Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyami<#finom>#finom>
Úgyhogy lehet, inkább "csak" lefestem a meglévõ Tigrisem, vagy az Sd.Kfz 251-esem, amin egy 50-es PaK fityeg. De jobb lenne elõbb szétkapni és kivakarni õket a ganéból.
Viszont a festésénél tényleg rendesen be lehettek bombázva a fiúk... ^^
Mér',én a Victory oldalán lévõ 3 sárga csíkot ecsettel festem,mer' ott egyszerüen nem lehet maszkolni. <#wilting>#wilting>
Egyébként ezt vagy 4 hónapig fogom csinálni,ha így haladok. <#zavart2>#zavart2>
Nembaj készítek egy jó kis hátteret, meg berakok alá vmi földet, hozom a jó kis "szoní" fényképezõt, azt olyan képeket csinálok mint állat <#smile>#smile>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Foltos-kukacos...ehhe <#gonosz1>#gonosz1>
Volt egy pár gond vele, pölö: nem illett össze rendesen a test két fele. A jobb kereket bárhogy próbáltam megállítani a helyén, sehogysem sikerült. Festékem van kb 7 fajtám <#vigyor5>#vigyor5> Ezekbõl kellett kevergetnem. Nincs nekem pénzem ilyen szórópisztolyra meg a kellékeire, örülök, hogy a modellt meg tudtam venni 😄
Mindegy jó kis idõtöltés volt, gondolkodok mi lesz a következõ, de inkább elõbb ezeket a fontosabb kellékeket kéne beszereznem <#smile>#smile>
íme, kész volnék életem elsõ makettjével, egy kicsit (nagyon) elkapkodtam (3 nap) Festést simán ecsettel+festékkel(+fogpálcikával) csináltam. Még higítom sem volt, pedig néha jól jött volna. Szóval ez egy eléggé "alacsony-költségvetésû" mû lett <#vigyor0>#vigyor0>
Íme a kezdet:
Kép (481.8 K😎
és itt a kész mû....hátulról:
Kép (432.1 K😎
....felülrõl:
Kép (353.0 K😎
német Messerschmitt helyett megcsináltam Magyar Pumának (már amennyire ez annak nevezhetõ <#vigyor0>#vigyor0> )
Kép (440.6 K😎
itt a Puma jelvény, amit én készítettem az eredeti matrica átfestésével<#hawaii>#hawaii>
Kép (428.8 K😎
a Puma szembõl támad....a földön<#idiota>#idiota>
Kép (441.6 K😎
Köszönöm Modellmaker-nek és Dj Skyline-nak a képfeltöltõ oldal címét
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Véss "árkokat" az alapra,és azon meg tud tapadni.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
2. valszeg le van írva pontosan hogy mit hogyan csinál. ha elolvasod - és meg is érted - valszeg közelebb leszel a megoldáshoz.
Csinált már valaki hasonlót? Az eljárásról az alábbi linket találtam: Modellmarine.de
De próbáltam és gondjaim vannak, mindig feljön a szilikon, mikor eligazítanám a felületen... Lehet, hogy pofon egyszerû a megoldás, csak béna vagyok?? Jó, erre nem feltétlenül várok válaszokat, de segítséget azt igen.... :-)
(meg alatta a macsek is!)