Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
kis vélemény a makettekrõl:
U-Boot...hát tipikus Revell...nincsenek elnevezve a keretek (A-B-C-D...),így néha vadászni kell az alkatrész után,hogy hol a búbánatba van a 106-os darabka...még szerencse,hogy az útmutató elején levan írva,hogy mi hol van,de ott is vadászni kell,szal mind1...sajna vannak illeszkedési problémák,tehát összeraktam a törzset,van ahol tátongó rések vannak,de van ahol meg tökéletes...mindenesetre lekentem az egészet puttyal...vannak alkatrészek amik elégé sorjásak,rosszabb esetben az alkatrész nagyon rajta van az öntõkereten,alig lehet lehámozni...a hajótestbe kell tenni merevítõket,abból 2-t ki kellett szedni,mert a fedélzetet nem lehetett feltenni rá (még nincs fent,csak próbaillesztés volt)...hajótest összeillesztve,flak88,és a kissebb légvédelmi ágyú készen van...
Willys
sokkal jobb a Revellnél,sehol egy sorja,nincsen ráhegesztve az öntõkeretre az alkatrész,így nem kell szenvedni a leszedéssel,illeszkedési problémák sincsenek,szépen haladok vele...alváz kész,motor kész,most a belsejét ápdételem a maratással...
holnap folyt.köv.! 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Nemsemmi...
Jahh, és jóa új logód! 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
http://www.geek24.com/g/2006/06/03/amazing-r-c-airplane-flying-what-a-pilot
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Az autó és motor kategóriában egyértelmû, hogy a Tamiya fölényesen a legjobb!!!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Mimegy itt kéremszépen? :😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Attól hogy a dragon mostanában elkényeszteti a vásárlóit minden széppel és jóval, attól még a tamiya egy szuper márka marad, szuper makettekkel, szuper kiegészítõkkel. Egyszóval, NEMszar!
Esetleg ha kérhetem (ti azért több helyen megfordultok makettes oldalakon és több infotok van arrol hogy ki mikor tervez valamit megjelentetni hozzá)akkor dobjatok nekem egy pm-et ha van valami beszerezhetö feljavito hozzá,mert csak porosodik addig.Pedig ezt agyon akarom részletezni mivel referencia anyagbol nincs hiány hálam.

Láttam pár autót már,de messze ez a legszebb <#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
A matricalap nagyon szep! 2006-os szinvonalu!<#gonosz1>#gonosz1>
Siman el tudok kepzelni egy fotomaratason tul egy mugyanta uj orreszt es mugyanta uj szarnyakat....igy meg mar akar 100%-os makett epitheto a kittbol..es ez vegre (hogy megjelent!) JOOOOOO! <#smile>#smile>
(Nembeszelve arrol hogy alapbol van hozza magyar ekes festes/matrica keszlet!!)