Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mégis
nem baj,a srác képein jobban lehet érzékelni a méreteket,pl összerakatlanul a tank "teste" olyan hosszú mint a csempe,meg a torony mellett a 100-as!😊
ezt írja még a srác:
"A paraméterei: "Hossz:505 mm, szélesség: 188mm, magasság:173mm". A tank 16 ezer Ft volt, a 3 db Part maratás is kb. 16 ezer."
nem volt olcsó!<#zavart1>#zavart1>
nem baj,a srác képein jobban lehet érzékelni a méreteket,pl összerakatlanul a tank "teste" olyan hosszú mint a csempe,meg a torony mellett a 100-as!😊
ezt írja még a srác:
"A paraméterei: "Hossz:505 mm, szélesség: 188mm, magasság:173mm". A tank 16 ezer Ft volt, a 3 db Part maratás is kb. 16 ezer."
nem volt olcsó!<#zavart1>#zavart1>
<#worship>#worship>
helosztok egy kérdésem lenne már össze raktam kb 5 darab makkettet
a ragasztás hibátlan de a festés nagyon nem megy ti hogy csináljátok
elöször kifestitek utána ragasztjátok össze köszi <#worship>#worship>
a ragasztás hibátlan de a festés nagyon nem megy ti hogy csináljátok
elöször kifestitek utána ragasztjátok össze köszi <#worship>#worship>
azt a rohadt!<#wow2>#wow2> itt nézzétek meg a 334-es kommentet...1/16 Trumpeter T-34/85 <#banplz>#banplz>
lehet valaki már látta a doboz tartalmát,de én most látom elõszõr!
lehet valaki már látta a doboz tartalmát,de én most látom elõszõr!
"az akváriumomba:
- nincs akváriumom"
te egy állat vagy! :ASDs
szerintem ha lelakkozod,akkor jó lesz mindenkinek! roncsnak is,halaknak is,bár nem tudom,nem csináltam még ilyet
- nincs akváriumom"
te egy állat vagy! :ASDs
szerintem ha lelakkozod,akkor jó lesz mindenkinek! roncsnak is,halaknak is,bár nem tudom,nem csináltam még ilyet
eh... komoly...
terveztem egy hasonlót az akváriumomba, csak 3 akadálya van:
- nincs akváriumom 😊
- a festék fixálását ésa víz festék éltali mérgezését kellene megoldani a halak miatt...
- nem lenne szivem roncsot csinálni belõle 😊
terveztem egy hasonlót az akváriumomba, csak 3 akadálya van:
- nincs akváriumom 😊
- a festék fixálását ésa víz festék éltali mérgezését kellene megoldani a halak miatt...
- nem lenne szivem roncsot csinálni belõle 😊
itthon nem nagyon találtam,amit néztem az a fabulis,meg a jatek-makett.hu...de ha külföldi oldalt nézünk,akkor itt van raktáron!
végülis így is meglehet csinálni az U-Bootot!
Skyline, nyulhun kössz. De gondolom ezek nem kaphatók Magyarországon, csak ha megrendelem külföldrõl!?!?
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
áá,bazz mekkora állat 😄D
Teh,nem baszogatásból,de nem felejtettél el lesorjázni pár alkatrészt ?
Meg összecsiszolni is egyszerübb lenne felrakás elött... <#gonosz1>#gonosz1>
Teh,nem baszogatásból,de nem felejtettél el lesorjázni pár alkatrészt ?
Meg összecsiszolni is egyszerübb lenne felrakás elött... <#gonosz1>#gonosz1>
van asszem Dragon.itt nézelõdj
Nem tudjátok, hogy van-e Horten repülõmakett? Akik nem tudják mi ez:
http://www.jetfly.hu/rovatok/jetfly/cikkiropalyazat/horten_04.10.15./
http://www.jetfly.hu/rovatok/jetfly/cikkiropalyazat/horten_04.10.15./
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Sziasztok!
Nekiláttam a Dragonfly-nak.Félig kész ülések és a kabin fõeleme:
Valamint a mûszerfal matrinyás megoldással..meglátjuk hogy szárad meg,aztán ha nem jó,lefestem...Nem tudtok arra vmi megoldást,h ne csillogjona matrinya rajta?ha matt lakkal lefújom,az jót tesz neki?
Bocsi a rossz minõségû képekért!
Üdv
Nekiláttam a Dragonfly-nak.Félig kész ülések és a kabin fõeleme:
Valamint a mûszerfal matrinyás megoldással..meglátjuk hogy szárad meg,aztán ha nem jó,lefestem...Nem tudtok arra vmi megoldást,h ne csillogjona matrinya rajta?ha matt lakkal lefújom,az jót tesz neki?
Bocsi a rossz minõségû képekért!
Üdv
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
Sziasztok!
BOCSI,hogy OFF!
ELADÓ 1:24-es Hasegawa MITSUBISHI LANCER EVO IV utcai autó,6000 Ft-ért!
Érdeklõdni lehet:
Barna Róbert
06 30/492-4809

