Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kbx
Enyém<#vigyor><#zavart1> Köszi!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
Az az esztergált kipuffogóvég a gyári maratáshoz volt!
Az hõ által keletkezett nyomokat pedig clear blue-val meg szórópisztollyal lehet csinálni!!

ez kié? mert állati jól néz ki😄
összerakok én is egy skyline-t majd sztem...
az egy kultusz autó😄

Seaweed

Seaweed

DJ RUSH99
hy all! meg tudnátok mondani a pontos nevét és méreteit annak a csõnek amibõl a kipuffokat szokták/szoktátok csinálni? (nemtudom kbx skyline-ján ez gyári,vagy õ is úgy csinálta,de marha jó😄) ugyanis le szeretném cserélni a fairlady nevetséges kipuffjait egy ilyenre..
ja és még valami: azt a hatást mintha oxidálódott volna a vége hogyan szokták csinálni?
Elõre is köszi😊

E30 4ever

Jagi
valami hasonló bár ez elég "drága"...

Süütiii, vigyél majd lapátot/ásót akadály építéshez! <#hehe>

DJ Skyline
megyünk ma gardenba...ez mivel egyenlõ? viszem a tigr' tankt 1-2 teszt körre,lesznek majd muvik is!😄

DJ RUSH99
majd meglátom! köszi<#eljen><#worship>

E30 4ever

Seaweed
Jaja Csoder kb egy-az-egyben vazolta mire gonoltam es jobban en se irhattam volna le!
Hát most ne is ess neki, csak felszednéd az egészet. Várj még, aztán mehet az eksön. De ajánlom, hogy elõtte kísérletezz, mint mindig!

(Hú már golyóznak a szemeim, bye all!)

DJ RUSH99
biztos szép lenne a végeredmény,csak beszari vok ahhoz,hogy most nekiessek a frissen festett üléseknek<#shakehead>

E30 4ever

higító, festék, ecset <#idiota>
(pisztoly is szóba jöhet, da az már más...)

A filtereknél, nagyon nagyon híg oldatot kell keverni, a mosásnál kicsit sûrûbbet, hogy a festék megüljön a hajlatokban, résekben (persze figyelni kell, nehogy csúnya, összzegányolt legyen. Szárazecsetelést meg gondolom már ismered.
Pontosabban msot nem tudok fogalmazni, gyakorolni kell, vagy nézz utána neten, talán találsz iylen szájbarágós tutorialokat.

És fontos hogy minden egyes mûvelet után hagyj a rétegnek megfelelõ száradási idõt!

DJ RUSH99
hmm.. értem,csak még sosem csináltam ilyet:/ nem tudom milyen cuccokkal kell ezt,meg hogyan

E30 4ever

Pl. néhány filterrel lekezelni, a szín sötétebb árnyalataival "átmosni", a kidomborodó részeket kicsit, icipicit talán lehet fakítani alig sejthetõ világosabb szárazecseteléssel, ésatöbbi. (Figyelj meg egy bõr ülést, hogy miképp játszadoznak a felületen a fények, árnyékok. Ha a hunyorítás segít...)
Mindezt hogy térhatást adj a felületnek, mert így szimplán pirosan elég homogén.

DJ RUSH99
,,Kontrasztositani meg arnyekolni meg kiemelni nem akarod, hogy hasonlitson egy igazi ulesre?!,,

ez alatt mit értesz? mit kéne még csinálnom vele?

E30 4ever

Seaweed
..es igy hagyod az ulest?! Mert igy olyan mintha valami matchbox jatekauto muanyag ulese lenne! Kontrasztositani meg arnyekolni meg kiemelni nem akarod, hogy hasonlitson egy igazi ulesre?!
DJ RUSH99
lefestettem az üléseket<#smile>
meglepõdésemre egy réteg kellett rá... tökéletesen fed! szupi ez a festék<#finom>

E30 4ever

DJ RUSH99
mintha csak magamat hallottam volna<#idiota><#gonosz1>

E30 4ever

kbx
Csak az a gond, hogy nincs '05-ös Lancer WRC, csak Evo VIII!!! Különben nem lenne értelme ennek az átalakítónak!!!

Hogy õszinte legyek, már erõsen elgondolkoztam a kilõtt hueyen! A helikopterek kicsit monotonak nekem, de kilõve...
Fõleg, hogy STALKER topikban láttam a graveyard/junkyardos képeket.
Thx!

