Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahh nem is voltam egesznap gepelott...bringat szeretlem..most fuztem be az uj kulloket a hatso kerekbe..de mar lusta vagyok rendesen ma kicentirozni 😄
Seaweed már teljes menetfelszerelésben bepörögve vár sztem. 😄D
😄DDDD
Jólvanna, akkor a lusta dög visszavonva, csak felhúztam magam. 😊
én hülye😄 minek festettem le az alvázat😄DDDDDDDDD
LOÁL<#banplz>#banplz> <: nemkomolyanvenni>
LOÁL<#banplz>#banplz> <: nemkomolyanvenni>
E30 4ever
mellesleg marhára nem ismerem gordon-t😄<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
egyébként van igazságtartalma annak amit mondasz,de pl a lusta dög meg ilyenek nem igazak.. körül szoktam nézni amennyire tudok,és ahol tudok,rákérdezek más haveroknál,ha nem jutok semmire akkor jövök ide!
egyébként van igazságtartalma annak amit mondasz,de pl a lusta dög meg ilyenek nem igazak.. körül szoktam nézni amennyire tudok,és ahol tudok,rákérdezek más haveroknál,ha nem jutok semmire akkor jövök ide!
E30 4ever
felesleges lefesteni,mivel az autó a legtöbb idejét a 4 kerekén fogja tölteni,szal úgysem fog látszani!😄
hátul? azon vannak a kerekek.. le kellett volna festenem?<#wow2>#wow2> engem nem zavar<#kuss>#kuss>
E30 4ever
Gondolkozom, gondolkozom, de nem jutok ki semmire, max. arra, hogy DjR haverja vagy és mindenáron védeni akarod.
El lett mondva, hogy nem azzal van a baj, hogy õ kérdez, érdeklõdik, hanem azzal, ahogy csinálja. Egyszerûbbnél egyszerûbb dolgokat kérdez NÉHA(NÉHA, nem mindig), idéztem is az egyik hsz-emben két kérdését, amibõl csak az kerül ki, hogy rush egy kiszolgáltatott, lusta dög (bocs rush, ne szívd mellre).
És hogy lezárjam a hsz-em, egy Fórum attól fórum, hogy kérdeznek, és válaszolnak, DE AZ A FÓRUM LEGYEN IGÉNYES! ÉRTELMES KÉRDÉSEKKEL, KIELÉGÍTÕ VÁLASZOKKAL, ÉS NE ABBÓL ÁLLJON, HOGY EGY EMBER HELYETT MEGCSINÁLNAK MINDENT A TOPIKLAKÓK, MERT AZ AZ EMBER KÉPTELEN BOLDOGULNI ÖNMAGÁTÓL.
Vannak DjRushnak kérdései, amikkel semmi bajom, de néhányuk már nevetséges.
off!
(És bocs Skyline)
El lett mondva, hogy nem azzal van a baj, hogy õ kérdez, érdeklõdik, hanem azzal, ahogy csinálja. Egyszerûbbnél egyszerûbb dolgokat kérdez NÉHA(NÉHA, nem mindig), idéztem is az egyik hsz-emben két kérdését, amibõl csak az kerül ki, hogy rush egy kiszolgáltatott, lusta dög (bocs rush, ne szívd mellre).
És hogy lezárjam a hsz-em, egy Fórum attól fórum, hogy kérdeznek, és válaszolnak, DE AZ A FÓRUM LEGYEN IGÉNYES! ÉRTELMES KÉRDÉSEKKEL, KIELÉGÍTÕ VÁLASZOKKAL, ÉS NE ABBÓL ÁLLJON, HOGY EGY EMBER HELYETT MEGCSINÁLNAK MINDENT A TOPIKLAKÓK, MERT AZ AZ EMBER KÉPTELEN BOLDOGULNI ÖNMAGÁTÓL.
Vannak DjRushnak kérdései, amikkel semmi bajom, de néhányuk már nevetséges.
off!
(És bocs Skyline)
ja nem😄 levágtam a sorját és ott hiányzik a festék.. pontosabban hiányzott mert már lefestettem<#zavart1>#zavart1>
E30 4ever
Ezt nem mondtam! De szerintem tolerálniuk kénne azt hogy valaki ezt nem vágja fejbõl!
Downhill!!
a végén az lesz ,hogy én vok a szent és mindenki más szemét<#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1> amúgy köszi<#hamm>#hamm>
E30 4ever
ecsettel... sajnos nem krómozott volt alapból krómom meg nincs😞( szal maradt ez a szín! sima ezüst
E30 4ever
A kipufogót ecsettel festetted?? Vagy még nics le... ?
Nem értelek nincs idõd arra hogy válaszolj!!! Nagyon elfoglalt ember lahetsz, ne vedd sértésnek,de a forum errõl szól ha nem akarsz váloszolni akkor minek vagy itt? (de tényleg ne sértõdj meg gondolkozz ezzen.)
Szerintem nem kéne bántani tényleg õt!! Egyébként emiatt tök sokat tanultam én is és szerintem tök jó hogy ilyeneket kérdez. Életembe nem halottam még ezekrõl a lökhárítókészitésrõl meg stb.
Szerintem nem kéne bántani tényleg õt!! Egyébként emiatt tök sokat tanultam én is és szerintem tök jó hogy ilyeneket kérdez. Életembe nem halottam még ezekrõl a lökhárítókészitésrõl meg stb.
Downhill!!
Már nekem is feltûnt, hogy a fabulis egyes temékeknél jócskán rátész az árra.
Nem akarom egyik cég bizniszét sem rontani,de...
Nézegettem a fabulis e-boltját.Fõleg persze a hajókat.Elég dúrva,hogy pl. amiket idáig máshonnan rendeltem,itt néha komoly ezresekkel drágább.
Pl. amit 4500-é' rendeltem,az itt 5500.
De a Revell 1:72-es úbótja másutt' 14 vmennyi,itt 18...
Ja, bagoly mondja. #38888 <#mf2>#mf2> 😊
Nembaj, legalább hamarabb eljutunk a 40k-ig. <#gonosz1>#gonosz1>
Néha kell, amúgy ha jól érzékelik szenzoraim, már flémmentes a levegõ😊