Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Ezért most ne sértõdj meg, és ne kezdjünk el egymással vitatkozni, szerintem Seaweednek igaza van, kicsit önállónak kéne lenned!!
Viszont hogy segítsek is, a revell-mongram gyár olyan Civicet, amiben motor is van (sõt, azt még itthon is lehet kapni!!), abból át tudod rakni az Integrába.
nem gond,hogy itt tornyosulnak az összerakatlan makettek,á!😄
rávetettem magam a játékmakettre,sajna tamiya willys jeepjük nincsen,pedig az kéne a legjobban a dioráma miatt,csak a sz@ros Italeri! :\ lehet holnap körbetelefonálom a nagyobb makett boltokat,hogy mi a helyzet!eddig ezek esedékesek!
PBR31
Csoder álltal kinézett Sd.kfz. 251 pack
ez is esedékes
még keresgélek 😊
E30 4ever
E30 4ever
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Most is csak azt tudom mondani hogy GOOGLE!! Ha meg problemat okoz a kereses az a te bajod...nem a mienk! De ne vard a sultgalambot a szadba!
Mert ha azt mondtad volna hogy "Bocs pocs vagyok de nem talaltam semmit a neten, meg gugliban sem! Segitsetek" akkor biztos segit valaki! De ez az elsokorben ide, aztan ha nem valaszolnak meg rakerdezel egyeseknel konretan is...hat ez engem kurvara fel tud baszni! ..es ez nem eloszor fordul elo...egyszer ketszer meg elnezek mellette..de minden nap azt olvasni hogy te varod a sultgalambot aszadba...hat mar unalmas! Makettezz!
(Vegyel olyat amiben van motor ha abban nincs! Keress neten kesz maketteket, ott konnyen fel lehet deriteni melyikben milyen motor van es ha pl valaki extra-t rakott ra milyet is pontosan...de ne vard a sultgalambot! Vagy irj olyan forumokba olyan emebereknek akik epitettek mar olyan makettet amit szeretnel...)
Nekem olyan erzesem van hogy te szeretnel mindenfelet, de vagy nem akarod vagy nem tudod vagy mind2..es inkabb a sultgalambot varod hogy landoljon elotted a kesz megoldassal! Ez nem makettezes...ez vasarlas! Reszemrol a makettezes egyik legszebb resze az infogyujtes, felderites, dontes, majd a vasarlas!
/fa-18f(2)17.jpg)
(Mondjuk erdekes hogy eles GBU bomba es AIM-9X melett gyakorlo AIM-120 van a gepen...)
lejött
E30 4ever
pdf?
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
(ugyanazak a kep felirattal)
gondolok itt arra pl: bornout {gumiégetés} után az auto sárvédöjénél elöjönnek a gumi darabaji,szerinted ilyet lehet imitálni vele? gondolom igen, mert elég szép dolgokat lehet vele müvelni, amilyen képeket láttam rola eddig.
jah és még valami, a kipufogo elszinezödését meg lehet ezzel oldani, vagy marada festés? mert az ugye ilyen lilás kékes lesz, azt meg nem nagyon láttam a szinek között.
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

/fa-18f(3)12.jpg)