BOCSI,hogy OFF!
ELADÓ 1:24-es Hasegawa MITSUBISHI LANCER EVO IV utcai autó,6000 Ft-ért!
Érdeklõdni lehet:
Barna Róbert
06 30/492-4809

http://nemethdekor.fw.hu
Figyu próbáltad csiszolni azt a részt ahol a prop. tengelye illeszkedik a tartó részbe?
Hat kilehet meg ilyenkor is (reszelovel meg eles szikevel) de nem a legkonyebb megoldas az biztos! A hatuljara en tuti ugy csinaltam volna hogy a hajocsavarrol levagtam volna a lapatokat es a csavarhazzol egyberagasztva arrol a tartokonzolokat levagva szep egyenéetes format lehet puttyval osszehozni (illesztesi hibak es csavaron a beszivodas), majd utana visszaragasztani a tavtartokat es a lapatokat. 😉
az a baj,hogy azt a részét késõ éjjel csináltam,fáradt voltam már,fejembe szállt a pillanatragasztó,és a revell ragasztó szaga,és kapkodtam,nem figyeltem ilyenekre,hogy sorja!<#idiota>#idiota> másnap láttam,hogy hoppá ez nem lett a legszebb...nem baj,majd javítjuk valahogy
azaz igazság,hogy nincs helyem diorámára...egyenlõre csoda lesz,ha befér a vitrinbe (magasságát tekintve)...ha nem,akkor a polcokat lejjebb kell tenni<#idiota>#idiota>
nem vagyok akkora állat,hogy ecsettel neki essek a méteres bótnak' 😄d persze nem is az úbót' lesz a tesztalany a szórópisztoly felavatásának...mondom még fogok tömíteni,csiszolni,hegeszteni<#idiota>#idiota>
Ha engem kérdezel, nekem dior nélkül jobban tetszene, akárhogyis néz ki a hajócsavar.
Jolesz..de a vegen azert azokat az ilelszteseket putty-val ki lehet boven korrigalni nem olyan veszesek..ennel egy KP maketten 1000x durvabbak is lehetnek...meg a sok sorja amit fenthagytal...haaat irgum burgum...de remelem nem pacsmagolni akarod majd hanem szepen lefujod majd 😉)
Pont a hajócsavarnál lesz nehéz hozzáférni, vagy nem? nem csinálod meg a hajócsavar elõtti hegert magadtól? a távtartókat meg visszaragasztod, és puttyal összehozod.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
nem,a nagy része totálisan készen van...a flak,a torony,meg a 2 fedélzeti rész nincsen fölragasztva...mondom majd csiszolgatok,mert még vagy 4-5 helyen tömítgetni kell...néha azon gondolkozom,hogy ebbõl mégis csak dioráma lesz,hiszen a hátsó része (hajócsavar,stb) elég "jól" sikerült...majd meglátjuk milyen lesz a tömítgetés,csiszolgatás után a végeredmény
Én erre úgy gondoltam már a legeléjén is, hogy inkább nem mondok semmit, de most mégis...
BAZZ+, mekkora nagy állat ez!<#guluszem1>#guluszem1><#worship>#worship>
BAZZ+, mekkora nagy állat ez!<#guluszem1>#guluszem1><#worship>#worship>
nagyon faja!
ez amúgy VII-es osztály?
ez amúgy VII-es osztály?
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Én is ezt akartam kérdezni. Ugye Skyline ez csak szárazillesztés? Mert ha nem elég macerás lenne 1-2 helyen eltünteni azt a sok csúnyaságot.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
De cukik a szerszámok, csavarkuclsok.

Hát bazz, van egy hossza. 😊
Alkatrészeket nem sorjázod, öntõcsonktalanítod ? :o Vagy majd utólag?
Alkatrészeket nem sorjázod, öntõcsonktalanítod ? :o Vagy majd utólag?