Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?
vélemény: qrva drága hely, POFÁTLANUL,ha mondjuk összehasonlítod hlj-vel
ja és én rendeltem 1 makettet onnan,a mai napig sem hozták ki😄 ennyit róluk részemrõl:S
E30 4ever
Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Mert gondoltam, hogy megnézem vmi nem is tom mien elektronikai boltban, Kontha, vagy Mikrovill, vagy mittomén, hátha...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ez nagyon nem frankó... eddig meg voltam elégedve fujimivel,de most nagyon nagyot csalódtam bennük:S
E30 4ever
Mien vastagságú ez a kábel?
Mert én bajban vok, mert kellene vmi jó a Chevelle-hez, otthon csak vastagok vannak, amik nem jók már ehez...
Ien direkt ide való kábelt meg nem nagyon lehet kapni, vagy csak én nem tom hol 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
végeztem mindennel és össze akartam rakni ... a beltér már faszán a helyén van,meg minden,de az alváz valahogy nagyon fura,és akerekek így állnak,ahogy a képen látható (kínomban már beltér nélkül próbáltam összerakni,gondoltam hátha amiatt nem fér el.. de nem! vmi az alvázzal unfrankó:S:S:S:S)
kép1
kép2
E30 4ever
jók a kábelek<#wink>#wink>
E30 4ever
E30 4ever
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
lefóliáztam az ablakokat aztán a helyükre tettem õket! mint látható az elsõ egy kicsit bubis,de nem vészes.. nem is minden szögbõl látsszik😊
(ja és az elsõ ablak aljánál maszkolószalag van,mert még tartania kell... majd utána már beltér fogja tartani😄)

E30 4ever
valahogy így fog kinézni a ponyva. Még jön rá a festés, azzal adok majd neki valamilyen mélységet, és életszagúbb lesz.
Ja, zsepi' + sulifix.

kerestem egy véknyabb szigetelést, meg máshogy oldottam meg a csatlakozást az elosztóhoz. Ha majd be lesz ragasztva meg lefestve, olyan lesz mintha gyári lett volna. 😄
Egyébként egy tipp: A horgászboltokban lehet kapni kicsiny készletben mindenféle méretû gumicsõdarabkákat, amik a damilt fogják hozzá az úszóantennához. Esetleg még azzal lehetne kísérletezni.

A vágás-csiszolás-ragasztás-vágás-csiszolás-ragasztás munkamenet egy idõ után monotonná válik, és persze hogy figyelmetlenebb leszel... 😊
pl ma is csak 1-1,5 órát haladtam az úbóttal,de megvagyok elégedve a mai teljesítményemmel!<#gonosz1>#gonosz1> mondjuk nem is volt valami hú de nehéz meló ma,de akkor is