Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Bordó!
Jó 5let!!!
Igazság szerint szeretnék rá lángokat!
De ehet, hogy az eredeti matricázást kellene megcsinálni, mert ráfolyt vmi, és nem lehet használni...
Jahh, és a belsõ le van fújva, fekete a beltér, és kékek az ülések!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
az se rossz! de szvsz jól állna még a bordó,vagy sötétzöld!

MikX
Ez sima volt!
Ja és a fekete színt valahogy sejtettem 😄
Én nem tom ,hogy mienre kellene a Chevelle-t...
A feketén gondolkodtam, de most a kékre állok jobban
Sötétkék, mindt Geró NSX-e, kb...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
én is szoktam hébe-hóba,ill inkább tervbe vannak a második vh.-s repcsik!😊
most sok makett vár összerakásra,elõbb azokat fejezem be (mindíg ezt mondom,aztán csak gyûlnek a makettek!<#idiota> )

DJ Skyline
én sem Lee Tábornokra fogom építeni!😊
a matricák,meg a "pót lökhárító" elöl az nem fog felkerülni! na persze meg fekete lesz!😄

MikX
Az jó!
Én is azt akartam venni Móváron, de vártam másnapig, és megvették...
De mind1, majd eccer lesz Chargerem, bár nekem jobb lenne egy Challenger R/T HEMI
Az a kedvenc Muscle Car-om!

én mindig repülõket csinálok nem foglalkozom kocsikkal.. repzik közül is inkább a világháborús darabok

DJ Skyline
lehet lesz Dodge Chargerem! makettinfó cserebere topikjában találtam egy eladó AMT General Leet!<#eljen>

mér, nem szabad? nemtudtam rá mit mondani, ezért írtam hehe-t😊
<#vigyor2>

kemszi2
ejha de rég jártam erre...Mondjuk azóte semmi változás...A focus még mindig nem érkezett meg.Deazért közben megrendeltem egy Deltát is<#nevetes1>
Szép az enzo
DJ RUSH99
ez igen! szééép<#gonosz1><#eljen>

E30 4ever

MikX
Hááát, nemtom 😄
Egyébként sztemis sokkal jobb lett, egyszerûen a tamiyát nem tudtam ennyire felpolírozni...
Már csak az új átlátszó öntõkeret kell, és akkror az ablakokat is meg tudom csinálni...
Utána meg újra kell ragasztanom a hátsó elemeket, mivel nem egyszerû összehozni, hogy minden illesztés stimmeljen a motorajtónál...

modellmaker
majd.. mé' vaygtok ilyen türelmetlenek? 😄 szép lett!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

MikX
Hi! <#integet2>
És ahogy Sky is mondta, képt! 😄

Nahh, lefújtam lakkal a csom.tetõt, és egész szép fénye van, szal a többi részt is lefújom az Enzo-n, és király lesz 😄 (remélem)

Seaweed
az, papir
Ha én építeném abból 100 eltûnne, vagy eltörne. <#idiota>

DJ Skyline
1/250-es Bismarck,7545 alkatrészbõl áll!<#wilting>
igaz papír ha jól értelmezem

Aha! Fõbb alkatrészeket egy másik kitbõl rakták át, de vannak új dolgok is a készletben. Nem is beszélve a fém feljavítókról!(Lövegcsõ, schürzen páncéllemezek)
Szép a kidolgozásuk, illeszkednek, részletesek. Nekem ami nem tetszett, az az eldeformálódott frontpáncélzat, sárvédõ, és a teknõ. (Utóbbi kettõ kicsi mértékben csak). Apropó, girbe-görbe alkatrészeket hogyan lehet korrigálni? Meleg csapvízben hajlítsam óvatosan vissza?
Ja, és mintha hiányozna a kitbõl az az alkatrész, mely az alvázat és a motortér külsejét kívül összeköti.

És szép a modell megéri megvenni?

Miért nevettél?

bazs1
😄

Aham, de már párszor eldicsekedtem itt... 😊

hehe

Glpetyus
<#guluszem1>

Glpetyus
<#integet2>

na én mentem AmericasArmyzni jó8

tehát nem csinálod.

Seaweed
dobozban van
Show me!!

Seaweed
Tevedes. A Jagdtiger az valyon mi?!
Te nem is csinálsz fritz páncélosokat.<#nevetes1>

Seaweed
Ez nincs meg.
Ez?

jpz4 0-verzióval

Hetzerrel bütykölsz?

Hát igen néha kicsit lekezelõ és néha kicsit agresszív.

Seaweed
nem latom a kepet
Seaweed, (vagy valaki akinek) megvan a "Leichte Jagdpanzer" c. könyv?

DJ RUSH99
unalmas?😛 mármint mi? a mostani design?<#idiota>

E30 4ever

DJ Skyline
<#unalmas>

DJ RUSH99
azon semmi<#vigyor3> én csak úgy általában oldalakra gondoltam... meg a mostnaihoz képest csak csicsás lehet😄😛

E30 4ever

modellmaker
jól van. majd keresek néhányat.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
üdv!<#wave>
olvastam lett neted!<#eljen>
ennek örömére küldhetsz pár képet az sgmakettre!<#gonosz1>

modellmaker
Itt még lehet nem voltak de már láttam õket! <#crazya> szépek...

DJ Skyline
ha voltak már,akkor meg megeszem a kalapom!<#idiota>

DJ Skyline
nem linkelgetem tovább,itt van a többi dioráma,nézzétek végig õket,elég durvák!<#eljen><#eljen><#zavart2><#help>

DJ Skyline
DJ Skyline

többi kép itt

DJ Skyline
nem,nem igazi,ez makett!<#wilting>

többi kép itt