Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
hát nem valami szívderítõ téma az tény,de ahogy Seaweed mondta,ez olyan mint egy fénykép,csak 3D-ben! úgy is lehetne ezt venni,mint egy haditudósító képe a háborúból,mert tucatjával lehet találni a neten tömegsírokról,koncentrációs táborokról képeket...szal én nem ítélem el,ha valaki vért,vagy halált visz a diorámájára...

DJ Skyline
már hazament!😄 hétfõn hoz,azt mondta!😊

Seaweed
Kepet az S-100 rol de maaan!
DJ Skyline
üdv,
ez volt az:

csn tamás
hello! nemrég írtad a balesetes alfa diorámára hogy van itt fenn egy dioráma amin foglyokat lõnek a tömegsírba..megtudod mondani pontosan hol van? csupán csak kiváncsiságbol megszeretném nézni... köszönöm

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

DJ Skyline
köszi

okés, hétvégén összerakok 1-et😊

Jagi
Tamiya-ék meg mindent külön zacsiban... az sem rossz
Remélem fasza lesz..

Kata
Nincs tervben képi demonstráció.

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
no problem, tehát lassan de biztosan haladsz a hajóval!😊
kép update mikorra várható?😊

Kata
Elnézést, aszittem nekem szólt... Köszönöm, egész jól haladok. Bandázsokkal szenvedek.

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
egy névrokon!<#wave>
hogy állsz a hajóval?

Kata
Igen, adtak.

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
én nem értek ehez,nekem ez az elsõ oldalam!😄D
ok ha van kedved,idõd akkor csinálhatsz egy dizájnt,megköszönném!😊

amúgy sztem ráférne egy kis design is😊
ha gondoljátok csinálhatok tervet, 3 éve ezzel cseszem el az idõm, meg suliban is tanultam, szal ha esetleg kell, csinálhatok 1et😊
akár phpben is😊
De sajna a reget nemtudom megcsinálni még😞

Glpetyus
vaze,így jár aki nem frissít 😄

Glpetyus

<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
JAGI,KBX,MIKX,MODELLMAKER,SEAWEED

Szedjetek má' össze pár képet a kedvenc/legjobb makettjeitekrõl,....nagyon kong az SGmakett az ürességtõl...
Aki nem hajlandó,annak elbúrjuk a galériájából 😛

DJ Skyline
srácok küldjetek képeket nekem .rar-ban,hogy feltudjam tenni az sgmakettre,mert eddig elég szegényes a tartalom!😊

Glpetyus
Újabban így nyomják 😊
De régebben még a zacskó is luxusnak számított 😊

DJ Skyline
mér' az U-Boot elég jól bevan spájzolva a dobozába,és nincs behajigálva egy szatyorba

riszpekt, királyul néz ki😊😊 majd tolj folyamatosan képet, érdekel😊

Glpetyus
hát nem épp mai készlet....
De amúgy is fõleg a makettezõn múlik,hogy milyen lesz,nem csak a maketten.

Glpetyus
&@#&@{&#@&#@#*&@ !!!!!!!!!!!44444

ChevyG work
ehhh, jellemzõ revell "minõség"

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

DJ Skyline
említettem már régebben,de faternak van egy 1/350-es Academy Titanicja,majdnem 80cm hosszú! meg asszem még megvan neki az 1/450 Gunze Queen Elizabeth 2-je is!!<#wilting>

Glpetyus

DJ Skyline
szép! <#eljen>

Glpetyus
😄DDD !

DJ Skyline
igen Péter,narancssárga tartón fekete cérna! 😊)

Glpetyus

Nem olyan nagy,csak 58 cm,vagy mennyi <#vigyor5>
Ezt sem tudom,hova rakom <#wilting>

Jagi
Te most... a Queen Mary-t? Áááá! Pfúú paszmek 😊 Az már lesz nagy 😊

Glpetyus
"ilyet"

*mármint a csillagra tekert kötélre gondolok.

Glpetyus
Béla,neked adtak ilyet az úbóthoz?
Na,csak azért,mert készülj fel,hogy használni nem lehet,mert úgy felvette a formát,hogy nem lehet kiegyenesíteni :I
Régebben sima cérna volt hozzájuk,de ez vmi új fajta,nem foszlik.Túl kemény.
Úgyhogy én húzott szálból csináltam az S-100-hoz.

:/
na télleg off!

<#eljen><#eljen>

Jagi
Brutális hangja lehet egy ilyennel...

Glpetyus
õõ,hát ja,nekem ez már kicsit extrém 😊
Olyan vastag mint a hátsó kerék,pedig az se épp 185/70-es <#banplz>
Egyébként szép 😊

sly160
Túl nagy?

Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?

