Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Hat nem vagyok egy matyohimzes ez van na...majd minden mondokam egy bocsanatkeressel kezdem es fejezem be <#vigyor3>
kbx
Akkor lehet benne valami!<#nevetes1><#crazya>

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Seaweed
Volt nom mondogatott ilyet:

"nem azzal van a gond amit mondtal hanem ahogy mondtad"

<#vigyor3>
Punker
hacsak ninc shozzá elektronikus csomag pluszban akkor jó az is.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

I.C.ram
Ha dombornyomásos a kártyád, akkor tök mindegy hogy van rajta, õk csak leszívják az aznapi árfolyamnak megfelelõ összeget forintban, és ennyi, már is ki van fizetve.

Ha viszont nem dombornyomásos a kártyád, akkor hiába próbálkozol külföldre nem szokták elfogadni.
modellmaker
Hy all!

Akinek már nagyon hiányoztam annak egy jó hír: mostantól megint gyakrabban olvasgathatjátok kommentjeimet. <#zavart1> Most szerelték be a srácok a netet! <#eljen><#duma>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

nem azzal volt a gond amit írtál hanem ahgy írtad...
amúgymeg, én is ezzel szeretnék foglalkozni, és nem azért csináltam, hogy elmondhassam ezt én csináltam... hanem azért mert szeretek weblapot csinálni, és gondsoltam csinálok egyet...
és igenis szeretek makettezni...
hagyjuk...
csak mint már a régi hozzászólásokból is kiderül, néha nem úgy közlöd a mondanivalód ahogy kéne...
ennyi...

bazs1
Tag ki lehet? Bárki aki gyakran ír ide?

Seaweed
Hat hate a #39114-re igy reagalsz akkor tudod mit! Ne is csinalj nekunk semmit. En is tudok ilyen sot kulombet is ha akarok...de nem akarok. De ha te nem latod/erted azt amit mondani akartam akkor szerintem kar erolkodnod! (Tulajdonkeppen miert is csinalod?! Hogy elmondhasd hogy "ennek a par hulyenek" csinaltal valamit vagy mert tenyleg elkotelezett makettezo vagy?!....nagyon nem mind1...csinalni weblapot en is tudok..ez a "munkam" mellesleg...de en nem erolkodok....es foleg nem kapom fel a vizet ha valakinek valami nem tetszik...)

Uff
jóvanna, nyugi van... én csak láttam hogy van egy fekete fehér lap, gondoltam, felajánlom csinálok egy újat, de talán nem fikázni kéne, hanem értékelni, a segítõkészségem, mégha sokak szerint nem is nagy szám...
köszi szépen...
amúgymeg ha nem tetszik nem kell használni... sõt.. tudjátok mit, odaadom a lapot, aztán majd befejezi akir akarja...

Seaweed
Nekem egy bajom van! Az a gyarto logok! Vagy mindent vagy egyet se! mert az Airfix....khmm tobben utaljak mint szeretik....vagya Fujimi?! szinte mar csak az autosok "mekkaja"...enyi erovel kovetelhetnenm oda a Dragon vagy a Trumpetert is....szal inkabb semmit.

Amugy nekem tokeletesen megfelet a regi design is. Persze ha akartok ujat az nem igazan zavar..ugysincs szerintem semmi jelentosege az egesz lapnak. (Ha ugylatnam hogy lenne akkor felrakhatnam a Bop-ra/sajat lapomra is a makettejeim....sot BOP-on fentlesznek...egyszercsak amugy is cikkent)
egyenlõre ilyen...
a maketteink, és a tagok még nincs kész, az kicsit bonyolultabb lesz...
Tessék meglesni

MikX
Jahh, közben meg én szétbontottam az Enzo-t (hálistennek nem volt erõsen ragasztva, gondoltam rá, hogy Móvár után javítok rajta 😄), kiszedtem az ablakokat, és kijavítom a hibákat, meg lefújom Gunze lakkal, hogy szebb fénye legyen...
A Chevelle is készülõdik, csak nincs túl sok kedvem mostanában hozzá, mivel sok munka van azzal a felfüggesztéssel...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Hát ezen semmi csicsa nincs, egész jó lett/lesz...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

dologozom az ügyön... de ha nem tetszik nemcsinálom tovább...
feleslegesen hadd ne dolgozzak... tudom sky hogy nem neked van bajod vele...
De jólenne ha rush megmondaná miért csicsás?

