,és szétnézel,onnan annyi ötletet tudsz meríteni amennyit akarsz,aztán megnézed,hogy kapható-e az autó,megveszed,és lehet is építkezni

DJ RUSH99
inkább fizessétek helyettem😄😄😄

sky: igen ebben van vmi,csak vhogy nem tudom mégse h melyik autó amelyikre illene vmi kis tuning vagy átszabás... na meg h milyen:/

E30 4ever

esetleg helyetted ne építsük majd össze? "lol" 😊

DJ Skyline
minden autó alkalmas rá,csak a te fantáziádon meg tehetségeden múlik!😊

DJ RUSH99
mondjatok már nekem vmilyen autót amit lehetne alakítgatni... mert a kövi autómat szeretném végre nem full gyárira csinálni,csak nemtom milyen autó lenne erre a célra jó és mit kéne rajta változtatni😄 nos?😊

E30 4ever

flamerPUG
<#wow2> ez az a "púderszerü" idöimitálos dolog?
nagyon <#eljen>

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

Seaweed
Thx! <#smile>
DJ Skyline
rohatt!<#gonosz1>
jó lesz!<#eljen>

<#eljen>

MikX
Komoly...
Jól néz ki...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Glpetyus
fasza lesz <#eljen>

Seaweed
Alakul a molekula...bar kisse eloreszaladtam..sablont kene gyartani a Jeep-en talalhato jelzeseknek-szamoknak...es felfujni feherrel..de anyira birizgalta a csorom a weathering set hogy kiprobaltam alul es hatul 😉)

Seaweed
20-30K korul az tok realis lenne! Engem a master class birizgal fel 😉
DJ Skyline
megtetszett ez az autó! bekéne szerezni majd!
természetesen utcaira csinálnám,ami abban nyilvánul meg,hogy nem rakom rá a matricákat,meg nem lime zöld lesz!😄

DJ Skyline
remélem a starter class olcsó lesz!😊

Seaweed
nájsz

Seaweed
az is lehet
Glpetyus
Kell egy külön polcot/vitrint vennem a hajók számára mostmár <#wilting>

Glpetyus
<#nemtudom>
Zvezda is lehet,ennyi erõvel 😊