Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
[/cserf][/fülünyúl]
ok ha van kedved,idõd akkor csinálhatsz egy dizájnt,megköszönném!😊
ha gondoljátok csinálhatok tervet, 3 éve ezzel cseszem el az idõm, meg suliban is tanultam, szal ha esetleg kell, csinálhatok 1et😊
akár phpben is😊
De sajna a reget nemtudom megcsinálni még😞
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
JAGI,KBX,MIKX,MODELLMAKER,SEAWEED
Szedjetek má' össze pár képet a kedvenc/legjobb makettjeitekrõl,....nagyon kong az SGmakett az ürességtõl...
Aki nem hajlandó,annak elbúrjuk a galériájából 😛
De amúgy is fõleg a makettezõn múlik,hogy milyen lesz,nem csak a maketten.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Nem olyan nagy,csak 58 cm,vagy mennyi <#vigyor5>#vigyor5>
Ezt sem tudom,hova rakom <#wilting>#wilting>
Na,csak azért,mert készülj fel,hogy használni nem lehet,mert úgy felvette a formát,hogy nem lehet kiegyenesíteni :I
Régebben sima cérna volt hozzájuk,de ez vmi új fajta,nem foszlik.Túl kemény.
Úgyhogy én húzott szálból csináltam az S-100-hoz.
:/
na télleg off!
Olyan vastag mint a hátsó kerék,pedig az se épp 185/70-es <#banplz>#banplz>
Egyébként szép 😊
Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?
Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
Csak hétfõn?
Pedíg kíváncsiak vagyunk/vagyok!! 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Megjött a Kursk,a Queen Mary + a festékek <#smile>#smile>
Az S-100-as kész lett,de este 11-kor már nem volt kedvem fényképeket készíteni,majd hétfõn megmuti <#smile>#smile>
Innentol aki erre reagal azt a hsz kerni fogom Skylinetol hogy torolje...sot mindenestol.
Gondolkozzatok mar kicst! a Temat meg mint mondtam unom...es felejtsuk mar el!
szerk.:
Azt is el kell fogadni hogy a makettezes fo huzoagazata a militaria! A harcjarmuvek,repulok,hajok es egyeb harci ezkozok! Attol hogy valaki pacifista ezek az ezkozok meg ugyanugy a haboru megvivasara, de ha sarkitani akarom akkor az emberelet kioltasa vannak "kitallava". Tehat ezek makketjeinel is evidens a halal mint abrazolas! Persze ugye ez a makettezo dontese, de nem szabad ugy csinalni mint aki nem akarja tudomasul venni hogy egy tank vagy repulo fegyver azzzal olni lehet az ma mar akar magatol is olhet azzal lelehet zuhhanni abban meg lehet halni, az altal meg lehet halni! Mert ez onamitas, es kepmutatas lenne a valosaggal szemben ami a makettezesben egy nagyon fontos "tenyezo" szvsz! Ugyvelem aki ezt nem tudja vagy nem akarja valamifele gogbol feldolgozni az rossz hobbit talalt maganak! De a dolog nincs elveszve! Lehet hazakat is meg emebereket is makettezni....vagy epp autot es motort...de itt megint visszaerkeztuk oda ahonnan indultunk! Mindenhol ott az eletben a halal es a szerencsetlenseg lehetosege! Lehetne akar egy osszedolt hazat is makettezni(pl foldrenges utan)..vagy egy cunamit is tengerpartal menekulo emberekkel?! Az is az elet! .....gondolkozzatok csak!