Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csomag és postakölts.a legdrágább sztem a német posta.hongkongból olcsóbb
nincs vám
Hmmm nyamiii...<#finom>#finom>..de sajna (itt!!)jo huzos az ara...<#szomoru1>#szomoru1>
Blast-models.com: Jeep, maratas 21€+16.50€
Hannants Jeep, maratas £11.99 + £9.75 (383Ft az angol font)
mala.at Jeep, maratas listaara:17,9€ akciosan 14.50 € + listaara:18,5€ akciosan 14.99 €
www.modellbau-koenig.de Jeep maratas nincs.. 15,95€
www.mvhanke.de Jeep, maratas 16,40 € + 13,00 €
www.moduni.de Jeep, maratas akciosan 17,50€ + 15,99€
Nah de maskor nem keresek helyetted am! Tessek bookmarkolni!
Hannants Jeep, maratas £11.99 + £9.75 (383Ft az angol font)
mala.at Jeep, maratas listaara:17,9€ akciosan 14.50 € + listaara:18,5€ akciosan 14.99 €
www.modellbau-koenig.de Jeep maratas nincs.. 15,95€
www.mvhanke.de Jeep, maratas 16,40 € + 13,00 €
www.moduni.de Jeep, maratas akciosan 17,50€ + 15,99€
Nah de maskor nem keresek helyetted am! Tessek bookmarkolni!
Ezzel egy a baj hogy minek fizessunk vámot ha nem muszaj?
Skyline eddig meloztem most megnezem a bokmarkomban levo EU-s sopokban azt amit mondtal.
Skyline eddig meloztem most megnezem a bokmarkomban levo EU-s sopokban azt amit mondtal.
szuper..

húúú,az ilyen diokat mindig tök szépre megcsinálják😊
251 C
PZ1A
Berlin 1945
talán még nem voltak 😊
PZ1A
Berlin 1945
talán még nem voltak 😊
itt a jipped
http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=TA%2035219
Nahja az is igaz. Pl múltkor meg a fõtéren volt aféle "tömegverekedés". Nem tudom, hogy láttátok-e a Naplóban(TV2). "Molinóháború."
Sok paraszt.
Hú de utálom az embereket...
Sok paraszt.
Hú de utálom az embereket...
elég magas a postaköltség!:\ majdnem egy olcsóbb makett ára,nem tudsz valami olcsóbb oldalt,vagy ha van/lesz idõd akkor nem néznél szét!?<#smile>#smile>
tamiya willys jeep kell (35219) ,meg eduard maratás(35347)
tamiya willys jeep kell (35219) ,meg eduard maratás(35347)
Hat a szomszedok(Szhely.) se kulombek..ott meg iden telen a mi szukroloinkat vertek meg a helyiek.....szal nem kulombek azok se..
Mikvannak... 😊
Nah hat en meg ugye a sportban dolgozok...arrol is lehetne meselni erdekes dolgokat...csak egy pelda: elozo mecsuk vegen megvertek a birot Kormenden...asszem tobbet nem is kell mondani.
Az biztos, arra büszke is vagyok. <#smile>#smile>
Meg majd leszek a Dragon Sd.Kfz. 251 D-re is, csak még nemtom, honnan kaparok rá pénzt. 😄
Meg majd leszek a Dragon Sd.Kfz. 251 D-re is, csak még nemtom, honnan kaparok rá pénzt. 😄
voltam Körmenden,inkább nem nyilatkozok róla!😄
van ott egy pár C kategóriás alak /cigány/
pl mikor vándortáborral ott voltunk,akkor mondta az egyik túravezetõ,hogy éjszakára csukjuk be az ablakokat,mert a kissebbségiek hajlamosak bemászni rajta,és elvinni az értékeket /iskolában szálltunk meg/ !😄
van ott egy pár C kategóriás alak /cigány/
pl mikor vándortáborral ott voltunk,akkor mondta az egyik túravezetõ,hogy éjszakára csukjuk be az ablakokat,mert a kissebbségiek hajlamosak bemászni rajta,és elvinni az értékeket /iskolában szálltunk meg/ !😄
OFF:
Ahh bazzeg..holnap megint az orszag masikfelere kell mennem dolgozni (Csoder feletek epp 😊)...Kormenden leszek egesz nap..es valamikor ejfel tajt erek haza..reggel 9-es indulassal..szal a holnapi napom oda van... <#shakehead>#shakehead>
ON:
Ahh bazzeg..holnap megint az orszag masikfelere kell mennem dolgozni (Csoder feletek epp 😊)...Kormenden leszek egesz nap..es valamikor ejfel tajt erek haza..reggel 9-es indulassal..szal a holnapi napom oda van... <#shakehead>#shakehead>
ON:
Naaa mooost miert?! <#vigyor1>#vigyor1> Neked meg van szep Dragon Jagdpanzered...az is irigylesre melto cucc am! <#wink>#wink>
ahh rohattak...
