Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én. De még így is jobb lett szvsz, mint az eredeti. A háromszöget meg meg lehet oldani egy darabka sztirollal. De sztem azzal már nem szenvedek, hisz lehet, hogy nem is volt ezen a verzión, csak az öntést nem tudták/nme akarták máshogy megoldani a Dragonosok.
Amit én raktam fel ott a lényeg. Az a 3szög alaku lemez amit te kivágtál
én ablak mellett ülök,szal nekem nem gond nappal a fény,de este ezek a sárgás mûfények (szobai/asztali lámpa) nem a legjobbak...a vaku,meg átégeti a makettet olyan erõs!😄D bár vannak kifejezetten jó képek,amik lámpánál készülnek
itt fel volt kapcs az asztali lámpám,mellette világított még a szobai is
itt meg csak a szobai

itt fel volt kapcs az asztali lámpám,mellette világított még a szobai is
itt meg csak a szobai

Hat ez utobbi mar melto allapotban is van legalabb es nem a rozsda zabalja fel epp! <#eljen>#eljen>
lehet, de nem biztos 😊
Nah jo..sok mulik a fenkepezogepen is! Az en kepeim egy szimpa neon asztali lampanal keszulek!
gyenge a vaku - kapcsolj lampat - rossz kifogas <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor3>#vigyor3><#gonosz1>#gonosz1>
Kevés a fény
<#crazya>#crazya>
igen
Sztem kár volt kivágni
Na most még kínozzál meg te is! 😄D rohattak
Külföldrõl rendelted?
Külföldrõl rendelted?
Tessék Kb 21 fontba került
Ez nem egeszen ugyanaz! A Tamiya ugy oldotta meg hogy ketfele ezkozt gyart! Az egyikk a set-ek amik a finom megoldasravannak, a toll szeru akril "vakolat" meg a vastagabb megoldasokra!
Miguel cege meg ennel joval tovabblepett. Tobbfele pigment tobbfele "meretben" es joval nagyobb felhasznalhatosagi szintel! (akar sar is keszitheto belole..a Tamiyabol kevesbe).
Sajna a latom fotozas nem megy<#vigyor1>#vigyor1>(fokusz a billentyuzeten van)..es igy nem tudom elolvasni hogy mik is vannak a dobozokra irva! Csinalj mar uj kepet ami ertekelheto plz!
Miguel cege meg ennel joval tovabblepett. Tobbfele pigment tobbfele "meretben" es joval nagyobb felhasznalhatosagi szintel! (akar sar is keszitheto belole..a Tamiyabol kevesbe).
Sajna a latom fotozas nem megy<#vigyor1>#vigyor1>(fokusz a billentyuzeten van)..es igy nem tudom elolvasni hogy mik is vannak a dobozokra irva! Csinalj mar uj kepet ami ertekelheto plz!
Ilyen nekem is van csak nem ilyen.<#crazya>#crazya>Két napja jött meg.
hát abban is vok:/
simán megépítésre lenne 10000 jelöltem,de ilyen átalakítósra semmi 5let😞((
simán megépítésre lenne 10000 jelöltem,de ilyen átalakítósra semmi 5let😞((
E30 4ever
Komoly bajban lehetsz ha mondani kell hogy mit epits meg makettben es nem tobzodnak 10000 szam a fejedben az 5letek!
Gyakorlatilag atomfinom pigment..olyan mintha arkil festek meg lenne szaradva es ledaralva atomfinomra majd belegyomoszolve a dobozba (jah kb mint a puder 😄)...vizzel nagyon jol katalizalhato.. Miutan megszaradt olyan mintha festes lenne!..es epp ez a jo benne!
Minden fillert megert! (7€ volt csak / set)
Minden fillert megert! (7€ volt csak / set)
E30 4ever
szerintem elõbb nézz szét,hogy mi van makettben,aztán keresgélj tuning verziót
amúgy nincs asszem...
amúgy nincs asszem...
ilyen van makettben?
E30 4ever
tyûha,riszpekt, kira lett
ez igaz... mondjuk sokszor fordult meg a fejemben h vmi igazi tuningautót kéne megcsinálni makettben😄 a crx-re pl ez a két tervem volt:
aztán egyik se lett😄 utólag bánom:/
aztán egyik se lett😄 utólag bánom:/
E30 4ever
egyszerû...felmész egy tuning oldalra,és szétnézel,onnan annyi ötletet tudsz meríteni amennyit akarsz,aztán megnézed,hogy kapható-e az autó,megveszed,és lehet is építkezni
inkább fizessétek helyettem😄😄😄
sky: igen ebben van vmi,csak vhogy nem tudom mégse h melyik autó amelyikre illene vmi kis tuning vagy átszabás... na meg h milyen:/
sky: igen ebben van vmi,csak vhogy nem tudom mégse h melyik autó amelyikre illene vmi kis tuning vagy átszabás... na meg h milyen:/
E30 4ever
esetleg helyetted ne építsük majd össze? "lol" 😊
mondjatok már nekem vmilyen autót amit lehetne alakítgatni... mert a kövi autómat szeretném végre nem full gyárira csinálni,csak nemtom milyen autó lenne erre a célra jó és mit kéne rajta változtatni😄 nos?😊
E30 4ever
<#wow2>#wow2> ez az a "púderszerü" idöimitálos dolog?
nagyon <#eljen>#eljen>
nagyon <#eljen>#eljen>
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
<#eljen>#eljen>
Komoly...
Jól néz ki...
Jól néz ki...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Alakul a molekula...bar kisse eloreszaladtam..sablont kene gyartani a Jeep-en talalhato jelzeseknek-szamoknak...es felfujni feherrel..de anyira birizgalta a csorom a weathering set hogy kiprobaltam alul es hatul 😉)
megtetszett ez az autó! bekéne szerezni majd!
természetesen utcaira csinálnám,ami abban nyilvánul meg,hogy nem rakom rá a matricákat,meg nem lime zöld lesz!😄
természetesen utcaira csinálnám,ami abban nyilvánul meg,hogy nem rakom rá a matricákat,meg nem lime zöld lesz!😄