Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
"nem azzal van a gond amit mondtal hanem ahogy mondtad"
<#vigyor3>#vigyor3>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha viszont nem dombornyomásos a kártyád, akkor hiába próbálkozol külföldre nem szokták elfogadni.
Akinek már nagyon hiányoztam annak egy jó hír: mostantól megint gyakrabban olvasgathatjátok kommentjeimet. <#zavart1>#zavart1> Most szerelték be a srácok a netet! <#eljen>#eljen><#duma>#duma>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
amúgymeg, én is ezzel szeretnék foglalkozni, és nem azért csináltam, hogy elmondhassam ezt én csináltam... hanem azért mert szeretek weblapot csinálni, és gondsoltam csinálok egyet...
és igenis szeretek makettezni...
hagyjuk...
csak mint már a régi hozzászólásokból is kiderül, néha nem úgy közlöd a mondanivalód ahogy kéne...
ennyi...
Uff
köszi szépen...
amúgymeg ha nem tetszik nem kell használni... sõt.. tudjátok mit, odaadom a lapot, aztán majd befejezi akir akarja...
Amugy nekem tokeletesen megfelet a regi design is. Persze ha akartok ujat az nem igazan zavar..ugysincs szerintem semmi jelentosege az egesz lapnak. (Ha ugylatnam hogy lenne akkor felrakhatnam a Bop-ra/sajat lapomra is a makettejeim....sot BOP-on fentlesznek...egyszercsak amugy is cikkent)
a maketteink, és a tagok még nincs kész, az kicsit bonyolultabb lesz...
Tessék meglesni
A Chevelle is készülõdik, csak nincs túl sok kedvem mostanában hozzá, mivel sok munka van azzal a felfüggesztéssel...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
feleslegesen hadd ne dolgozzak... tudom sky hogy nem neked van bajod vele...
De jólenne ha rush megmondaná miért csicsás?
E30 4ever
E30 4ever
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Milyen minõség, mekkora méret? stb..
Köszi
Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?
Képet a hajóról 😊
Enyém kész lett azóta,képek a galériámban <#whatever>#whatever>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ez a replica.hu kurva értelmes oldal,épp fél éve nem frissítik,azt se tudni mi van a raktáron...
Pedig van 1-2 jó makettjük.
ehhh <#wilting>#wilting>
marad a creditcard..és hogy mûködik,hogy megadom a kártyaszámot,egyebeket,és õk lehúzzák a pénzt a kártyáról!? mert ugye FT van a kártyán,õk majd átszámolják maguknak €-ba a pénzt? vagy €-t kell feltenni a kártyára?😄D
soha nem csináltam még ilyet,nem értem<#lama>#lama>
Dedurva .o
40 euro....a 2 hajó ha külön veszed meg,majdnem 70 :o
+ szép a csomagolás,van hozzá festék,ecset,meg vmi dvd is. :o
Itthon mért nem árúlnak ilyet? :C