😄
😄
Igen a kisszériás mûgyanta autó makettek, kb 100 Eurónál kezdõdnek, de nem ritkák 50-60 ezres Studio 27 készletek sem!!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Az a nagy igazsag hogy engem sokkal jobban erdekel az hogy perpill van-e es zaros hataridon belul (par nap pl) megkapom e, minthogy mibe kerul..persze egy 70-80-netan 100€-os maketten erosen elgondolkozom (meg szep..az mar komoly penz egy db makettert!...de ugye nem ritka az ilyen ar!(ha valaki akar amulni adhatok olyan shopot ahol mugyanta kulonleges maketteket arulnak 100-200€-ert!)), de normalis aron nem erdekel! Mert tudom magamon hogy a "láz" nem eg egy makettel kapcsolatban honapokig (lasd magyar uzeletek szallitasi "megoldasai")...de ha mar par napon belul kezbe veszem es ott figyel a szobaban es minden nap elmegyek melette akkor birizgal, erdekel, es addig nem hagy nyugodni mig amit kigondoltam belole az meg nem epitem es pontot nem teszek az "ugy" vegere!!! <#smile>#smile>
Pont 4 éve volt, éretségi után bevásároltam Schwimmwagent, willys Jeepet, és egy Afrikai Kübelt! A 3 legjobb harcjármû készletem, nagyon szépek!!
1 makettert es 1 maratasert nem erdemes rendelni! ugy sokba van tenyleg a szallitasi koltseg..de mar 3-4nel megeri!
Az emlitett Blast-models-nel magyarorszagra 13€ a postakoltseg (Francia bolt)
De persze szet kene nezni mert mondom tele a bookmarkom boltokkal es lehet mashol olcsobb vagy akcios....
Az emlitett Blast-models-nel magyarorszagra 13€ a postakoltseg (Francia bolt)
De persze szet kene nezni mert mondom tele a bookmarkom boltokkal es lehet mashol olcsobb vagy akcios....
és ezt te mindet egyedül összerakod? 😄
lassan új szoba kell nálatok az összeépítetlen maketteknek 😉
lassan új szoba kell nálatok az összeépítetlen maketteknek 😉
soha nem rendeltem még külföldrõl,megkéne rendelni!:\
meg hozzá eduard maratást,és akkor már minden meglenne a diohoz!
meg hozzá eduard maratást,és akkor már minden meglenne a diohoz!
je,5200,-
Az nem éppen olcsó + posta ktg! szerintem😊 De nekem úgy rémlik, hogy az AFV árban rávert a Tamiyára!
En baszki mar semmit se veszek magyar boltbol..(max itt helyben amikor elmegyek pl ragasztot ujjitani vagy festeket) neten! Nevetsegesen semmi sincs a magyar boltokban a kulfoldiekhez kepest! Teljesen rakaptam a kulfoldrol rendelgetesre...tele a bookmarkom EU-s websopokkal..szal en mar felig heppi vagyok..full akkor lennek ha lenne penzem arra amiket szeretnek..es nem 2 honapig kene gyujtogetni rajuk... 

<#action>#action>