Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi a különbdség a creditcard,és a Bank collection között? moduni.de-n ez a 2 féle fizetési lehetõség van,de nem tudom melyiket jelöljem be!:\
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
szerintetek a két pisztoly közül melyik a jobb, (árban majdnem ugyanaz a kettõ):
Aztek A320
Revell Standard Class
Aztek felsõtartályos ami szerintem nagy elõny, de várom a véleményeket .
köszi

E30 4ever
#39052-ben összeszedtem mi kéne,meg a pk-t is kiszámoltam,de nem tudom jön-e még majd rá valami! adó,vám,stb...tehát eddig PK-val 19.000 lenne,de ha jön még rá valami,akkor úgy készülök,ne érjen váratlanul,hogy xy-al több! régebben írtad,hogy 8% a vám...akkor gondolom 20% adó is jön rá?!
Willys
hozzá maratás
U-Boothoz maratás
ez így ~16.500,- póstaköltség nélkül! :\
2400,- a pk,az 19.000 lenne...
Aztán jól löjjél ám szét mindent vele majd 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
meg megkéne fordítani a lövegcsõ mögötti részt (nem tudom a pontos nevét),mert fordítva van,így kéne kinéznie:
meg a fényszórókból a piros ledeket is kikéne szedni,meg a másik piros ledet,ami a lövegcsõ mögötti részben van
valószínû majd összelopdosom a lakásból jövõhétre...távkapcsolóból,diszkmenbõl' ,ilyenekbõl!<#hehe>#hehe>
E30 4ever

Még a VIP em is lejárt, ehh..
Azt akartam kérdezni még, hogy hogy álltok a makettekkel?
Én majd nyomok képet a Chevelle-rõl, a futómûvet megcsináltam, meg a belteret, motor is lassan kész, ha RCM el összefutok, és az alkatrészeket elcsereberéljük 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem voltam egy darabig megint, hehe...
Mi jóról megy a téma?
*.:magyarazzam ki mikor miert?! <#hehe>#hehe><#vigyor1>#vigyor1>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
(plane hogy van modellezes topic!)
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!