Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Probléma analizálva, privi ment. <#idiota>

DJ RUSH99
má megint én lettem a fekete bari<#idiota>

E30 4ever

DJ Skyline
félig sikerült,de nem jó még! a gond ugyanaz,hogy eltûnik a fél oldal,ha a BMW-re kattintanak!:\

DJ RUSH99
sky,látom sikerült a bmw 😊) köszike😛
majd még küldök késõbb képeket,ha lesz idõm válogatni... mi volt amúgy gond?

E30 4ever

Én csak annyit vszólnék a halott és sorbalõtt zsidókról meg a többiekrõl hogy nem etikus halott embert ábrázolni 1 diorámán és ezt 15 éves makettes múltamból kifolyólag mondom. Ezt nekem sokat látott és sok modellt készített barátaim mondták.

MikX
Na Hi mindenkinek, kimaradtam egykét dologból, hehe...
A szvazáshoz meg anynit, hogy nekem tök mind1, de ha lenne még itt pár ember, az nem zavarna egyáltalán, mert több szem többet lát, másrészt, meg így legalább mindenki ismeri a másik ízlését, érdeklõdését, meg a munkáit, és így talán jobb picit...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Seaweed
Hat akkor rendelj onnan ha az a szimpi...a szimpatia sokat szamit a netes vasarlasnal szvsz! Ez egy megfoghatatlan dolog..
bazs1
Ez a B-52 nagyon tetszik, majd lehet ha kész leszek a mostaniakkal megrendelem!

DJ RUSH99
majd vmikor kitalálok vmi jobbat is😄 mondjuk tényleg mindegyik kedvenc... és mindig a legújabb tecc leginkább😄DD

E30 4ever

DJ RUSH99
õõõ😄 írd át arra,hogy mindegyik kedvenc 😄DD

E30 4ever

DJ Skyline
Kedvenc makettje:"Eddig csak 2 van és mind2-õt nagyon szeretem😊"
a 2 makettet nem kéne átírni 3-ra,vagy most már 4-re?😄

DJ Skyline
le,már árméreteztem õket,meg feltettem a tárhelyre,de valamitõl mindíg elb@szódik a bmw oldala amit csinálok neki! még gondolkozom a hibán,ki is van írva az infódban,hogy nem elérhetõ pillanatnyilag az e30!😄

DJ RUSH99
hûha látom ma is volt balhé😄 nekem tegnap megjött a fairlady😊) lesz vele meló... a lökösöktõl félek,a tetõablakoktól mégjobban... még nem igazán fogalmazódott meg bennem,hogy hogyan kéne beoperálni õket😄 amúgy a kit az üveg részekbõl (ablakok,lámpák,stb) úgy ahogy van 2-t tartalmaz... szal 2x van ugyan az az öntõkeret😄 szerintetek ez csomagolási ,,hiba,, vagy van vmi oka?😄
sky letöltötted a képeket?😉

E30 4ever

DJ Skyline
hmm nem tudom honnan rendeljek!
nekem ez a moduni.de a legszimpatikusabb,és van is mind2 cucc (willys+maratás) raktáron!

Seaweed
Teljesen foloslegesen frocsogtok ezen a balesetes dioraman! Van olyan diorama ami zsidok sorballitasarol es godorbeloveserol szol..megse jon ide (ha jonne neki is beolvasnak!) egy se hogy ez milyen mar! Epp ez a lenyege a makettezesnek! Ugy kell felfogni mint a fenykepezest! Egy pillanatot orokitesz meg!... es EZ ITT a lenyeg!
Nem az elvek, a tetszes vagy a nemtetszesnyilvanitas vagy epp a nem nyilvanitas!

pl egy fotoriporter egy fereg ha pl haboruban lefenykez egy katonat amint fejbelo egy fogjot?! (a hires vietnami kep) NEM! Ez a munkaja, a hobbija az elete...maskepp nem lenne ott a haboruban es fenykepezne...

Nah kb igy tessek felfogni a makettezest is! Fotozas csak harom dimenzioban, sajat kezunk altal elkeszitve, ami nekunk oromet okoz mind infogyujtes, epites es vegeredmeny szinten!

uff en szolottam..es mar uncsi' a tema..szal lepni tovabb rakni be kepek maketterol....es lenni evribudi heppi! <#gonosz1>
flamerPUG
azon hogy ilyen szépet irtam <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>
amugy nekem tényleg csak a balesetes dio nem tetszett... az még most sem tetszik, és pont én irtam hogy nagyonsokmindet lehet ellponi a csörömpösökröl és a repzikröl ugyhogy ...<#conf><#vigyor>

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

DJ Skyline
a ratyi tankos rész nem neked ment!😊 miért lepõdtél meg,csak kiegészítettem 2 sorral,azt amit mondtál!😄

flamerPUG
ezen most nagyon meglepödtem hogy ezt nekem irtad<#wow2><#vigyor>

flamerPUG
ezt ekem ment????

Sky én pont védtem a csörömpösöket és a epcsiket ha nem tünt volna fel 😛 <#nyes>

Placebó
Mimózák, alkotói szabadság?