Glpetyus
<#gonosz1>

Glpetyus
bazz,mekkora dob 😄D

sly160
Sima aluminium csõ. Baumaxban lehet kapni méteres szálban, csak fel kell polirozni.

Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?

sly160
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]

Jagi
Mibõl csináltad?

Jagi
Jó, szép 😊
A Norbi könyvet te is nehezéknek használod 😊

sly160
Hi. Elkezdtem az R33-at. Kész van az alváz. A hátsó dob saját készítés.
[/img]

MikX
Nemááá
Csak hétfõn?
Pedíg kíváncsiak vagyunk/vagyok!! 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Glpetyus

Megjött a Kursk,a Queen Mary + a festékek <#smile>

Az S-100-as kész lett,de este 11-kor már nem volt kedvem fényképeket készíteni,majd hétfõn megmuti <#smile>

Seaweed
Sajnos latom te pont az a fajta vagy aki nem latja a fatol az erdot. Ne kezdj velem vitatkozni mert nincs ertelme...es ezennel en itt es most befejezem!

Innentol aki erre reagal azt a hsz kerni fogom Skylinetol hogy torolje...sot mindenestol.
Sztem te nem vagy tisztában az etikus szó jelentésével. Aki vérben fürdõ hullákat rak a diorámájára az nem tiszta sztem. Lehet a háborút más kép is ábrázolni pl a képek amiket beraktok ide más oldalakról. Akció közbeni jelenetek. Úgy veszem észre hogy mostanában kezd elterjedni ez a fajta ábrázolás mód. Régebben be se engedték volna 1 kiálításra az ilyeneket. Sztem inkább a hadi technikákat kellene bemutatni 1 diorámán keresztül és nem az öldöklést már BOCS.

Seaweed
Szerintem ez baromsag mar bocs! Ez pont olyan mint a horrorfilmek esete! (ne soft horrora gondoljatok mint a vampiros filmek, hanem izom gusztustalan filmre mint pl legutobb a Texasi lancfureszes...) Attol hogy meg van akit az erdekel es az ajz fel(?) nem kotelezo azokat megnezni! (engem szemelyszerint taszit a hard horror film..de a jokis akcios vampirosokat szeretem ettol meg!) De tiszteletben kell tartani a masik embert, a velemnyet, az "izleset"...a donteset hogy mit modellez/makettez le... En nem nezem meg a hard horror filmet de nem vennem a batorsag arra sem hogy az "arokbalovos" dioramat keszito makettezo embert ezert megszoljam!(ha ertheto a parhuzam?!) Sot! Akar lehet hogy neki a holokausztban pl voltak elhunyt hozzatartozoi..es igy (is) akart emleket allitani nekik! (Van aki szerint a dunaparton a fem cipok is ilyen morbidak..szal minden ember mas..mindenkinek mashol van az a kuszob ahonnan mind moralis mind erzelmielg ugy iteli meg hogy az mar ama bizonyos lo tuloldala! ..es ehhez makettezhetsz TE ezer evig is(plane LOL az a "masok mondtak"...te okvagy vagy te te vagy?! dontsd el!)...az akkor is csak a te(?) velemenyed es erzelmed ...Nem ertem miert kell azt leszolni ami a masiknal nem, vagy mashogy, vagy "epp azert"!!!!
Gondolkozzatok mar kicst! a Temat meg mint mondtam unom...es felejtsuk mar el!

szerk.:
Azt is el kell fogadni hogy a makettezes fo huzoagazata a militaria! A harcjarmuvek,repulok,hajok es egyeb harci ezkozok! Attol hogy valaki pacifista ezek az ezkozok meg ugyanugy a haboru megvivasara, de ha sarkitani akarom akkor az emberelet kioltasa vannak "kitallava". Tehat ezek makketjeinel is evidens a halal mint abrazolas! Persze ugye ez a makettezo dontese, de nem szabad ugy csinalni mint aki nem akarja tudomasul venni hogy egy tank vagy repulo fegyver azzzal olni lehet az ma mar akar magatol is olhet azzal lelehet zuhhanni abban meg lehet halni, az altal meg lehet halni! Mert ez onamitas, es kepmutatas lenne a valosaggal szemben ami a makettezesben egy nagyon fontos "tenyezo" szvsz! Ugyvelem aki ezt nem tudja vagy nem akarja valamifele gogbol feldolgozni az rossz hobbit talalt maganak! De a dolog nincs elveszve! Lehet hazakat is meg emebereket is makettezni....vagy epp autot es motort...de itt megint visszaerkeztuk oda ahonnan indultunk! Mindenhol ott az eletben a halal es a szerencsetlenseg lehetosege! Lehetne akar egy osszedolt hazat is makettezni(pl foldrenges utan)..vagy egy cunamit is tengerpartal menekulo emberekkel?! Az is az elet! .....gondolkozzatok csak!