Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
de akkor is,majdnem egyszinten van az úbót az italeri seahawkal!😞 pedig nem emlékszem,hogy a revell ilyen sorjás,illesztési problémás,leszedhetetlen alkatrészes makettet gyártott volna...vagy csak már régen raktam össze Revellt,és elfelejtettem,hogy milyen is!😄

modellmaker
jah.. de a willys az Tamiya, nem Revell.. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
well ma elvoltam...8 órát maketteztem<#idiota>...elkezdtem az U-Bootot,meg a Willyst,képek majd holnap,mert már szart se látni!😄
kis vélemény a makettekrõl:
U-Boot...hát tipikus Revell...nincsenek elnevezve a keretek (A-B-C-D...),így néha vadászni kell az alkatrész után,hogy hol a búbánatba van a 106-os darabka...még szerencse,hogy az útmutató elején levan írva,hogy mi hol van,de ott is vadászni kell,szal mind1...sajna vannak illeszkedési problémák,tehát összeraktam a törzset,van ahol tátongó rések vannak,de van ahol meg tökéletes...mindenesetre lekentem az egészet puttyal...vannak alkatrészek amik elégé sorjásak,rosszabb esetben az alkatrész nagyon rajta van az öntõkereten,alig lehet lehámozni...a hajótestbe kell tenni merevítõket,abból 2-t ki kellett szedni,mert a fedélzetet nem lehetett feltenni rá (még nincs fent,csak próbaillesztés volt)...hajótest összeillesztve,flak88,és a kissebb légvédelmi ágyú készen van...

Willys
sokkal jobb a Revellnél,sehol egy sorja,nincsen ráhegesztve az öntõkeretre az alkatrész,így nem kell szenvedni a leszedéssel,illeszkedési problémák sincsenek,szépen haladok vele...alváz kész,motor kész,most a belsejét ápdételem a maratással...

holnap folyt.köv.! 😊

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Meg 1ként nem tom mi bajotok van az 1 nagy kalapszar után ott van 1 ilyen is<#awink>

Jézus! Te se tucc olvasni??? Oda írtam a végére hogy csak az AFV modellekre értem. Csináltam Italerit is Revellt is Matchboxot is Monogramot is Gunzét is soroljam még?

MikX
Hmm...
Nemsemmi...

Jahh, és jóa új logód! 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

kbx

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
Hát, nem tudom!! Ha te erre a készletre azt mondod hogy szar, akkor komoly gondok vannak az értékrendedel!!! Úgy látszik még életedben nem raktál össze Italery mekettet, vagy valamelyik orosz v. ukrán gyártótól...
Az autó és motor kategóriában egyértelmû, hogy a Tamiya fölényesen a legjobb!!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

MikX
Ohh, hali mindenkinek!
Mimegy itt kéremszépen? :😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

modellmaker
😄

Glpetyus
Jaj,jön a Nyulhun : -Ny

Ja és régebben csak Tamiya makettet vettem.

1-2 makett. Jó pár makettet láttam olyat is amikrõl csak hallottatok. És ezt nem nagyképûségbõl mondom. De télleg. Úgy hogy van viszonyítási alapom.A Dragon amit most mûvel a készleteivel az nem semmi. A Tamiya csak a nevébõl él sztem. Ezt csak a AFVre értem.

modellmaker
ne ítélj egy esetleg két makett után -.-

Seaweed
oks
Tucc olvasni? Mit írtam utoljára?

dragonbuzie vagy?
Attól hogy a dragon mostanában elkényeszteti a vásárlóit minden széppel és jóval, attól még a tamiya egy szuper márka marad, szuper makettekkel, szuper kiegészítõkkel. Egyszóval, NEMszar!

ok bõvítés. Ráadásul szebbek a dragon makettek jobb a kidolgozásuk

DJ Skyline
ez mind szép és jó,de ha ezen az elven gondolkozunk,akkor minden gyártó egy nagy szar ami nem ad a maketthez feljavítót,miegymást! 😊

modellmaker
váó..