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Seaweed
<#eljen>
DJ Skyline
minden makettrõl lelehet lopni bármilyen ötletet,akármit...autóról épp úgy lelehet mint repülõrõl,sõt autóról még jobban lelehet,mert ugye autó témában több az egyedi makett mint mondjuk repülõben a 20.dik jolly rogerses tomcat,vagy harcjármûben a 40.dik tiger I late tank terepmintás álcafestéssel!😊

egy ratyi tankot meg baromi nehéz megépíteni,hogy élethû,és korhû legyen! baromi sokat kell utánnanézni,ha azt akarja az ember,hogy olyan legyen mint amilyen volt...tényleg bárki tud egy ilyet építeni:

szerintem a 20.dik enzo ferrari unalmasabb mint egy ilyen tank
szal az ilyen álltalánosító,fikázó kommenteket hanyagoljuk ha lehet! thx

Seaweed
Ezt itt NEM kene! Ha nem tetszik ne jarj ide!
(Pacifistakat meg amugy is karoba huznam...)
flamerPUG
Én autos-kamionos témáknál maradok, de ezért még kapni fogsz az iteniektöl az tuti 😄
Amugy meg nem kell általánositani, mert egy gyönyörü tankrol/repülüröl akármilyen ötletet le lehet lopni, bármilyen témát és épit az ember.
És én csatlakozok RCM-hez, mert szerintem is egy elborult elme lehet aki egy ilyet csinál meg... Akkor már inkább egy autoszállito tréler amin vannak a roncsok, vagy alapbol egy roncstelep ha már roncsot akar épiteni mindenféleképppen, ez lehet azért van mert már volt egy két durva balesetem, meg a családban is, lehet ezért van ez a véleményem.

Punker
majd ha leálltam az ivással meg a lakás berendezéssel akkor talán lesz ilyenekre pénzem, jelenleg a züllés olcsóbb hobbi 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

12346
sry de ez mennyivel trébb, mint a sok ratyi tank, meg vadászgép, ami alapból emberélet kioltására van? igaz azokról eszembe nem jut a funkciójuk jelen esetben, csak simán unalmasak ezek a témák már. ez meg kifejezetten tetszik nekem. végre egy mindennapi, emberközeli téma. de beteg télleg:/
esetleg egy ilyet szívesebben látnék a polcomon, némi városos körítéssel ratyi tankok, meg futkorászó katonák helyett. jobban szeretem a hûen megvalósított átlag civil témát a katonásdinál. biztos beteg vagyok sry:C

Seaweed
nah bammeg ekkor meg vasmegyen ultem egy buszon es valami irto fos DVD-t neztunk visszafele....de azert leadtam az amugy is ertekelhetetlen szavazatom
Seaweed
Reszemrol "nem" is meg "igen" is...nekem jo ez igy. Ha tobben lennenk nem tudom mit hozna..de lehet semmit...szal "passz".
Seaweed
Thx...de kikaptunk...kb 20 perce ertem haza....nem baj 1:0 oda...harom nyert meccsig megy a kuzdelem..az a tovabbjutast jelenti.
Glpetyus

kicsit off,de :

DJ Skyline
ok,akkor egyhangú döntés szerint nem!😊
vége a "szavazásnak" !😄

Glpetyus
Én is abbahagytam 4-5-6 évre,most kezdetem újra nemrég.
Köszönhetõ a tápig-nak <#gonosz1><#smile>

kbx
szerintem se!! Jó ez így!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

DJ Skyline
sok a meló,pláne itt az sg-n a sok ész embert helyrerakni!😄 (büntipontok)

Az rég volt..
Kicsit feleleveníthetnéd a múltat, jatek-makett.hu-n pl most vannak akciók.<#vigyor>
(Tudoom, nincs idõd makettezésre 😄)

DJ Skyline
akkor itt az idõ folytatni!😄 sok szép makett kijött 97' óta,pláne csörömp' témában!😊)

DJ Skyline
tényleg! 😮

Glpetyus
makettEmEt
<#gonosz1>

Glpetyus

Egéybként,ha google-be beírjátok,hogy "makettezés" ,ez jön ki 4.-nek !
Szal ha vki akar,megtalál.

Punker
hát én kb 97-ben vettem az uccsó makettomat, de szerintem se 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hát én is petyus véleményén vagyok, sztem így jók vagyunk, mint egykis zártkörû makett-club ^^
De nekem valójában mind1. 😊

DJ Skyline
ok,eddig 1 nem

Punker
mindbõl roncs lett 😊

Glpetyus
NE 😛

DJ Skyline
nnná...100 év után bõvítettem az sgmakettet!😄 felkerült "pár" link,meg írtam a fõoldalra valami szart!😄D

Kérdés!!! a makettezes.lap.hu-n lehet linket ajánlani! ajánljam a fórumot,és akkor elvileg bekerül az sg topik a Fórumok közé ott az oldalon,vagy jó így ahogy most van?😊 tulajdonképp semmi nem történne,csak egy idõ után többen lennénk valószínûleg! ne csak 2 ember "szavazzon" ha lehet,hanem mindenki aki ide ír!😄<#nemtudom>

Glpetyus
<#sniffles>

Szerintem nincs gond ,másképpen gondolkodunk .Ennyi.
"azzal valami szerintem nincs rendeben"
Hát ez egy elég tág megfogalmazás, és az is döntõ szerepû kérdés, hogy nekem/neked mi/ki számít "normális ember"-nek. Nah, off, és ismétlem tényleg nem kötekedésnek szántam, csak mások a nézeteim, és zavart kicsit a hsz-ed. 😊