Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Szal en itt ungarfosche kozepen boszen toltogetem oket..de ha lehetne kapni nagyreszet tuti megvennem (persze eszszeru aron..nem ahogy pl a Fabulis arulta duplanyiert..)....
Seaweed
<#nyes><#eljen>
Seaweed
Jah es nem tudom feltunt e a komplett Osprey fuzetes polc..megy a tobbi szakkonyvek tomkelege is....
Seaweed
hat ez magyarorszag...
Jagi
2 barátom kinn van már vagy 3 éve, mondták hogy látogassok meg õket, asszem aktuális lett 😊
Ha 2 napig kóbászolunk, de akkor is be akarok menni 😊

DJ Skyline
bazdmeg! :\ nálunk mikor lesz ilyen,hogy a festék részleg tele van? jó új bolt meg minden,de nem hiszem,hogy nagy hiány lenne a festékekben,ha beindul a bolt...meg a kilóméteres polcok,csurig makettekkel...nem tudom a fabulissal mi lett,hogy kb 8 négyzetméter az egész üzlet,pedig aki régen járt a Szentendrei úti üzletükben,az biztos emlékszik milyen nagy placc volt akkor...most meg egy kertesház alsó szintjén van egy kis sufni nagyságú szoba,ahol 5en épphogy elférünk!:\

Seaweed
(Nem beszelve arrol hogy olcso...nagyon olcso ahhoz kepest hogy ujszerszamos, es Tamiya, kidolgozott hajtomuvel, es 48-as!!!)
Seaweed
Hannants uj boltot nyitott....ebben meg semmi nagy szo nincs...hacsak az vagy nem hogy de jo lenne felenk is legalabb 1db ilyenszintu boltocska....alom szep alom...
Seaweed
Nalunk meg kapni se lehet* (sot europaban se sok helyen...)de van aki mar meg is epitette....

*.: Tamiya uj 48-as Heinkel He 162A-as keszlete...honapok ota ezen csamcsognak egy csomo helyen hogy jolsz meg minden meg mikor jelenik mar meg..
Jagi
Ez tényleg szar(volt nekem korán reggel)...<#idiota>

I.C.ram
Annyira nem vészes az ára. 16kért megéri szerintem, fõleg, hogy egy 1:35ös tigris is megvan 10-12k.
Glpetyus
thx 😊

😊
Majd szólok ha lesz...

DJ Skyline
igen! 😊 bár abból már nem lesz dioráma,hogy U-Boot,és bv138 együtt (túl nagy lenne),de egy kissebb diorámát lehet még csinálni a Blohm-nak

Glpetyus
😄DD
Na fõleg ezek miatt nem rendelek még <#idiota>

ChevyG
ennyuire megteccet a kép? (bv138)
Na, rendelj egyet! 😊
Jatek-makett.hu-n úgy is vannak jók, igaz már nem akciósak, és még nincsenek is raktáron.

DJ Skyline
nem olyan nagy! 27cm hosszú,37cm széles,bár ennek is kell már hely!😄 mondjuk minek nem kell hely!😄

régebben egy ilyet is akartam,de nincsen helyem hozzá...majd talán egyszer

Glpetyus
Mióta akarok már egy Sdkfz 251-est 😮
Nem is tudom,mért nem építettem még egyet sem <#fejvakaras>

Glpetyus
b&v iszonyat dúrva lehet :o

DJ Skyline
nekem a kívánságlistán most 3 dolog van!
F-14
F/A-18 F...megtetszett,de csak mert duplaüléses,és Jolly! 😄D
BV 138...ez is megtetszett,bár ezen még gondolkozom!

Glpetyus
Na,az is jó 😊

Hm, biztos van megfelelõ méretû.

Ha nem, akkor a szaloncukrok karácsonyfára való rögzítését megkönnyebbítõ kis rézdrót-kampócska, csak van otthon.

Glpetyus
Az túl vékony 😊
legalábbis ami a "vékony" vezetékben van 😊
Olyan 1 mm-es kellhet,próbáld meg gémkapocsból,ha kitudod egyenesíteni annyira.

Rézdrót?
Vékony elektromos vezetékekben van, csak le kell hámozni/égetni a szigetelést.

