Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem jó

ezt találtam:flock

DJ RUSH99
köszi<#eljen>szal ez vmi flokkoló anyag... na majd próbálok szerezni<#fejvakaras>

E30 4ever

DJ RUSH99
LOL<#hehe>

E30 4ever

modelling flock

csináld porcukorból <#idiota>

DJ RUSH99
pfff még sosem láttam olyat... tuti h nincs a környéken😞( mi ennek a cuccnak a neve?

E30 4ever

Vasut modell bolt sztem

DJ RUSH99
sajnos nincs... vagy te csinálod meg,vagy te sem😄 apropó... nem tudjátok hol lehet kapni olyan cuccot mint amivel a csávó csinálja a szõnyeget? ahogy nézem ez vmi por... de életemben nem láttam még ilyet:/ pedig frankó

E30 4ever

ezeknek az autó maketteknek megvan a belsõborítása is? Az ajtó kárpit pl.

DJ RUSH99
igen😊

E30 4ever

bazs1
Fujimi?

DJ RUSH99
sztem nagyon fasza kit😊 sokkal jobbat kaptam,mint amire számítottam! egy igazi pepecselõs makett😄

E30 4ever

bazs1
Én is gondolkozok hogy majd veszek egyet! VAgy lehet hogy Skylinet vagy nem tom!

DJ RUSH99
igen😊

E30 4ever

bazs1
Ez egy 300zx?

DJ RUSH99
hy all! nekiestem a fairlady-nek😊

levágtam a gyári lökösökbõl amit kellett,hogy majd késõbb felmehessenek a veilside-osok,meg elkezdtem a targatetõt... az egyik fele majdnem teljesen kész😄 még finomítgatni kell majd..

( ezt a rész késõbb szépen lecsiszoltam,csak nincs róla kép)

holnao jön a targatetõ másik fele... a dolog neheze:/

E30 4ever

kbx
Nekem nem tetszik, szerintem izléstelen, etikátla ilyen diot csinálni! A kivitelezése, technikailag tényleg szép minden tiszeteltem, de a téma választás nem a legjobb!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Seaweed

Seaweed

Seaweed

csn tamás
végülis igazad van...esteleg tudsz még ilyen vagy hasonlo diorámrákat??kiváncsi lennék rájuk

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Seaweed
Huu jo messze tanulsz akkor Kecsotol...<#wow2>
PrasCo
/Lehet, mindenesetre nem vagyok vele egyedül.../
Egyébként nem, nem Szhelyi vagyok, de ott tanulok. A térképet meg thnx, meg fogom keresni. Mégegyszer kösz az útbaigazítást. =)
Ja, és a képen ne a nyilat figyeld, hanem a világos részt. ^^

Szhelyi vagy?<#fejvakaras>
Váci 72.
Már pontosan nem is emlékszem, de valahol itt:
http://www.sg.hu/galeria/10856732431146846388.jpg
Asszem egy tömbház aljában <#fejvakaras> Az útról/járdáról látni.
A bejárat felett van egy BYG Computer&Modell tábla.

Ha az erkölcscsõszt rám értetted akkor 1 kicsit el vagy tévedve.

PrasCo
(Részemrõl csak egy kérdés... a haditechnika mégis, mirõl szól? Vagy az mivel etikusabb...? Ha cinikus akarok lenni, ez is csak haditechnika, szemlélteti az MP-40 képességeit. Ha meg nem akarok cinikus lenni, akkor is megjegyzendõ, hogy még csak vér sincs a dión. Egyébként pedig akciót akarsz látni? Igen, a diorámák többségén megjelenített "akció" kimerül egy-két cigarettázó, kilõtt harckocsi mellett elkocsikázó bakában. Vannak olyan diorámák is azonban, amelyek golyót kapott, patakba vérét eresztõ SS-katonát, vagy német harckocsik által péppé taposott amerikai hullákat jelenítenek meg, az mivel humánusabb vagy etikusabb? Legvégül, egyébként pedig az alkotói szabadság már elég régen alapelv bármilyen területén a kreációnak. Véleményezhetsz, de amikor már csak fröcsögsz és ítélkezel, attól még messze nem leszel "több" az alkotónál. Sõt.
Elnézést kérek, ha fölöslegesen folytatom a már lezárt vitát, de az önjelölt mártír-erkölccsõszök láttán mindig kinyílik a bicska a zsebemben, ám töröljenek, de le kell írnom.)

