Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Csak mert pont ezt csinálták velem is... persze, hogy elhajtottam a k..vannyába 😊
az alváz két végébõl összesen sztem legalább fél centit lefaragtam..
azért sztem ez elég brutális:S ennyi pénzért ez a része a makettnek egy nagy rakás szar...nagyot csalódtam!
Petyus: köszi<#puszis>#puszis><#hehe>#hehe>
E30 4ever
New 9 hour DVD series
"Creating an Artificial Water Splash"
rem látsik a kép, ha nem szóljatok.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
"Elnézést, nem találtuk hogy hol van a doboz."
na mondom oké.<#buck>#buck>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
jatek-makettel semmi gond szerintem <-- jatek-makettel sok gond szerintem, igy akartam irni, és a mondat további része ki is jön igy 😊
De érdekes mert amikor haverommal 'meglepetésszerüen' benyitottunk, a csaj akkor tette le ikonba az MSN-t a gépén, enyi erövel akkor már telefonálhatna is a megrendelt dolgok miatt nem? 😮
Nekem még mindig a kedvenc helyem a Lurdyban a modellésmakettbolt. Bennük még nem csalodtam, akármikor rendletem kihozták, akármikor személyesen mentem be, normálisan kiszolgálta, még beszélgetni is lehetett velük a makettezésröl {éppen egy RC autot raktak össze 😊} amig a jatek-makettes csajtol megkérdeztem a polcon LÁTHATO Fujimi BMW árát, és kérdezte, hogy az Fujimi ? 😄
Egy szoval röhej ami ott van 😊
Jah a másik hely amiben most csalodnom kellet, de kifejezetten jo irányban, az a Moriczi makettbolt, most tök rendesek voltak, és nem lekezelözen beszéltek velem 😊 Ennek örültem 😊
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
hö,há' nekem idáig 2 nap alatt kihozták minden rendelésem.
eddig kb 5x rendeltem.
Mondjuk oda is van írva,hogy szállítás 2-4 nap,de sajna pl. az italerinél 2-30 nap van írva.
Én meg vagyok elégedve velük. A múltkor nem volt MM festék az egyik szinbõl,csak Revell-be',FELHÍVTAK,hogy megfelel-e....Szal mondom,idáig ok.
E30 4ever
...es amit a legdurvabbnak tartok az az hogy nem is ertesitik a vevot hogy mikorra varhato...honapokig ulnek a rendelesen..aztan vagy lenyelik vagy csoda tortenik es megjon a cucc.... (dolgoztam jopar evet a kereskedelemben (IT), es tudom hogy leginkabb ugy lehet ugyfelet fogni hosszutavra ha maradektalanul kiszolgaljak, es bizalmat gerjesztenek benne)
ugygondolom ezeknel a "remtorteneteknel" is sok esetben a vevo megelegedne egy telefonnal hogy "X honapo mulva, ho X-edik reszen varhato az aru erkezese, Igy is fentartja a rendeleset?!"..de nem nalunk az van hogy joesetben 7-8 honap mulva csorog a telefon vagy jon a mail hogy megvan amit mar ie. elott rendeltel es kerdi: Jajj elnezest kicsit dragabb lett igy is keri?! (ez nalam konkret eset volt!!)....
Szal nem jo ez igy! <#szomoru2>#szomoru2>
*.: Mindig az az eset jut errol eszembe, mikor vagy 15 eve bementem a helyi egyetlen makett "lyukba"! (akkor nem meg volt Tomcat..ami azota megszunt ugye..hanem egy haz oldalaban volt egy kis picsanyi lyuk..2 ember alig fert el benne.....szal gondolhatjatok)...Szal bementem a "boltba" es mondon az elado mukinak: "72-es Mig-21 makettet szeretnek!" Kivagja elem az asztalra az osdi tizmillirad peldanyban lenyuzott KP Mig-21 MF makettet aminek mar olyan kopottak voltak a klisei akkoriban hogy panelvonal nem is latszott..es a sorja lap volt az egesz.... Erre mondom: "Mas, jobb minosegu nincs?!"...valasz: "Kell ennel jobb?!"...hat kiakadtam..majdnem korberohogtem....(akkoriban mar kaphato volt a Fujimi keszlete)....alig birtam ki hogy apofajaba ne rohogjek....gyorsan kiiszkoltam a "boltbol"....
Asszem utana sose mentem vissza...utana nemsokara megnyilt a szepemleku Tomcat makett es jatekbol kecson...
Be lehet menni akármikor, és akármit el is hozhatsz tülök!
Jah és nem csak hogy kedves az elado lányka, de még jol is néz ki 😊)))
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
Biztos a Veilside-os lökösök miatt nem passzol!!
Én mindig ezt csinálom, akkor lehet látni, mennyivel kell megültetni, szélesíteni, stb...
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
A boltban az eladó csajszi is tök kedves volt😄D
Szerintem nem olyan drága itthoni viszonylatban, és szerintem elég sok cuccuk van...
Szal én meg vagyok elégedve velük!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
E30 4ever
na az egy rendes cég! az árral sincs gondom,és rendesek is!
E30 4ever
+ amúgy is türelmes vagyok.