Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PrasCo
Legszebb. <#szeret> Horten. <#vigyor3>
DJ Skyline
1/48 Dragon

DJ Skyline
na,hogy ne pangjunk annyira pár pikcsör

1/48

DJ Skyline
pici off
RC repülõ stunt bemutató!😄 (Felhõk felett topikból a link)

modellmaker
😄 De nem láttam azokat a cuccokat én se még szal lehet vmi nyú. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ RUSH99
basszus ezt rendesen lehet tükörnek használni<#guluszem1><#wilting><#kuss>

E30 4ever

kbx
Már mindegy, írják nekem...

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

DJ Skyline
gyorskeresõbe beírod,hogy mad max,és felhoz egy csomó verziót!😊 sajna a díszdobozos DVD pakk nem kapható!😞

kbx
Jó az angolja a srácnak<#idiota>
Azokról a Hasegawa cuccokról még nem is hallottam!? ÍEzek szerint csodákra képesek!!

kbx
Honnan, mennyiért??? Nekem is kell!!

DJ Skyline
kis off...végre megjött ma! ^.^ a többi 2 rész nem tudom mikor jön,remélem még a héten!

Glpetyus
váá-váá

Glpetyus
váá

modellmaker
sztem is 12-es. 3 inch a motor..

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
olvastad is hogy mitõl olyan mint a salamon töke? 😊 szte a gunze cuccoktól. de itt van pontosan:
"the clear coat is Tamiya TS-13 straight from the can. It's nice to use it without having to worry about wrinkling decals for a change. Then I used Tamiya polishing compound, Hasegawa ceramic compound, Hasegawa polymer coat, carnuba wax and finished with Tamiya wax. The Hasegawa system is the secret to such a good shine I think."

kbx
Ez a Super 7 nagyon durva lesz! A faszinak ez már vagy a 3 WIP topikja erre az autóra, annyi szar gyártott le hozzá!! Asszem ez 1/12-es(biztos nagyobb mint 1/24), azért ilyen szép részletes, de õ még sokat javított rajta!!!

Jagi
sztem már aránytalan 😞 <#szomoru2>

kbx
Kösz😄

DJ Skyline
túl modern!😞 viszont elég morcos! :o

Glpetyus
Glpetyus
vááá

DJ Skyline
durva (vajon hotlink-e?)

én is akarok így fényezni!<#szomoru1>

DJ Skyline
azt nem néztem,megnézem

modellmaker
ember.. ezt aláírom de nézted az in progress topicját? ott van egy kép a csomagtartó fedélen látszik a csávó mikor fotózza.. nem az hogy vmi látszik belõle meg kiveszed hogy az egy arc. tisztán kivehetõk az arcvonások.

DJ Skyline
szép<#eljen>
de azért sokat dob rajta az is,hogy természetben van fotózva,és nem a szobában

modellmaker
Ezt látnotok kell! Carrera GT. de nem ez a lényeg..

Glpetyus
<#csodalk>

modellmaker
gyenge kis motor..

modellmaker
aha azt néztem in is.. állatok.. 😄

DJ Skyline
bázz!<#wow2><#eljen>

DJ Skyline
lol látom csináltál logót!😄_Ddsa nem lett roszz<#eljen>

kbx
Hû, ez komoly! Szépen ki van dolgozva az a Bogár!!

kbx
Nekem teccik😄D

Glpetyus
<#eljen>

cenobite
Vvvvvvvvvváááááááááááááá, ilyeténisakarokmoströgtönazonnal!!! (Hmmmm... talán jó lenne összerakni a bogár makettet, amit már több mint két éve vettem Gero-tól. <#hehe>)

gamertag: kenobita

Jagi

<#guluszem1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

DJ Skyline
hát...végülis jó ötlet arra,ha nem akar az ember egy hétköznapi smart makettet építeni,de én valahogy nem tudok megbarátkozni az összképpel! smart + main force patrol!?<#nevetes1>
íme

DJ Skyline
mindenki abból készíti el amibõl tudja,ami az eszébe jut! így konkrétan nincsen megszabva,hogy ezt ebbõl,amazt abból készíti el...sok ötlet,sokféle megvalósítás létezik!😊

OH SHIT ! 😄
Ju-87D-5 Stuka.......szép darab

#39832 ??
kbx
Van egy srác, az meg egy Aprilliát csinál, asszem hondából, na az sem kispályás!!!

DJ RUSH99
jaja,összeset megnéztem... nem kicsit durva<#guluszem1> a motornak a tankján a festés a legkeményebb<#idiota>

E30 4ever

modellmaker
nézzétek meg a csávó aláírásában lévõ motor topicját is... az is nc..

DJ RUSH99
ez se gyenge<#wow2><#eljen><#wilting>

E30 4ever

Nagyon cool a verda 😊 (ez nem reklám......)
Egyébként gondolom nem minden kiegésszítõt lehet hozzá boltban megvenni, ami nem ilyen azokat mikõl készítik? Azokat is gipszbõl?
Jagi
<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

LSL
jaja én sem akartam az egészet gipszbõl, de púrhabra nem gondoltam. kössz.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

modellmaker
Oh my f****** god! nagyon szép. Meg az a kis sárga cucc is király!

DJ Skyline
pazdet!<#zavart1><#eljen><#wow2>

Jagi
Még jó, hogy így sem látom, mert sztem tuti szívrohamot kapnék 😊

kbx