Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChevyG
jah, van még 1 diorámám, 1:72es egy oceániai tábori repteret ábrázol (szerelök gép stb) és 1 p38as figyel rajta (de a gépet pofára ejtettem, meg van még 1 aurora cirkálom (az is balesetett szenvedett -mami letakaritotta a polcrol<#falbav>)
Glpetyus
vááá :I

A 3 megépithetõ változat közûl nem tudnék dönteni :c

Glpetyus

Én meg ezt !

Mennyi extra van hozzá,figyeljétek meg a képeken <#guluszem1>

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
😄DD

sly160
Sziasztok. Van egy eladó Calsonic R34 Skyline-om matricakészlet nélkül. Egy ötösért odadnám.
Õ lenne az.

Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?

MikX
Igen 😄
Ezért nem tartok semmien állatot 😄
(legalábbis a lakásban 😄)

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

MikX
Aham...
Ez volt az amit mondtál, hogy nem lett kész Móvárra?

Ja, juteszembe, most néztem, hogy már a Velencei verseny ki van írva makettinfón...

Háát, addígra tuti nem leszek kész semmivel, a Chevelle az annyira kezdetleges még, hogy áhh...

Talán az Enzo-feljavításával, bár mostanság vhogy nincs kedvem leülni építeni...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Glpetyus
Gondold meg 2x is,hogy megcsinálod-e...
Nem látszik az úbót a vízben :c

Glpetyus
többi makettedre 😊

DJ Skyline
meg is van a gép,ami mellette áll! <#smile>
és ez van a dobozban

ChevyG
mire gondolsz?
Glpetyus
képeket !4

ChevyG
ja, régen az itteni klubbal jártunk mindenféle versenyekre. (én bajai vok) bp, bcsaba, balmádi, stb stb . szal krvasok helyen és sok 1,2-ik hejjjet is mexerzett.
már régota nem makettezek, de a topkiot figyelemmel kisérem, és néha ugy érzem most elöpakolok. amugy nem adtam el semmi cuccom (pisztoly stb minden meg van csak gondolom a festékek eszáradtak. söt sok elkezdett és origi dobozom van még a szkrénybe)
Glpetyus
dejó kép o.O

DJ Skyline
ha lesz helyem,akkor tuti fogok csinálni egy szép dio-t a tengónak,de akkor meg nem lesz értelme a hajó aljára feltenni a maratásokat...nem tudom mi legyen! gondolkozom egy szárazz dokkos diorámán,és akkor nem vész kárba a maratás,de nézegetem az U-Bootos "könyveimet" ,és találtam egy ilyen képet:

szal ez is jó dioráma ötlet,de itt meg a fél hajó vízalatt lenne!:\ <#nemtudom>

Jahogyatijéd? Le sem esett, na mind1, meglátszik hogy reggel kihagytam a kávét. <#idiota>
Szupi lett!<#eljen>

kbx
Ezt Te csináltad??

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
Kösz, a 2 réteg lakk, meg a polír megtette a hatását!

ChevyG
THX!
MikX
Vazz, ez nagyon jó lett...

rohatttéker!!4
Skyline!

(😄D)

Glpetyus
hm,asszem ez,ja'

Glpetyus
<#gonosz1>

kbx
PFFF<#vigyor>tékmester!!

kbx
aha, köszi!

DJ Skyline
DJ Skyline
most kitöröljem a #40000-t is?<#hehe>

Glpetyus
ték ^^

Glpetyus
Hát meg nem mondom hanyas',de Revell.
A készlethez adták.
Talán 96,vagy 196-os?

kbx
És mivel festetted? nekem is kéne ilyen festék!!

Glpetyus
Írtam lentebb,hogy újszerüre szeretném... 😊

Glpetyus
öngyújtó 😊
Persze nem a lángba' tartva.

DJ Skyline
hajszárító,hõsugárzó,gyertya fölött megmelegíted kicsit

LSL
ajaj mekkora ték lesz itt...
#39974 hogy lehet ijen szépen meggörbíteni a propellert, anélkül, h törne? nekem a melegvízzel nem jött be 😞

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Glpetyus
<#eljen>

modellmaker
szép lett a fénezés 😊

kbx
Én meg befejeztem a BMW M635 fénezését...

kbx
FÚÚÚ de durva, nagyon tetszik!!!!
De a rosdából itélve, már több mint egy éve ott hever!!!

gordon 24
üüüüüüüüü<#nevetes1><#nevetes2>

Downhill!!

modellmaker
<#gun> 😄

Glpetyus
Hát ha nem is 2 hónap,de 1 év alatt simán.

ChevyG
hmmm, lehet. nem vagyok botanikus, bár megfelelö környezetbe ebbe a "stádiumba" 2 hónap alatt eljutt az "alany".
<#eplus2>
fogjuk rá hogy gyomírtót szállított<#idiota>

Glpetyus
<#guluszem1>

modellmaker
de nincs sok növényzet a környéken szal.. 😄 de most kössél bele 😄

Nemrossz, bár szvsz ha annyi idõ eltelt, hogy a pilótából csonti lett, akkor a növényzetnek nem kellet volna kissé jobban benõnie a gépet?

DJ Skyline
durva,pláne az elrohadt pilóta!😄 <#eljen>

DJ Skyline
nálam az ágyaazás annyi,hogy felrázom a párnám,összehajtogatom a takaróm,megigazítom a lepedõt ha nagyon extrém,és kész!😄D