Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is tudom melyik a szarabb 😄
egyik kb 30 éves,a másik is csak 35...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mer' mégha valakit kilapított volna....,de így ? És amikor kilött / lezuhant haditechnikát csinálnak? Az is "beteg állat" ?
A fentieket ne sértésnek vedd, csak már unom a megkülönböztetõ "fú, ez egy beteg" kijelentéseket.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ez nem Neked szól természetesen hanem annak a beteg állatnak aki ilyeneket csinál.Próbálja ki azt az Alfát így az életben elmegy a kedve ettõl garantálom.
különben mondta az egyik bolt eladója,hogy már 2 éve nem gyártják a Tamiya Willyst! :\
se fabulisban,se ho-ki-ban,sem a kolosy téri boltban nem lehet kapni!<#wilting>#wilting>
sas még mindíg nem kapcsolható,az az uccsó reményem,ill. fabulisban elõtudom rendelni,de kitudja mikor jön meg...akkor már érdemesebb megrendelni külföldrõl
modell & hobby
megamodell
replica
fabulisnál elõrendelhetõ,szal tuti nincs,sas számát meg nem tudom,ill a pro modell elején van egy szám,de az "pillanatnyilag nem kapcsolható" már lassan fél órája!:\
gondoltam utánna érdeklõdök hátha lehet kapni itthon,de nem nagyon
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
a festéshet meg sztem nem használt maszkolót...
Azért nevezik maratásnak mert az elõállítása többnyire maratással történik...
"Élethûbb", szebb lesz tõle a makett.
sokszor írjátok de nem vágom pontosan mi az... leírná valaki tömören? köcce😊
Azt szeretem mikor a fotõs nem tem teljesen hülye...
A szebõl készült kép nagyon bejön 😊
(szoritsatok hogy nyerjunk!)