Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
a fedélzet 3 részbõl áll,abból az elsõ felkerült...egyenként fogom föltenni,mert majd látni fogjátok miért!😊
és rápakoltam mindent amivel készen vagyok,hogy nagyjából látható legyen a kinézete!😊
na ezzel a résszel jól megszenvedtem sajnos..."kiválóan" illeszkedtek az alkatrészek...
"jól" illeszkedõ alkatrészek tömtelege' !😊
és a hab a tortán,a hátsó (3dik) fedélzet az totál egyenes,sõt a vége még egy kicsit felfelé hajlik,szal Revellék inkább a készítõre hagyták a fedélzet meggörbítését!😞 vagy felmelegítem,és kicsit meghajlítom,vagy 10 méter spárgával odaszorítom amíg szárad
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
E30 4ever
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Illetve megint elovettek az ugyancsak tobb mint 10 eve utoljara forgalmazott YF-12-es keszletuket is!! (ugyez az SR-71 elodje, amit meg az alapkoncepcionak, azaz a nagymagassagu es sebessegu elfogovadasztenderre neveztek)
Gondolom mind2 keszlet felujitott szerszamozasu...es mivel a dobozon is latszik hogy Limited Edition igy ritka es ertekes darabok (amugy ha nem lennenek LE-k).
Bár nem makett, de szerintem azért jól sikerült. 😄
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Második kép nem jelent meg az elõbb😛

Remélem jövõhéten megjön...