DJ Skyline
ezen mi a csicsa?<#fejvakaras>

DJ RUSH99
új dizáááájn?<#wilting> sztem nagyon jó ami most van<#miaz> nem az a csicsás fosch<#idiota> de ti tudjátok<#worship>

E30 4ever

DJ Skyline
majd ha kész lesz az új dizájn!😊

DJ RUSH99
sky,mikor láthatjuk végre kbx makettjeit sgmakett-en?<#ravasz1><#smile>

E30 4ever

kbx
Nekem is😊)) csak az enyémen allítható a fújás vastagsága + olcsobban vettem...

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

sly160
Sziasztok. Tudna valaki segíteni? Szeretnék venni nyomtatható matricát maketthez, és találtam a fabulison, van is nekik raktáron. A gyártó ACT. Tud rola vki vmit?
Milyen minõség, mekkora méret? stb..
Köszi

Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?

Glpetyus
<#puszi>
Képet a hajóról 😊
Enyém kész lett azóta,képek a galériámban <#whatever>

Punker
képet a ladikról! 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Köszönöm!

(azért nézegetem) 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Glpetyus
😄DD

Seaweed
MADE IN HUNGARY
Glpetyus

Ez a replica.hu kurva értelmes oldal,épp fél éve nem frissítik,azt se tudni mi van a raktáron...
Pedig van 1-2 jó makettjük.

Seaweed
Kossze <#vigyor3>
Glpetyus
mit gondolsz,kinek raktam be? <#miaz>

Glpetyus
<#duhos2>

PTW
és ehhez itthon jó az alkatrészellátottság? nagyon jó áron van , gyönyörû szerszám...

Seaweed
Ez meg van! <#beka3> Dobozban elkeszultet varva <#beka2>
Seaweed
De vot! en raktam be! Keresd vissza (vagy 1 eve)...
Glpetyus
nemvót

Glpetyus
Glpetyus
Seaweed
Vóóóóóóóóóóóóóóótmááááááááá! (rradasul errol beszeltem mikor MIG cuccoka neztuk)
Glpetyus

ehhh <#wilting>

Seaweed
Elelg ertelem szeru volt az atutalas....legtobben csak sajat orszagbol fogadjak el. Bankartyazzal en is azzal csinalom.
Glpetyus

KATÁNAK boldog szülinapot 😊

(bár nem ír ide mostanában <#miaz> )

Punker
tudsz a kártyával fizetni neten? ha igen maguknak váltják

DJ Skyline
nem jó..."Only possible with german bank account!"
marad a creditcard..és hogy mûködik,hogy megadom a kártyaszámot,egyebeket,és õk lehúzzák a pénzt a kártyáról!? mert ugye FT van a kártyán,õk majd átszámolják maguknak €-ba a pénzt? vagy €-t kell feltenni a kártyára?😄D
soha nem csináltam még ilyet,nem értem<#lama>

Glpetyus
hajómakettjeik jók.

DJ Skyline
én a hellert kerülöm,nincsenek jó emlékeim vele!😊

Glpetyus
És csak 12 K <#wilting><#wilting>

Glpetyus
Glpetyus

ehhh....nc.

DJ Skyline
mert ez Mo. pl múltkor mikor kerestem a willys jeepet,akkor felhívtam a Kolosy téri boltot,és azt mondja,hogy "hát nem tudom,hogy van-e,de nem tudom most megnézni"...ja persze,a fószer ott ül karnyujtásnyira a harcjármû részlegtõl,soha nem tud semmit megnézni...múltkor is,kerestem tamiya maszkolót,és azt mondja,hogy "hát megkéne néznem,hogy van-e"...az egész bolt nincsen 20 négyzetmézer,de nem bírna felállni a székbõl 10 másodpercre...-dASdasADS

Glpetyus
jajdeguszta
40 euro....a 2 hajó ha külön veszed meg,majdnem 70 :o
+ szép a csomagolás,van hozzá festék,ecset,meg vmi dvd is. :o
Itthon mért nem árúlnak ilyet? :C

Seaweed
Szerintem a masodik banki atutalas