Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt belenezhetsz a dobozokba:
http://www.1999.co.jp/eng/plamo/
amugy minden oldalon egysevel meg lehet nezni mindent <#vigyor3>#vigyor3><#ravasz1>#ravasz1>
http://www.1999.co.jp/eng/plamo/
amugy minden oldalon egysevel meg lehet nezni mindent <#vigyor3>#vigyor3><#ravasz1>#ravasz1>
Nem tudtok valami olyan internetes oldalt ahol a gyártók makettjeit meg lehet egyesével nézni.
Downhill!!
na ezt találtam modellbolton egy ezresért.. csak pk-val már 2000... nemtom maradjon-e gitt,vagy vegyek egy ilyet?<#fejvakaras>#fejvakaras>

E30 4ever
Nemmondommeg! 😛PP
jaaa, vágós😄
Tulképp fehér, könnyed mûanyag(PS)(Asszem). Könnyen csiszolható, vágható, röviden a makettezõk egyik kedvenc alapanyaga 😊
hehe, putty-t még vágom, de mi az a "megsztirol" ?
Honna' tudjam. Vannak nagyon olcsók (~500-800Ft), de azoktól ne is várj olyan sokat. De ki kell kísérletezni, hogy neked melyik lenne jó..
van olcsóbb is, nem kell mindjárt a legdrágábbakat.
de az vmi 7-8 ezer ft... nem?<#idiota>#idiota> amúgy van selejtem amin ki tudom próbálni😛
E30 4ever
ok, de lehetõleg ne élesbe 😄
Elösször egy selejtmaketten, vagy valami máson, amúgy ajánlom a makettezõ putty-t, azt direkt ilyen célre van kitalálva...
Elösször egy selejtmaketten, vagy valami máson, amúgy ajánlom a makettezõ putty-t, azt direkt ilyen célre van kitalálva...
próbáld ki
igen ezt én is tudom😊 amúgy putty-m nincs.. gitt nem jó?<#wilting>#wilting>
sky: nem,mivel 1: nem tudok 2: nekem sem tecc😄DD csak a festés mintája lenne meg.. szal a szamuráj elmarad😄
sky: nem,mivel 1: nem tudok 2: nekem sem tecc😄DD csak a festés mintája lenne meg.. szal a szamuráj elmarad😄
E30 4ever
de remélem nem akarsz ilyen mintát rárakni!😄
majdnem úgy néz ki az oldalán az a szamuráj,mint a tininindzsateknõcökbõl a Zúzó!<#idiota>#idiota>
majdnem úgy néz ki az oldalán az a szamuráj,mint a tininindzsateknõcökbõl a Zúzó!<#idiota>#idiota>
Amit te rendeltél az régebbi széria, mit a képen a kereklámpás!!
Lökhárítót megsztirolból + puttyból lehet!
Lökhárítót megsztirolból + puttyból lehet!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Szerintem is jó, csak nem lehetne egy kicsit széthúzni, mert túl zsúfoltnak tûnik, hogy minden középen van! De télleg jó, nekem tetszik!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
1:35-ben? 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
azt nemtudom de engem is érdekelne egyéni lökös legyártásának technikája...
ja, nem szaroztam vele, jól állt ez a színátmenet, ezért hát nem is buzeráltam😄
Olcsó, és praktikus csiszoló eszköz <#idiota>#idiota>. Néhány vékony, hengeres alkatrésznél bevált nálam 😊
Nemrossz, csak sablboson kicsit, fõleg a photoshop style-ok . <#idiota>#idiota>
hy skacok! ma villámcsapásként jött az 5let ,hogy milyenre kéne megcsinálnom az integrát ami útban van felém😄 az nsfsu 1 elsõ versenyének elsõ autója lenne a donor... tudom,hogy az type-r integra,de asszemm az elején kívül mindenben (külsõleg) megegyeznek,szal nem nagy gond átvinni egy sima integrára a dolgokat😄
nah a kérdésem: milyen technikával/ milyen anyagobkból tudnék ilyen lökõket gyártani hozzá úgy,hogy igényesen nézzen ki?
kép
jah és akinek vannak még jó képei errõl az integráról az pls mindenképp ossza meg velem😊