Indoklom ua. a pénzért a Dragon sokkalta fullosab készletet add. Amíg 1 Tamiya Panther kb. 11 e ft és nincs benne szinte semmi addig 1 Dragon klt 9.10 eftért tele van rézzel alu csõvel meg a fenetudja még mivel. Ennyi.

repvez
Seaweed nekem megvan ez a készlet M.óváron vettem.Talán már itt is linkeltem azt a kazan féle feljavitot amit találtam hozzá de már nem lehet kapni.Pedig abban volt minden uj orr rész, fügöleges vs és futoakna, fülke egyebek.A panelvonalak kiáloak de hajszálvékonyak.
Esetleg ha kérhetem (ti azért több helyen megfordultok makettes oldalakon és több infotok van arrol hogy ki mikor tervez valamit megjelentetni hozzá)akkor dobjatok nekem egy pm-et ha van valami beszerezhetö feljavito hozzá,mert csak porosodik addig.Pedig ezt agyon akarom részletezni mivel referencia anyagbol nincs hiány hálam.
majd negyvennél<#hehe>

Glpetyus
😛

DJ Skyline
hmmm<#ticking>

Glpetyus
ték ^^

Glpetyus
hi

Glpetyus
Jaj,jön a nyulhun :-ny
Hány K-ra húztak le ezért a darab szarért ?

Nagy kalap szar? Kifejtenéd?

DJ Skyline
ez azért erõs túlzás volt szerintem!<#help> indokolni is tudod,vagy csak úgy szar!? 😊

Sziasztok! A Tamiya 1 nagy kalap sz...r.<#awink>1 kicsit upgrédeltem a tigrincset.

Glpetyus
Ez tényleg no comment.
Láttam pár autót már,de messze ez a legszebb <#guluszem1><#guluszem1>

streeter
No comment....

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Jagi
a kabin az nem gyenge...<#eljen>

Glpetyus
Nézegetem ezt az oldalt.
Ez nagyon tetszik.
1.
2.
3.
4.
5.
6.

Jagi
Ez nem lesz kicsi' 😄

Seaweed
Jaja szep nagy..de igy az igazi 😉)
DJ Skyline
úristen 1/35-s csinúk' !<#wow2> baromi nagy lehet

Seaweed
Ez a kep dekurva jo dio tema!!! Ezzel a makettel ez konnyen ki is vitelezheto! Asszem megy is a kivansaglistara....
Seaweed
Remelem lesz...es a manapsag lathato tendencia ezt sugallja is.
DJ Skyline
Eduard biztos fog majd feljavítást csinálni,kérdés hogy mûgyanta ápdét' lesz-e...

Seaweed
Jah es hogy valami pozitivat is mondjak rola igy "elsoranezesre" 😊)
A matricalap nagyon szep! 2006-os szinvonalu!<#gonosz1>
Seaweed
Illetve a fegyverzet alapbol kuka(katapult is)...olyan ronda es csak nyomokban hasonlit az R-23/R-60-ra, az elsofutomu is gazos (a kerekkel egybeontott vedoracs)...szal boven van mit feljavitot gyartani a keszlethez! De legalabb mar vegre megjelent...mert ami nincs es nem kapni (pl ESCI keszletei) ahhoz nem fog a kutya se gyartani feljavitot.... <#rolleyes>
Seaweed
Kepeket elnezegetve szvsz kicsi a fuggoleges merete is...szal ugyfest hordozza a makett a regi ESCI keszlet minden "kinjat"....bar mintha negativ panelezesu lenne,(kepek alapjan..nem olvastam meg el rola semmit, es tuti lesz majd jo cikk rla ahol osszevetik meretaranyos rajzokkal) tehat azert javitottak a kliseken!
Seaweed
Nos elnezve a makettet azert van remeny! "Koztudott" (marakinek?!) hogy az ESCI Mig-23/27-esei komoly meretbeli difikkel kuzdottek anno! Rovidebb orrresz es kissebb fesztav, de a keszletet elnezve ez orvoolhato lesz majd feljavitokkal konyen! (a regi ESCI keszletekhez tulkepp azert alig van feljavito mert azok meg akkoriban jelentek meg amikor meg ez a feljavitosdi nem volt sehol se...)

Siman el tudok kepzelni egy fotomaratason tul egy mugyanta uj orreszt es mugyanta uj szarnyakat....igy meg mar akar 100%-os makett epitheto a kittbol..es ez vegre (hogy megjelent!) JOOOOOO! <#smile>
Seaweed

(ezen mar latszik hogy alapbol kuka es venni feljavitottat amint lesz vagy gyartani hozza!)

DJ Skyline
doboz tartalma!(bár biztos láttad már) nem tudom én kezdek félni az Italeritõl a Seahawk után!😄

Seaweed
Naaaaa veeeeeeeeeeegreeeeeeeeeeeeeeee... (bar sejtheto hogy regi ESCI keszlet de akkor is!)
(Nembeszelve arrol hogy alapbol van hozza magyar ekes festes/matrica keszlet!!)