Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezek szerint mégis csak leeht paypallal rendelni innen!!! megölöm haveromat<#gonosz2>#gonosz2><#idiota>#idiota>
E30 4ever
ezt én is vágom😄 erre már nem is merek kitérni... na meg nem is kell<#idiota>#idiota>
E30 4ever
Látod ez a bajod ifjú padavan, félvállról veszed.... 😛
ha van bankszámlád és hozzá kártyád akkor kérhecc dombort is nekem is így lett
Asszem azt csak 18 év fölött lehet.
Ha jól tudom,te kis pubi' vagy még <#gonosz1>#gonosz1>,szal kérd meg Anyu-t,Apu-t,havert...
Ha jól tudom,te kis pubi' vagy még <#gonosz1>#gonosz1>,szal kérd meg Anyu-t,Apu-t,havert...
Nem, tudsz te máshova is fordulni(Nem fórumokra!!!! Vagyis mehetsz oda is visszaolvasgatni.), higgy a keresõ-képességedben, az erõ veled van. <#idiota>#idiota>(komolyan...)
igényelj a banktól
jó,ott pl igazad volt.. de az ilyen tippekkel kapcsolatban tényleg csak ide tudok fordulni!
E30 4ever
Lehet sima kártyával is ha dombor nyomott
Akkor keress tovább. és olvass vissza több fórumban is. Sok kérdést, és sok VÁLASZT fogsz találni.
Hogy mit kéne bevallani? Azt, hogy tudnál te összeszedettebb is lenni.
Pl ezek a kérdések feleslegesek voltak nem? Tudsz te néhány online modell-makett boltot, de mégse mentél oda szétnézni, hanem itt megkérdezted elõbb.
"neten lehet ilyet rendelni vhol?"
"mennyi a legolcsóbb? nem tudod?"
Hogy mit kéne bevallani? Azt, hogy tudnál te összeszedettebb is lenni.
Pl ezek a kérdések feleslegesek voltak nem? Tudsz te néhány online modell-makett boltot, de mégse mentél oda szétnézni, hanem itt megkérdezted elõbb.
"neten lehet ilyet rendelni vhol?"
"mennyi a legolcsóbb? nem tudod?"
thx de én nem vagyok az
thx de én nem vagyok az<#crazya>#crazya>
igen,idáig én is eljutottam.. csak haverom mondta h nem lehet paypallal fizetni😞( akkor hogyan lehetne innen rendelni?<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
E30 4ever
nekem nem így tûnt,hanem így:
,, meg ne próbálj (megint) kérdezni,mert úgy tökönrúglak,hogy a heréiddel fogsz makettezni!!!<#gonosz2>#gonosz2>
<#vigyor3>#vigyor3>
,, meg ne próbálj (megint) kérdezni,mert úgy tökönrúglak,hogy a heréiddel fogsz makettezni!!!<#gonosz2>#gonosz2>
<#vigyor3>#vigyor3>
E30 4ever
mit is kéne bevallanom magamnak?<#vomit>#vomit> amúgy meg nemtudom hogy kéne keresnem.. hidd el egész nap ezt a témát bújom,és minden (külföldi) tutirial oldal megvan már,de nekem magyar kéne... magyar makett oldalakat is láttam már,nem egyet,de semelyik nem ért egy **-t se!
E30 4ever
Talán a "shipping" gombot nyomd meg <#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>
Eddig voltam okos,mert külföldrõl még nem rendeltem soha semmit <#gonosz1>#gonosz1><#miaz>#miaz>
Eddig voltam okos,mert külföldrõl még nem rendeltem soha semmit <#gonosz1>#gonosz1><#miaz>#miaz>
Kérdezz nyugottan azért van a kezed hogy klimpírozz vele és a forum meg azért hogy válaszoljanak
profik? hol?<#mf1>#mf1>
hidd el,egybe írnám a dolgokat,ha lehetne,de ezek nem 1xerre jönnek.. mert pl kitaláltam h milyen lesz az integra,akkor annál volt kérdésem,de azt az oldalt ahonnan ezeket a lökösöket lehetne venni valahogyan ( nem tudod hogyan?ez az az oldal [megint egy kérdés<#idiota>#idiota>]) és akkor ezzel megint jött egy kérdés😊) sajnálom,hogy zavar ez titeket,higyjétek el nem direkt csinálom<#shakehead>#shakehead>
E30 4ever
Nagyon sok cikk, és folyóirat is fellelhetõ a zinterneten. És fogd már fel, hogy olyan apróságokkal, alapvetõ dolgokkal bombázol minket, amit kis idõráfordítással seccperc alatt megtalánál a zzzinterneten, vagy rájönnél magadtól. És amit petyus is mondott, az is szemszúró hogy hsz töredékekben nyafogsz.
