Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RUSH99
tamiya nagyon rossz nem is lehet<#eljen> csak kérdés h gittnél mennyivel jobb

E30 4ever

gordon 24
Kösszzzzz!!!!

Downhill!!

Seaweed
Ez jo fajta.
Seaweed
Itt belenezhetsz a dobozokba:
http://www.1999.co.jp/eng/plamo/

amugy minden oldalon egysevel meg lehet nezni mindent <#vigyor3><#ravasz1>
gordon 24
Nem tudtok valami olyan internetes oldalt ahol a gyártók makettjeit meg lehet egyesével nézni.

Downhill!!

DJ RUSH99
na ezt találtam modellbolton egy ezresért.. csak pk-val már 2000... nemtom maradjon-e gitt,vagy vegyek egy ilyet?<#fejvakaras>

E30 4ever

DJ RUSH99
szal nemtod😛

E30 4ever

Nemmondommeg! 😛PP

DJ RUSH99
neten lehet ilyet rendelni vhol?

E30 4ever

jaaa, vágós😄

Tulképp fehér, könnyed mûanyag(PS)(Asszem). Könnyen csiszolható, vágható, röviden a makettezõk egyik kedvenc alapanyaga 😊

kbx
meg sztirol - Csak siettem😛

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

hehe, putty-t még vágom, de mi az a "megsztirol" ?

Honna' tudjam. Vannak nagyon olcsók (~500-800Ft), de azoktól ne is várj olyan sokat. De ki kell kísérletezni, hogy neked melyik lenne jó..

DJ RUSH99
mennyi a legolcsóbb? nem tudod?

E30 4ever

van olcsóbb is, nem kell mindjárt a legdrágábbakat.

DJ RUSH99
de az vmi 7-8 ezer ft... nem?<#idiota> amúgy van selejtem amin ki tudom próbálni😛

E30 4ever

ok, de lehetõleg ne élesbe 😄
Elösször egy selejtmaketten, vagy valami máson, amúgy ajánlom a makettezõ putty-t, azt direkt ilyen célre van kitalálva...

DJ RUSH99
na majd meglátom😄 ez a jövõ kérdése😊)

E30 4ever

próbáld ki

Jagi
😄DD

DJ RUSH99
igen ezt én is tudom😊 amúgy putty-m nincs.. gitt nem jó?<#wilting>
sky: nem,mivel 1: nem tudok 2: nekem sem tecc😄DD csak a festés mintája lenne meg.. szal a szamuráj elmarad😄

E30 4ever

DJ Skyline
de remélem nem akarsz ilyen mintát rárakni!😄
majdnem úgy néz ki az oldalán az a szamuráj,mint a tininindzsateknõcökbõl a Zúzó!<#idiota>

kbx
Amit te rendeltél az régebbi széria, mit a képen a kereklámpás!!
Lökhárítót megsztirolból + puttyból lehet!

kbx
Szerintem is jó, csak nem lehetne egy kicsit széthúzni, mert túl zsúfoltnak tûnik, hogy minden középen van! De télleg jó, nekem tetszik!

Jagi
Pfúúú, anyukám...<#wilting>

Glpetyus
<#nyes>

Punker
1:35-ben? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus
diorámatéma :

😄

azt nemtudom de engem is érdekelne egyéni lökös legyártásának technikája...

ja, nem szaroztam vele, jól állt ez a színátmenet, ezért hát nem is buzeráltam😄

Glpetyus
csináld csak 😊

Glpetyus
😊

DJ Skyline
szertintem jól néz ki!

Olcsó, és praktikus csiszoló eszköz <#idiota>. Néhány vékony, hengeres alkatrésznél bevált nálam 😊

Nemrossz, csak sablboson kicsit, fõleg a photoshop style-ok . <#idiota>

DJ RUSH99
de most látom h nem ugyanaz a 2... szal nekem az url-es képen lévõ a cél... 😊

E30 4ever

DJ RUSH99
hy skacok! ma villámcsapásként jött az 5let ,hogy milyenre kéne megcsinálnom az integrát ami útban van felém😄 az nsfsu 1 elsõ versenyének elsõ autója lenne a donor... tudom,hogy az type-r integra,de asszemm az elején kívül mindenben (külsõleg) megegyeznek,szal nem nagy gond átvinni egy sima integrára a dolgokat😄
nah a kérdésem: milyen technikával/ milyen anyagobkból tudnék ilyen lökõket gyártani hozzá úgy,hogy igényesen nézzen ki?

kép

jah és akinek vannak még jó képei errõl az integráról az pls mindenképp ossza meg velem😊

Köszi mindenkinek😉

E30 4ever

elkészült a design

itt van, annyira nem lett jó, de legalább színesebb mint a másik, az túl fekete fehér sztem...
bár nem mondom hogy ez sokkal jobb😊
ha sokatoknak tetszik, továbbcsinálom, ha nem, akkor felesleges😊

gordon 24
Köszi!! Akkor benézek oda!!!

Downhill!!

Seaweed
Ha van dombornyomott bankartyad en a helyedben kulfoldrol rendelnem meg! Par nap es ott van, plusz altalaban mindig van "minden" raktarok.
PTW
jaja és ami még nagyon dúrva, az kicsit lejjebb egy teljes mûszerfal szett de az csak elõrendeletõ, majd telefonon utánaérdeklõdöm hoyg mennyi idõ kb mmire az megjönne.....

DJ Skyline
megnéztem én is,azt a 2-t tudod is rendelni! ha ott van a ikon,akkor raktáron van nekik! mázlid van!😄

PTW
wow, modellposta.hu-n, egybõl meg is találtam mind a 2 létezõ külsõ/belsõ maratást. 😊 köszönöm a segítséget

DJ Skyline
hali
replica.hu, õ náluk van eduard maratás(igaz õk nem postázzák el neked),de a fabulisék (fabulis.hu) is tudnak szerezni,és õk el is küldik!! hát választék az olyan,hogy örülj ha kapsz!😄 de tényleg,szal nagy mázli ha épp van az amit keresel!

PTW
Sziasztok!

Én jó 5-6 éve nem makketteztem már, habár akkoriban imádtam, de most barátnõm meglepett egy gyönyörû 1/35-ös UH-60L BLACKHAWK-kal (Academy). Az lenne a kérdesem azokhoz akik jártasak az itthon kaphatõ kellékek, kiegészítõk világában, hogy mekkora választék van Eduard maratásokból illetve, hogy honnan lehet ezeket beszerezni itthon, (ha lehet egyáltalán).

Köszi

Õ az egyébként:

flamerPUG
Törökbálniti Corának a külsö boltjai egyikében én láttam pick-up NASCAR autot, és még el is volt értékelve, amikor én kint voltam kb 1 honapja, nagyon szanálták a maketteket, és a régebbi dobozokat dobálták ki iszonyat kevés pénzért! az is valami 2300 volt ha jol emlékszem, egy probát megér<#wink>

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

flamerPUG
Törökbálniti Corának a külsö boltjai egyikében én láttam pick-up NASCAR autot, és még el is volt értékelve, amikor én kint voltam kb 1 honapja, nagyon szanálták a maketteket, és a régebbi dobozokat dobálták ki iszonyat kevés pénzért! az is valami 2300 volt ha jol emlékszem, egy probát megér<#wink>

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

Seaweed
Glpetyus