Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Hát, ha dombornyomásos a kártyáad, akkor értelemszerûen a creditcardot.
DJ Skyline
Seaweed (vagy aki tudja az is segíthet megint)!
mi a különbdség a creditcard,és a Bank collection között? moduni.de-n ez a 2 féle fizetési lehetõség van,de nem tudom melyiket jelöljem be!:\

Seaweed
<#eljen>
sd.kfz. 251 megrendelve ^^

DJ Skyline
itt van pár eladó,új pisztoly
nekem ilyen van

kbx
Szerintem az Aztek jobb vétel, de az is alsótartályos!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Seaweed
Mind2 beleposzintu pisztoly, de sajna a Testros/MM magyarorszagon nincs elterjedve igy az alkatresz ellatasa netrol oldahato csak meg! Ellenben annak pont ez az erenye(alkatresz), ugyanis az cserelheto duznis, igy akar finomabb duznivel is ellathato, mig a Revell egy egyszerubb megoldas. (persze azzal is lehet dolgozni, deegyik se merheto egy komoly retuspisztolyhoz!)
Glpetyus
<#guluszem1>

PTW
szórópisztolyosokhoz lenne egy kérdésem:

szerintetek a két pisztoly közül melyik a jobb, (árban majdnem ugyanaz a kettõ):

Aztek A320

Revell Standard Class

Aztek felsõtartályos ami szerintem nagy elõny, de várom a véleményeket .

köszi

DJ RUSH99
jaj nemár:😞(( rohadt imageshack<#bdead> akkor szedd ki pls<#puszis>

E30 4ever

DJ Skyline
értem,akkor valószínû onnan fogok rendelni,már csak pénz kell!<#idiota>

DJ Skyline
brekk-brekk-brekk

Seaweed
Moduni a nemet ceg, igy nincs vam..ottani adot megfizeted es ennyi.
DJ RUSH99
akkor errõl ugye már ne is beszéljünk?<#idiota><#wow2><#wow2><#wow2>

E30 4ever

phuhh, ez durva bakker...

DJ RUSH99
ez már beltér!!<#wow2><#wow2><#eljen><#gonosz1>

E30 4ever

nincs vám csak amit a számlájukon feltüntettek

DJ Skyline
Seaweed tunál segíteni (vagy más is aki tudja)!?
#39052-ben összeszedtem mi kéne,meg a pk-t is kiszámoltam,de nem tudom jön-e még majd rá valami! adó,vám,stb...tehát eddig PK-val 19.000 lenne,de ha jön még rá valami,akkor úgy készülök,ne érjen váratlanul,hogy xy-al több! régebben írtad,hogy 8% a vám...akkor gondolom 20% adó is jön rá?!

DJ RUSH99
köszi<#vigyor3>

E30 4ever

DJ Skyline
jól néz ki,végre nem fényes festékkel festetted a kárpitot!<#gonosz1>

DJ RUSH99
elkészültem a mûszerfallal<#smile>

E30 4ever

lövegpajzs 😉

DJ Skyline
na,asszem megvan mikell a moduni-ról!
Willys
hozzá maratás
U-Boothoz maratás
ez így ~16.500,- póstaköltség nélkül! :\
2400,- a pk,az 19.000 lenne...

jóhvanna, elnézést😄

DJ Skyline
na,lehet csinálni egy Bismarck vs Hood diorámát,1/350-ben!<#idiota>

DJ Skyline
tán' nem volt még
Skoda RSO Tractor

DJ Skyline
hát a sufnit nem akarom rombadönteni majd!😄

MikX
Komoly...
Aztán jól löjjél ám szét mindent vele majd 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
<#eljen><#eljen>

DJ Skyline
próbáltam már szétszedni,de az a baj,hogy a láncalp mögött is vannak csavarok,tehát lekell szedni a lánctalpat! :\ az meg eléggé macerás lenne
meg megkéne fordítani a lövegcsõ mögötti részt (nem tudom a pontos nevét),mert fordítva van,így kéne kinéznie:

meg a fényszórókból a piros ledeket is kikéne szedni,meg a másik piros ledet,ami a lövegcsõ mögötti részben van

Seaweed
Aztan este meg majd ulhetsz a tv melett mint "TV taviranyito ala Bela"...mert lemerult az osszes elem es faterod: "Most mehet tovabb...veddd maaar le fiam a hangot! Nem hallod hogy hangos?!" <#hehe><#idiota>
csak aztán otthon ne felejtsd majd magát a tankot <#idiota>

DJ Skyline
az nekünk is van! csak nem tudom hol!<#idiota>
valószínû majd összelopdosom a lakásból jövõhétre...távkapcsolóból,diszkmenbõl' ,ilyenekbõl!<#hehe>

Seaweed
illetve nem is! mert nekem van itthon 8db AA akumlatorom <#bee1>
Seaweed
áááááááááááá en elmentem volna venni elemet a helyedben <#nyes> jol nez ki amugy..egy szep festes kene ra, valami ritka Tigris I-es festes...
DJ RUSH99
<#wow2><#wow2><#wow2><#gonosz1><#eljen><#wow1>

E30 4ever

DJ Skyline
van egy kis bökkenõ...mikor a gardenban elkezdtem "kicsomagolni" a tankot a dobozból,és megláttam a távirányítót rögtön eszembe jutott mit hagytam otthon...elemet! 😞( habár végülis nem is hagytam itthon,mert per.pill. nincsen 8(!!)db cerka elem a távirányítóba,így sajna a tesztkör elnapolva a jövõhétre,ha minden igaz...kárpótlásul pár kép

MikX
OMG!
Még a VIP em is lejárt, ehh..
Azt akartam kérdezni még, hogy hogy álltok a makettekkel?
Én majd nyomok képet a Chevelle-rõl, a futómûvet megcsináltam, meg a belteret, motor is lassan kész, ha RCM el összefutok, és az alkatrészeket elcsereberéljük 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Punker
most lõttek ki egy B-s Stukat alólam, leszakadt a farka 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

MikX
Hali mindenkinek!
Nem voltam egy darabig megint, hehe...
Mi jóról megy a téma?

Seaweed
<#eljen> (Gustavtol van)
Seaweed
Teljesen felesleges..nem foglakozunk itt csak fenyevenkent(*) modellezessel...ezert ne gyilkold szegenyek topikjat <#gonosz1>

*.:magyarazzam ki mikor miert?! <#hehe><#vigyor1>
Punker
jó akkor azt zárom ezt meg átnevezem Modell és Makettre 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
Nana! Nem egeszen! A mukodkepes tigrisig eljutottunk valahogy...a tigris makettol!!...ha off van ahhoz is alltalaban a makettetol jutunk el (lasd: miert nem maketteztem mostanaban =>bringa szereles)....de ez igy berofogoes a javabol ugyan mond mar meg "hogy jon ez ide?!"... moderatorkent meg plane "bun" <#ejnye1>

(plane hogy van modellezes topic!)
Punker
kb anyni köze van mint a mûködõképes tigrisnek az se makett + valaki ezt is építette festegette stb aztán.....

Seaweed
nem tudom mi koze ennek a makettezeshez...leginkabb a repuleshez ..de modellezeshez aztan vegkepp..rip meg minden..lattam en is a tvben de nem ide valo...
Punker

DJ RUSH99
köszi<#vigyor3>

E30 4ever

kbx
Lehet kapni különbözõ átmérõjû sztirol csöveket, abból érdemes szerintem, de tollbetét is jó!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Seaweed
oda van irva hogy "Kbx Skyline-ja"....