Valdd már be önmagadnak. Csak az idióta tart ki tévedéseiben.
Valdd már be önmagadnak. Csak az idióta tart ki tévedéseiben.
Hi. Ritkán szoktam ide irogatni, de mindig figyelemmel követem az eszmecserét. Nem akarok beleszólni, de nem értem miért kell bántani szegény srácot amiatt hogy sokat kérdez. Senki nem ugy született hogy tud makettezni, és mindenki örül(t) a jo instrukcióknak. Ha valaki kérdez akkor az azért van, mert kiváncsi a ti véleményetekre is (azért kérdi tõletek), és szerintem biztos megfogadná a jo tanácsokat. Szerintem ez a fórum is azért jött létre hogy (és javítsatok ki ha nem igy van) információt, tippeket, trükköket cseréljünk egymással. Lehet hogy egyszerübb lenne a választ leírni a piszkálódás helyett.
További jo makettezést mindenkinek.
További jo makettezést mindenkinek.
Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?
Felõlem kérdezz csak nyugodtan.
(álltalában úgyis csak autós kérdéseid vannak,szal.. 😄 )
De egy jótanács: próbáld meg inkább összeszedni egy hsz-be a kérdéseket,ne egymás után 362527-hsz-en keresztûl téged "kelljen" olvasni...,mert szerintem sokaknak az nem tetszik - megjegyzem:némi joggal 😊 - .
(egyébként meg én pl. olyan távol vagyok a profitól,mint te a szépségtõl😊,de azért htx <#puszi>#puszi> )
(álltalában úgyis csak autós kérdéseid vannak,szal.. 😄 )
De egy jótanács: próbáld meg inkább összeszedni egy hsz-be a kérdéseket,ne egymás után 362527-hsz-en keresztûl téged "kelljen" olvasni...,mert szerintem sokaknak az nem tetszik - megjegyzem:némi joggal 😊 - .
(egyébként meg én pl. olyan távol vagyok a profitól,mint te a szépségtõl😊,de azért htx <#puszi>#puszi> )
nincs itt már rég szó semmiféle mértékrõl... lassan azért is leb*ást kapok,ha megkérdem: hogy vagytok?
E30 4ever
nem hõbörgök,csak unom... van egy makettes fórum,veletek profi makettezõkkel,és itt vagyok én,közel sem profi,de az szeretnék majd 1x lenni! vannak idõnként kérdéseim,amelyekkel hozzátok fordulok,mert ti értetek hozzá (abból adódóan,hogy profik vagytok) mielõtt vmi baromságot csinálnék! nemtudom ezen mi kivetnivaló van! hová kéne fordulnom,ha nem hozzátok? vagy az a baj,hogy nem tudom magamtól? úgy kellett volna születnem,hogy tudom?ti úgy születettek?
E30 4ever
Kérdezni szabad, csak mértékkel.
azt tudnám mi a jó büdös francnak van ez a fórum,ha nem szabad kérdezni!!!<#gonosz2>#gonosz2><#gonosz2>#gonosz2><#gonosz2>#gonosz2>arról megennyit,hogy nem type-r!!!!<#falbav>#falbav>
E30 4ever
1. Ez nem a Type R lököse
2. fogalmam sincs(megint jönnek a hülye kérdések!!!<#gonosz2>#gonosz2>)
2. fogalmam sincs(megint jönnek a hülye kérdések!!!<#gonosz2>#gonosz2>)
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
találtam egy elég faja dolgot... integra type-r front😊))
ezt elméletileg fel tudom mûteni az én integrámra is?

ezt elméletileg fel tudom mûteni az én integrámra is?

E30 4ever
Vagy a jó öreg Neoflex<#eljen>#eljen>
Csak nincs mindenkinek több ezer ftje rá.<#nemtudom>#nemtudom>
Ja es ha mar ittttratunk ugye nem veletlen ajnaroztam a Tamiya Light-Curing Putty-t...az egy isten! nonpluszultra!
oksa,asszem majd szerzek vhonna egy ilyen pity-puttyot<#vigyor3>#vigyor3> köszi mindenkinek a segítséget meg a türelmet<#awink>#awink>
E30 4ever
Probald ki...nem tudom...az BIZTOS hogy nekem eszembe se jutna massal tomiteni mint makettezeshez GYAROTT tomitoanyaggal.<= pont mint PONT!
De igen. Csak már unom, hogy minden kis apróságot megkérdezel itt, és csak utánna nézel szét a neten.