Egyébként Csodi, francba már, áruld el légy szíves, pontosan HOL a francban is van az a makettüzlet a Váci utcában? Nyárra akarok valami csörömpöt venni magamnak, de a Borostyán páhnzárájai már megvoltak. 😊
LSL
Ha a fasiszta brutalitást akarta bemutatni, akkor tökéletes jól választott témát.
A makettezéshez, szrintem ez is vele jár. nem elég tudni milyen fegyverekkel, jármûvekkel és felszereléssel voltak ellátva a csapatok, és azok pontosan hogy néznek ki. Nekem nagyon bejönnek, az ilyen elrettentõ példák.
A háború nagyon mocskos dolog, fura, hogy amcsik azért élnek jól, mert folyton háborúznak.
/off

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

csn tamás
köszönöm! valoban lehetett volna jobb témát találnia a készítõnek mert ha ezzel emléket is akartak állítani akkor sem ez a megfelelõ modja...maga a dioráma jol van megcsinálva de más témában kellett volna ezt kamatoztatni...tankok vagy egy háborus csendélet...bármi

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

DJ Skyline
nincs probléma,én is már sokszor linkeltem be olyat,ami már volt!<#smile>

flamerPUG
hát szép kötélzete van az már biztos!

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

Seaweed
nem gond..de ez a hajo ha jol emlekszem pl nem volt meg
flamerPUG
bocs, nemkem ugyan ugy uj volt mint ez a hajo is az<#wow2><#wow1>

Seaweed
Ok 😉

Lassan kesz lesz a Jeep is (bar mostanaban bringa javitasal meg fejlesztessel vagyok full elfoglalva..szal hozza se nyultam azota miota kepet raktam be rola), azt fel teheted majd.
DJ Skyline
nnna...feltettem Seaweed 3 makettjét az sgmakettre!😊

Seaweed
voltmar vagy 1-2 eve
Ez királ!

Jagi
Ez a faszi tutira órás 😊))) és g*cire nagy türelme van és nyugdíjas...

flamerPUG
Elöbb találtam ezeket a képeket, és én lehidaltam töle!!!!

All Aluminum Corsair Model by Dr. Young C. Park

Ha már volt akokr sorry érte!

Csak most jöttem haza és mit látok sárba tiporják a szólás szabadságot a szabad vélemény nyilvánitást. Pedig csak 1 pár napja nyertek a komcsik. Mi az hogy ne vitatkozzak veled? De legyen okos enged... ismered. Az utolsó szó jogán írtam e szavakat. Részemrõl is vége.

Jagi
Így gondoltam én is Park talán Citröennel ment...

Seaweed
Mig-15 : Dragon 1/72
Mig-21PF: Fujimi 1/72
Su-7BKL: KP 1/48
DJ Skyline
Seaweed még annyit,hogy:
méretarány / gyártó / makett neve
kösz!😊

Seaweed
nah meg kep az sgmakettre (pedig csak a lap aljan levo keresot hasznaltam hogy megkerressem a regi hszeim <#vigyor3>)

DJ Skyline
hát én sem vagyok egy nagy rally szakértõ,de nem egy autóban voltak...Burnsnek Reid volt a navigátora, Park meg Markko Martiné ha minden igaz!

HONLAPOM:www.gportal.hu/rjani
lécci nézzétek meg
elörre is köszi
véeményeket a honlapomon található fórumba lécci
Jagi
Skyline

Burns és Park egy autóval mentek?<#fejvakaras>
Most hirtelen nem vagyok benne biztos, hogy igen, sztem keverem vmivel, homályosíts már fel lécci...

Seaweed
Jah ok
Seaweed
Jovan maaa ok-ok...tessek par kep kezdesnek: