Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Kulfoldrol meg 4-5 nap alatt ugyannnyi szallitasi koltsegert mar reg meglenne amit rendeltel..azert ez nem olyan hude jo...soot az en szememben egy boduletesen szaksz!
Jatek-makett.hu-ról még májusban én is rendeltem pár apróságot, meg egy egy Dragon cuccot rendeltem elõ. Máj. második felére volt ígérve Dragon termékek megérkezése, aztán júni. 8-ra, most pedig a jövõ hétre, ez még kibírható, de ha ismét halasztanak, akkor picit szomorú leszek. (A fabulishoz, meg a szombathelyi árakhoz viszonyítva olcsó bolt, és gyors is, (gyors, ha jövõ hétre meg is jön.)

DJ Skyline
de még mindíg olcsóbb mint a Fabulis! JÓVAL! szal magyar viszonylatba nézd,ne azt ahonnan te rendelsz,htx

DJ Skyline
jóllátom,hogy lego?<#wow2> durva nagyon,pláne ha még úszik is!

DJ Skyline
rendeltem onnan...attól függ mit rendelsz,függ attól van-e raktáron...pl Petyusnak 2 nap alatt kivitték a Revell hajót...mondjuk amit én rendeltem az elég soká jött,2 hónap tuti,de az a makett nem volt kapható még itthon tudtommal...Italeri Seahawk volt

cenobite
<#wow1><#wow1>

gamertag: kenobita

DJ Skyline
eheheheh

modellmaker
azért várd meg a többiek véleményét is. úgy rémlik mintha már vki/vkik rendeltek volna onnan.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

sly160
Találtam nem tul drága autókat, és gondoltam rápróbálok.

Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?

DJ RUSH99
én még 1x nagyon régen😄

vélemény: qrva drága hely, POFÁTLANUL,ha mondjuk összehasonlítod hlj-vel

ja és én rendeltem 1 makettet onnan,a mai napig sem hozták ki😄 ennyit róluk részemrõl:S

E30 4ever

sly160
A játék-makettrõl rendelt már valaki? Valami vélemény?

Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?

modellmaker
nem makettboltban vettem. vmi kretaív hobby boltabn. vagy vmi ilyesmi. 😄 de mondom megnézem neked sztem van pesten is.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

MikX
aham, de nem makettbolt akkor, és nem is makettezésre van elméletileg, nem?
Mert gondoltam, hogy megnézem vmi nem is tom mien elektronikai boltban, Kontha, vagy Mikrovill, vagy mittomén, hátha...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ RUSH99
az is... és ahogy akarom beleerõltetni alvázat kasztniba kasztnin sorba baszom el dolgokat... üveg kipattan,ablaktörlõ leesik:S

ez nagyon nem frankó... eddig meg voltam elégedve fujimivel,de most nagyon nagyot csalódtam bennük:S

E30 4ever

sly160
Passz. De elég gázosnak néz ki.

DJ RUSH99
valamennyit már faragtam belõle,de nem sokat ért... majd még meglátom mit tehetek

E30 4ever

modellmaker
0.45mm lehet kapni. ezt spec én is vettem pont erre a célra. holnap úgyis megyek be a városba és megnézem neked mi a bolt neve ahol vettem. hátha lesz vmi hasonló nálad is.

MikX
Szép!
Mien vastagságú ez a kábel?
Mert én bajban vok, mert kellene vmi jó a Chevelle-hez, otthon csak vastagok vannak, amik nem jók már ehez...
Ien direkt ide való kábelt meg nem nagyon lehet kapni, vagy csak én nem tom hol 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

modellmaker
faragd meg az alváz elsõ részét úgy hogy a kerekek normális helyzetben legyenek a helyükön. ha a hátulján túl nagy luk lesz az meg pótold ki mûanyag lemezzel. jobbat nem tok így képek alapján.

DJ RUSH99
hy all! Nagy gondban vok! nagyon nagyban<#confused>

végeztem mindennel és össze akartam rakni ... a beltér már faszán a helyén van,meg minden,de az alváz valahogy nagyon fura,és akerekek így állnak,ahogy a képen látható (kínomban már beltér nélkül próbáltam összerakni,gondoltam hátha amiatt nem fér el.. de nem! vmi az alvázzal unfrankó:S:S:S:S)

kép1
kép2

E30 4ever

nemrossz, szép fényes, kár hogy kicsit buborékos

DJ RUSH99
köszi<#vigyor3> azt alig várom,hogy a targatetõ üvegével kész legyek és berakhassam! úgy lesz igazán faja<#ravasz1>

jók a kábelek<#wink>

E30 4ever

modellmaker
Na nekem meg ilyenre sikerült megcsinálnom a gyújtáskábeleket. A fehér részek még le lesznek festve matt feketére.

modellmaker
jó lett! az összképet nagyon feldobja szvsz hogy a szélvédõ is le van fóliázva.

DJ RUSH99
egyébként azért fóliáztam le,mert kár lett volna világosan hagyni.. rontja az összképet! ha nem lenne targatetõ meg lehúzott oldalsó ablak akkor lehet nem raktam volna,hogy lehessen látni a belteret,de van,így sztem mehet simán a fólia elõlre is! elvégre ez ,,csak,, egy makett<#wink>

E30 4ever

DJ RUSH99
nembaj<#nyes> sztem most az 1x meg lehet bocsájtani<#hehe>

E30 4ever

kbx
Nem rossz!! De az elsõ ablakokat nem szokták sötétíteni, akkor este nem látsz ki rajta!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

DJ RUSH99
Hali mindenkinek!

lefóliáztam az ablakokat aztán a helyükre tettem õket! mint látható az elsõ egy kicsit bubis,de nem vészes.. nem is minden szögbõl látsszik😊
(ja és az elsõ ablak aljánál maszkolószalag van,mert még tartania kell... majd utána már beltér fogja tartani😄)

E30 4ever

modellmaker
zsír jó már. még egy kis festés és megszólal! 😄

szívesen

Köszi, meglesem

Javítás. szóval innen

Hát ha kapsz ötletet inen.

estét'
valahogy így fog kinézni a ponyva. Még jön rá a festés, azzal adok majd neki valamilyen mélységet, és életszagúbb lesz.
Ja, zsepi' + sulifix.

modellmaker
thx ^^

Ügyi 😊

modellmaker
Na ilyenre sikerült. 😊

kerestem egy véknyabb szigetelést, meg máshogy oldottam meg a csatlakozást az elosztóhoz. Ha majd be lesz ragasztva meg lefestve, olyan lesz mintha gyári lett volna. 😄

PrasCo
Hát, ha én kísérleteznék vele, esetleg körülnéznék, nincs-e megfelelõ méretû hõre szûkülõ gumicsõ, és rámelegíteni. Esetleg még egy alternatíva, hogy eleve ilyen szigetelt drótot kéne szerezni, és középen blankolni.
Egyébként egy tipp: A horgászboltokban lehet kapni kicsiny készletben mindenféle méretû gumicsõdarabkákat, amik a damilt fogják hozzá az úszóantennához. Esetleg még azzal lehetne kísérletezni.
modellmaker
Szerintetek hogy lehetne megcsinálni, hogy az elosztónál ne nézzen ki olyan hülyén a kék vezetékszigetelés? Alatta az eredeti.

modellmaker
sry. csak referencia anyagot kerestem, találtam egy oldalt ahol rengeteg nascaros kép van. Viszont kb a fele iylen szinten megy.

Seaweed
Keresem a makettet de nem talalom! Ennek aztan tenyleg semmi koze hozza...
modellmaker
Találjátok meg a két kép között az 5 különbséget! <#idiota>

Seaweed

modellmaker
b*zdmeg.... nem akarok ilyeneket látni, mert mindig sírok miattuk.. 😄

DJ Skyline
kifogom próbálni!😊

DJ Skyline
még mindíg ámulok és bámulok! de vajon mi fog ebbõl látszani,ha összeilleszti a gépet!?:\ és mennyi háttérinfót használhatott már fel..ez tuti Katalínával' repülhet,vagy nagyon jól informált! bár ma már annyi szakkönyv van,de akkor is!<#merges2>

Szüneteljél közben 30-45 perceket! 😊
A vágás-csiszolás-ragasztás-vágás-csiszolás-ragasztás munkamenet egy idõ után monotonná válik, és persze hogy figyelmetlenebb leszel... 😊

DJ Skyline
nem fogom elkapkodni (remélem)...lehet ezentúl ráálok a rövidebb idõtartalmû makettezésre...ugyanis ha sokáig makettezek egyhuzamban,akkor hajlamos vagyok egy idõ után a kapkodásra,nem figyelek oda,stb...de ha nem makettezek 8 órán keresztül,akkor valahogy jobban sikerülnek a dolgok! <#nemtudom>
pl ma is csak 1-1,5 órát haladtam az úbóttal,de megvagyok elégedve a mai teljesítményemmel!<#gonosz1> mondjuk nem is volt valami hú de nehéz meló ma,de akkor is

DJ Skyline
én is,de nem tudom mi az pontosan!😄

DJ Skyline
nincs sajna,pedig kíváncsi lennék rá