Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Az hõ által keletkezett nyomokat pedig clear blue-val meg szórópisztollyal lehet csinálni!!
összerakok én is egy skyline-t majd sztem...
az egy kultusz autó😄
ja és még valami: azt a hatást mintha oxidálódott volna a vége hogyan szokták csinálni?
Elõre is köszi😊
E30 4ever
(Hú már golyóznak a szemeim, bye all!)
E30 4ever
(pisztoly is szóba jöhet, da az már más...)
A filtereknél, nagyon nagyon híg oldatot kell keverni, a mosásnál kicsit sûrûbbet, hogy a festék megüljön a hajlatokban, résekben (persze figyelni kell, nehogy csúnya, összzegányolt legyen. Szárazecsetelést meg gondolom már ismered.
Pontosabban msot nem tudok fogalmazni, gyakorolni kell, vagy nézz utána neten, talán találsz iylen szájbarágós tutorialokat.
És fontos hogy minden egyes mûvelet után hagyj a rétegnek megfelelõ száradási idõt!
E30 4ever
Mindezt hogy térhatást adj a felületnek, mert így szimplán pirosan elég homogén.
ez alatt mit értesz? mit kéne még csinálnom vele?
E30 4ever
meglepõdésemre egy réteg kellett rá... tökéletesen fed! szupi ez a festék<#finom>#finom>

E30 4ever
Fõleg, hogy STALKER topikban láttam a graveyard/junkyardos képeket.
Thx!
lezuhant,kiégett,szétlõtt,stb helikopterekrõl vannak képek,infók,és van egy pár Hjui' is
(ték<#gonosz1>#gonosz1>)
<#idiota>#idiota>http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
A Pz.Kpfw. Tiger Vol. 4 Sturmtiger kiadvány megvan? Vannak benne tigris 1rõl nagyon szép "háromnegyedes" nézetrajzok, és infók. Sztem tudnád használni. Betah-on fent van.
Amúgy nem láttam, benéztem, csúnyán benéztem, nagyon csúnyán...<#falbav>#falbav>
Ez volt az egyetlen értelmes Unique az NFSU-ban (legalábbis nagyon hasonlít)
meg egy másik (talán)
még mindig nincs Quadron tools karcûm 😊 Jó? Hát k*rv*ra nem! 😄DDD
<#levele>#levele><#gun>#gun><#violent>#violent><#kocsog>#kocsog><#lama>#lama>

Ahogy Csóder írta, alapvetõ dolgokat kérdezel, amire egy kis odafigyeléssel simán rájössz magadtól!!!
Csak hogy konkrétumoknál maradjunk, az Scale Auto Style-on minden bodykit mellé oda van írva, hogy melyik gyártóhoz ajánlják. Amihez nincs, az azért van mert csak 1 cég gyártja azt az autót! Ehhez nem kell profinak lenni, hogy rájöjél magadtól...
De azért písz, Áj dont wanna wór, Yee cámon 😄

E30 4ever