DJ Skyline
én is így voltam vele egy ideig,most meg lassan kész az úbóton a fúrás,faragás,ragasztás...jöhet a festés!😊 bár most szembesültem azzal,hogy a tornyon lévõ légvédelmi ágyú körül lévõ korlát nem igazán illeszkedik a helyére,sõt sehogysem illeszkedik oda,pláne le is van törve (eleve úgy volt a kereten),szal lehet egyszerûbb lenne vékony drótból megcsinálni

Jah, baromira nem volt kedvem makettezni, aztán csak álltak a szekrényben a projectek, de most már kezd eléggé visszajönni a makettezõ-Énem 😊

Seaweed
allati <#wow2><#eljen>
Glpetyus
<#eljen>

DJ Skyline
látom nálad is tornyozódnak a makettek!😄
én most elhatároztam,hogy addig nem veszek új makettet,amíg benem fejezem a mostaniakat! mondjuk ezt úgy sem fogom betartani,de hátha!😄

modellmaker
vááááááá akaromakaromakarom!! 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
😄D

Majd kaptok, egyelõre kicsit dédelgetem még. 😊

Hát sosem a gyorsaságomról voltam híres. xD
Jegelem a sturmot. Gyorsan nõnek az elvárásaim, és most lelombozódtam kicsit a festését illetõen. Nameg amúgy is ott van még a jpz, a huey, a kübelwagen dioráma, és nemsoká' az sd.kfz. 251.
(Ja, és még szintén a "mélyhûtõben" van a flakpanzer wirbelwind, elhatároztam hogy felújítom, randa volt.)
(Még valami, a flak 88 at is bekéne fejezni xD(Sturmtiger-szindróma))

Glpetyus
Glpetyus
képet ! 😊
Te,a sturmtigert mióta csinálod már ? Egy éve kb. ? 😊

2. megvan, és remélem hamarosan* a 4. is, csak kicsit más verzsönbe<#gonosz1>

* - Hát igen, kicsit késnek, lehet hamarosan ISMÉT írok reklamáló levelet :/

más
babráltam kicsit a kübelwagen diorral, mekcsináltam az oldalfalakat

Glpetyus

kéne 😊 (kár,hogy a figurák fele megvan :S )
kéne 😊
kéne 😊
kéne 😊
fúdekéne 😊
ehhh...

modellmaker
pfff.. mikor fogok én 12 nap alatt ilyen szinten összerakni vmit???

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
lol! fabulisnál majdnem 18.000!!! ezzel szemben modunin 50€,azaz kb 13.000! de még az aviationmegastore-on is annyi! persze új makett meg minden,de nem kicsit drágább itthon!<#szomoru2>

Glpetyus

Elb@sztam CSAK Dragon harcjármûvekre 120K-t,...gondolatban <#smile>
És akkor még a hajók... 😊

Glpetyus
Nagyon szép :o

89
sztem tök jó, meg az is hogy leír mindent....csak kár hogy nem magyar<#szomoru1> Van magyar leírás képekkel ehhez vagy más modell készítéséhez?
Ezt a fekete alap, aztán szürkés fedõárnyalatot, sima ecset+festékkel is meg lehet oldani?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Glpetyus
á,most úgy sincs lóvém 😄

Glpetyus

Errõl lehetne egy oldalt írni.
Mindenkinek másképp fekszik,így csak azt tudom mondani,hogy úgyis magadtól kell rájönnöd,hogy miket lehet felrakni,és mi az ami zavar a festédben,ha már felraktad.
(pl. harckocsira lánctalpat + görgõket célszerü nem az elején felrakni,stb...)
Ki fog nálad is alakúlni egy rendszer,és az alapján fogod a maketteidet készíteni.

DJ Skyline
írj nekik emailt,és kérdezd meg ,hogy mi van!😄

Glpetyus
Játék maketten még mindig az van a Dragon maketteknél,hogy "elõrendelhetõ-szállítás jún. 8-tól"
<#sniffles>

DJ Skyline
1/48 Hasegawa F-18F Hornet
elég "szar" lett,érdemes végig nézni az építést! lehet volt már,de nem baj! 😊

Glpetyus
<#guluszem1><#levele>

szvsz utóbbi :/

DJ Skyline
de,fabuliséknál elõtudod rendelni,csak egy az érdekes,hogy ott 32 ezer a makett! 😄SADSA most vagy a srác írt el valamit,vagy mi értelmezzük rosszul,vagy a fabulisék dobtak rá egy kis + haszont!😄D