Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E30 4ever
E30 4ever
E30 4ever
levágtam a gyári lökösökbõl amit kellett,hogy majd késõbb felmehessenek a veilside-osok,meg elkezdtem a targatetõt... az egyik fele majdnem teljesen kész😄 még finomítgatni kell majd..
( ezt a rész késõbb szépen lecsiszoltam,csak nincs róla kép)
holnao jön a targatetõ másik fele... a dolog neheze:/
E30 4ever
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
Egyébként nem, nem Szhelyi vagyok, de ott tanulok. A térképet meg thnx, meg fogom keresni. Mégegyszer kösz az útbaigazítást. =)
Váci 72.
Már pontosan nem is emlékszem, de valahol itt:
http://www.sg.hu/galeria/10856732431146846388.jpg
Asszem egy tömbház aljában <#fejvakaras>#fejvakaras> Az útról/járdáról látni.
A bejárat felett van egy BYG Computer&Modell tábla.
Elnézést kérek, ha fölöslegesen folytatom a már lezárt vitát, de az önjelölt mártír-erkölccsõszök láttán mindig kinyílik a bicska a zsebemben, ám töröljenek, de le kell írnom.)
Egyébként Csodi, francba már, áruld el légy szíves, pontosan HOL a francban is van az a makettüzlet a Váci utcában? Nyárra akarok valami csörömpöt venni magamnak, de a Borostyán páhnzárájai már megvoltak. 😊
A makettezéshez, szrintem ez is vele jár. nem elég tudni milyen fegyverekkel, jármûvekkel és felszereléssel voltak ellátva a csapatok, és azok pontosan hogy néznek ki. Nekem nagyon bejönnek, az ilyen elrettentõ példák.
A háború nagyon mocskos dolog, fura, hogy amcsik azért élnek jól, mert folyton háborúznak.
/off
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
Lassan kesz lesz a Jeep is (bar mostanaban bringa javitasal meg fejlesztessel vagyok full elfoglalva..szal hozza se nyultam azota miota kepet raktam be rola), azt fel teheted majd.
All Aluminum Corsair Model by Dr. Young C. Park
Ha már volt akokr sorry érte!
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
lécci nézzétek meg
elörre is köszi
véeményeket a honlapomon található fórumba lécci
Burns és Park egy autóval mentek?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Most hirtelen nem vagyok benne biztos, hogy igen, sztem keverem vmivel, homályosíts már fel lécci...