Köszi mindenkinek😉
nah a kérdésem: milyen technikával/ milyen anyagobkból tudnék ilyen lökõket gyártani hozzá úgy,hogy igényesen nézzen ki?
kép
jah és akinek vannak még jó képei errõl az integráról az pls mindenképp ossza meg velem😊
Köszi mindenkinek😉
E30 4ever
elkészült a design
itt van, annyira nem lett jó, de legalább színesebb mint a másik, az túl fekete fehér sztem...
bár nem mondom hogy ez sokkal jobb😊
ha sokatoknak tetszik, továbbcsinálom, ha nem, akkor felesleges😊
itt van, annyira nem lett jó, de legalább színesebb mint a másik, az túl fekete fehér sztem...
bár nem mondom hogy ez sokkal jobb😊
ha sokatoknak tetszik, továbbcsinálom, ha nem, akkor felesleges😊
Ha van dombornyomott bankartyad en a helyedben kulfoldrol rendelnem meg! Par nap es ott van, plusz altalaban mindig van "minden" raktarok.
jaja és ami még nagyon dúrva, az kicsit lejjebb egy teljes mûszerfal szett de az csak elõrendeletõ, majd telefonon utánaérdeklõdöm hoyg mennyi idõ kb mmire az megjönne.....
megnéztem én is,azt a 2-t tudod is rendelni! ha ott van a
ikon,akkor raktáron van nekik! mázlid van!😄
ikon,akkor raktáron van nekik! mázlid van!😄
wow, modellposta.hu-n, egybõl meg is találtam mind a 2 létezõ külsõ/belsõ maratást. 😊 köszönöm a segítséget
hali
replica.hu, õ náluk van eduard maratás(igaz õk nem postázzák el neked),de a fabulisék (fabulis.hu) is tudnak szerezni,és õk el is küldik!! hát választék az olyan,hogy örülj ha kapsz!😄 de tényleg,szal nagy mázli ha épp van az amit keresel!
replica.hu, õ náluk van eduard maratás(igaz õk nem postázzák el neked),de a fabulisék (fabulis.hu) is tudnak szerezni,és õk el is küldik!! hát választék az olyan,hogy örülj ha kapsz!😄 de tényleg,szal nagy mázli ha épp van az amit keresel!
Sziasztok!
Én jó 5-6 éve nem makketteztem már, habár akkoriban imádtam, de most barátnõm meglepett egy gyönyörû 1/35-ös UH-60L BLACKHAWK-kal (Academy). Az lenne a kérdesem azokhoz akik jártasak az itthon kaphatõ kellékek, kiegészítõk világában, hogy mekkora választék van Eduard maratásokból illetve, hogy honnan lehet ezeket beszerezni itthon, (ha lehet egyáltalán).
Köszi
Õ az egyébként:

Én jó 5-6 éve nem makketteztem már, habár akkoriban imádtam, de most barátnõm meglepett egy gyönyörû 1/35-ös UH-60L BLACKHAWK-kal (Academy). Az lenne a kérdesem azokhoz akik jártasak az itthon kaphatõ kellékek, kiegészítõk világában, hogy mekkora választék van Eduard maratásokból illetve, hogy honnan lehet ezeket beszerezni itthon, (ha lehet egyáltalán).
Köszi
Õ az egyébként:

Törökbálniti Corának a külsö boltjai egyikében én láttam pick-up NASCAR autot, és még el is volt értékelve, amikor én kint voltam kb 1 honapja, nagyon szanálták a maketteket, és a régebbi dobozokat dobálták ki iszonyat kevés pénzért! az is valami 2300 volt ha jol emlékszem, egy probát megér<#wink>#wink>
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
Törökbálniti Corának a külsö boltjai egyikében én láttam pick-up NASCAR autot, és még el is volt értékelve, amikor én kint voltam kb 1 honapja, nagyon szanálták a maketteket, és a régebbi dobozokat dobálták ki iszonyat kevés pénzért! az is valami 2300 volt ha jol emlékszem, egy probát megér<#wink>#wink>
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)