Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd még küldök késõbb képeket,ha lesz idõm válogatni... mi volt amúgy gond?
E30 4ever
A szvazáshoz meg anynit, hogy nekem tök mind1, de ha lenne még itt pár ember, az nem zavarna egyáltalán, mert több szem többet lát, másrészt, meg így legalább mindenki ismeri a másik ízlését, érdeklõdését, meg a munkáit, és így talán jobb picit...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
E30 4ever
a 2 makettet nem kéne átírni 3-ra,vagy most már 4-re?😄
sky letöltötted a képeket?😉
E30 4ever
nekem ez a moduni.de a legszimpatikusabb,és van is mind2 cucc (willys+maratás) raktáron!
Nem az elvek, a tetszes vagy a nemtetszesnyilvanitas vagy epp a nem nyilvanitas!
pl egy fotoriporter egy fereg ha pl haboruban lefenykez egy katonat amint fejbelo egy fogjot?! (a hires vietnami kep) NEM! Ez a munkaja, a hobbija az elete...maskepp nem lenne ott a haboruban es fenykepezne...
Nah kb igy tessek felfogni a makettezest is! Fotozas csak harom dimenzioban, sajat kezunk altal elkeszitve, ami nekunk oromet okoz mind infogyujtes, epites es vegeredmeny szinten!
uff en szolottam..es mar uncsi' a tema..szal lepni tovabb rakni be kepek maketterol....es lenni evribudi heppi! <#gonosz1>#gonosz1>
amugy nekem tényleg csak a balesetes dio nem tetszett... az még most sem tetszik, és pont én irtam hogy nagyonsokmindet lehet ellponi a csörömpösökröl és a repzikröl ugyhogy ...<#conf>#conf><#vigyor>#vigyor>
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
Sky én pont védtem a csörömpösöket és a epcsiket ha nem tünt volna fel 😛 <#nyes>#nyes>
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
egy ratyi tankot meg baromi nehéz megépíteni,hogy élethû,és korhû legyen! baromi sokat kell utánnanézni,ha azt akarja az ember,hogy olyan legyen mint amilyen volt...tényleg bárki tud egy ilyet építeni:
szerintem a 20.dik enzo ferrari unalmasabb mint egy ilyen tank
szal az ilyen álltalánosító,fikázó kommenteket hanyagoljuk ha lehet! thx
Amugy meg nem kell általánositani, mert egy gyönyörü tankrol/repülüröl akármilyen ötletet le lehet lopni, bármilyen témát és épit az ember.
És én csatlakozok RCM-hez, mert szerintem is egy elborult elme lehet aki egy ilyet csinál meg... Akkor már inkább egy autoszállito tréler amin vannak a roncsok, vagy alapbol egy roncstelep ha már roncsot akar épiteni mindenféleképppen, ez lehet azért van mert már volt egy két durva balesetem, meg a családban is, lehet ezért van ez a véleményem.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
esetleg egy ilyet szívesebben látnék a polcomon, némi városos körítéssel ratyi tankok, meg futkorászó katonák helyett. jobban szeretem a hûen megvalósított átlag civil témát a katonásdinál. biztos beteg vagyok sry:C

Köszönhetõ a tápig-nak <#gonosz1>#gonosz1><#smile>#smile>
Kicsit feleleveníthetnéd a múltat, jatek-makett.hu-n pl most vannak akciók.<#vigyor>#vigyor>
(Tudoom, nincs idõd makettezésre 😄)
Egéybként,ha google-be beírjátok,hogy "makettezés" ,ez jön ki 4.-nek !
Szal ha vki akar,megtalál.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De nekem valójában mind1. 😊
Kérdés!!! a makettezes.lap.hu-n lehet linket ajánlani! ajánljam a fórumot,és akkor elvileg bekerül az sg topik a Fórumok közé ott az oldalon,vagy jó így ahogy most van?😊 tulajdonképp semmi nem történne,csak egy idõ után többen lennénk valószínûleg! ne csak 2 ember "szavazzon" ha lehet,hanem mindenki aki ide ír!😄<#nemtudom>#nemtudom>
Hát ez egy elég tág megfogalmazás, és az is döntõ szerepû kérdés, hogy nekem/neked mi/ki számít "normális ember"-nek. Nah, off, és ismétlem tényleg nem kötekedésnek szántam, csak mások a nézeteim, és zavart kicsit a hsz-ed. 😊