I.C.ram
Nagyon megéri... ennyiért már veszek egy 05-ös Tamiya WRCt, sõt akár kettõt is 😄
DJ Skyline
igaz nem roncs Hjuit' fogsz építeni gondolom,de érdekesség ként,ha van kedved akkor töltsd le ezt
lezuhant,kiégett,szétlõtt,stb helikopterekrõl vannak képek,infók,és van egy pár Hjui' is

Érdekes Cowboy <#idiota>
(ték<#gonosz1>)

LSL
<#idiota>

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

DJ Skyline
az nincs meg,de leszedem,köszi!<#eljen><#worship>

Sky!
A Pz.Kpfw. Tiger Vol. 4 Sturmtiger kiadvány megvan? Vannak benne tigris 1rõl nagyon szép "háromnegyedes" nézetrajzok, és infók. Sztem tudnád használni. Betah-on fent van.

Ilyesmi?Hasegawa

u, ez nagyon durva

DJ RUSH99
<#wow2><#wow2><#eljen><#eljen><#guluszem1>

E30 4ever

Jagi
Az már a jó multkor volt sztem 😊
Amúgy nem láttam, benéztem, csúnyán benéztem, nagyon csúnyán...<#falbav>

Seaweed
En a multkor szoltam (#36153)hogy jelentkezz privatban, mielott leadom a hollandoknal a rendelesem! (mert ott van raktaron)...nem jelentkeztel!<#rolleyes>
Jagi
Misssora???
Ez volt az egyetlen értelmes Unique az NFSU-ban (legalábbis nagyon hasonlít)
meg egy másik (talán)

Jagi
a Fabulisról nekem is megvan a véleményem
még mindig nincs Quadron tools karcûm 😊 Jó? Hát k*rv*ra nem! 😄DDD

<#levele><#gun><#violent><#kocsog><#lama>

Jagi
{*ny*mb*ssz*mm*g!)<#wilting>
Blokkolnám 😊

kbx
Én egyszer rendelten tõlük egy Reji matricát, egy egy garnitúra vágott slick gumit, erre kb fél év mulva hívtak hogy még mindig nincs meg és hogy fenn tartom-e még a rendelést!? Még jó hogy lemondtam, menjenek a francba, ha ennyire linkek!!

kbx
Ez nem semmi, átalakító a Tamiya Evo VII WRC-hez, '05-ös WRC-vé, potom 9310 Yenért!!!!(17153 HUF)

ja ráadásul nincs semmi a boltban

kbx
Vagy a szemléletükkel, hülyének nézik az embert!

A vallásukkal lehet baj, nem?<#ticking>

kbx
Én akkor estem majdnem hanyatt, amikor megláttan a Reji kittek árát a Fabuliszaron!!! Általában 100 Euro körül vannak mindenhól, ezek meg 33-36 ezerért árulják õket, persze csak elõrendelésben!! Inkább megrendelem a csehektõl, a posta ktg max 2-3 ezer lehet! Azért ez az igazi lehúzár, egy 25 ezres makettnél közel 50% haszonkulcsal árulni!! Agyam eldomom, hogy ezeknek nem sül le a pofájukról a bõr!!!

kbx
Jól alakul, nekem tetszenek a kerekek!<#eljen>

kbx
Akkor tisztázzuk a dolgot!
Ahogy Csóder írta, alapvetõ dolgokat kérdezel, amire egy kis odafigyeléssel simán rájössz magadtól!!!
Csak hogy konkrétumoknál maradjunk, az Scale Auto Style-on minden bodykit mellé oda van írva, hogy melyik gyártóhoz ajánlják. Amihez nincs, az azért van mert csak 1 cég gyártja azt az autót! Ehhez nem kell profinak lenni, hogy rájöjél magadtól...
De azért písz, Áj dont wanna wór, Yee cámon 😄

Én majd leszek a nagy hatótávú tüzérség:

Seaweed
DJ RUSH99
LOÁL<#hehe>

E30 4ever

Seaweed
en-en-en-...hagy leeeecii en-en-en!!!

DJ RUSH99
basszus aszsem megvan a példaképem😄DDD columbo! ,,lenne még egy kérdésem,, <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#idiota>

E30 4ever

Seaweed
Hi