Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
adnak a maketthez 2-t,de kikellett szedni,mert a fedélzetet nem lehet feltenni,mert nagyon összhúzta a hajótestet,és nem fér bele! 😞
jolesz..de en raktam volna be tavtartokkat kozepre hogy a format tartsak...(nagyobb testu repulotorzseknel is zsoktam..ugyhgy egy 90 centis hajotestnel tuti raknek vagy 5-10Db-ot bele a biztonsag kedveert)
well pár kép az úbótról!
mellé tettem egy revell tûs ragasztót,szemléltetve a méreteket!😄
sajna nagyon nincs még mit rajta fényképezni,mert itt tartok vele<#idiota>#idiota>
mellé tettem egy revell tûs ragasztót,szemléltetve a méreteket!😄
sajna nagyon nincs még mit rajta fényképezni,mert itt tartok vele<#idiota>#idiota>
szobabútorromboló<#idiota>#idiota>
Amúgy szép.
Amúgy szép.
Haladtam egy kicsit a Chargerel, de a pisztolyom bemondta az unalmast, undorító módon lekezdett köpködni, úgyhogy meg kell várnom a másik pisztolyhoz a düzniket, és akkor tudom folytatni😞(

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Fúúú bazzz, nem semmi!!! Ehhez is kell 1 kisebb méretû vitrin!!
Ez téynleg durva!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Azta! <#wow2>#wow2> Nah ez mar tenyleg hatalmas!
Zölddel patinásítsd, ha öregíteni szeretnéd, mert a réz-oxid zöld. Ha nagyon tengerviseltnek szeretnéd megcsinálni, akkor full zöldre kell festeni. (Revell 365)
[/cserf][/fülünyúl]
Sajnos nem. =/
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
áz
De ami számomra igazán fájó,hogy a Heller vitorlás hajóit sem lehet :C
Pedig a felhozatal igen dúrva.
De ami számomra igazán fájó,hogy a Heller vitorlás hajóit sem lehet :C
Pedig a felhozatal igen dúrva.
De legalabb nemet, osztan kapni konyen...amugy itt kecson figyel polcon kezdetektol es ez azert jelent valamit! (pedig nem is makettbolt hanem sport-jatek osztaly egy aruhazban)
hát ja....néha azon gondolkoztam tegnap építés közben,hogyha mi lett volna ha a tamiya csinálja meg<#idiota>#idiota>
Persze,az alján rézlemez boritás van.
Persze csak új korában nézett így ki,ezért a makett is csak nagyon minimális koptatást fog kapni.
(pontosabban,inkább csak az éleket fogom kiemelni)
Persze csak új korában nézett így ki,ezért a makett is csak nagyon minimális koptatást fog kapni.
(pontosabban,inkább csak az éleket fogom kiemelni)
Tegnap lefestettem az alját a Victorynak.
Kurva jó és szép ez a réz-szin,szépen fed,és 2 perc alatt szárad <#wow2>#wow2>

Revell egy igazi "melós" márka,sajna némelyikkel nem keveset kell dolgozni.
Mondjuk én szeretem kínozni magam,meghát Mo.-n úgysincs akkora kánaán,hogy egy ritkább típust esetleg több gyártótól meg lehessen venni 😞
72-es úbótot se nagyon vehetnél más gyártótól :I
Mondjuk én szeretem kínozni magam,meghát Mo.-n úgysincs akkora kánaán,hogy egy ritkább típust esetleg több gyártótól meg lehessen venni 😞
72-es úbótot se nagyon vehetnél más gyártótól :I
De 1ként én befejeztem
Jesszus a Tamiya AFVre értettem tudod mit jelent az AFV?
Mi van??? Leírod hogy milyen szar a Tamiya 5 kommentben, aztán meg hogy ezt az AFV-re értetted??? Franc sem tud rajtad kiigazodni wazzz!!!<#conf>#conf><#falbav>#falbav>
Akkor szted ne vegyünk ilyen ubootot? Nem ajánlod? Vagy csak a kieggekkel?