Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ngcsnet
Kösz a linket! + a segítséget is<#smile>

DJ Skyline
nem kell felzötyögni!😊 íme itt tudsz mazsolázni! az ott szereplõ gyártók közül ezek gyártanak autókat: AMT,Fujimi,Italeri,Revell,Tamiya...ezek közül tudsz mazsolázni,a legnagyobb választéka itt az oldalon a Fujiminek,Revellnek,Tamiyanak van! ezek közül a Tamiya a legminõségibb,viszont kicsit árban borsosabb...nem mindegyik,de akad! a Fujimi autóinak a fele Japán autók,de van más is természetesen,nem csak Honda,Mazda,Mitsubishi,Nissan,stb!😊 és nem kell feljönnöd pestre érte,hanem leviszik neked!

Seaweed
Jah..mint irtak vegulis mind1 hol veszed meg..de ma a net koraban talan a legjobb megoldas meg magyar piacon is ha a netrol rendelsz! Nembeszelve az online segitseg lehetosegerol! Pl tegyuk fel hogy akarsz egy makettet de nem tudod hogy mi kell a megepitesehez! Itt biztos segitunk (volt mar ra nem 1x pelda!), mig a tuskoban szinte kizart hogy tudnak..es sajna a "szakboltokban" se minden esetben tudnak!
Persze azert van kivetel! (szakboltokban)
ngcsnet
mit keresek? leginkább autó-maketteket

ngcsnet
fejér megye, a faluban ahol lakok még élelmiszer bolt is alig van.
székesfehérvárra el tudok jutni, ott van-e jó bolt?
esetleg persze pestre is fel tudok zötykölõdni, ott biztos van mindenféle üzlet

DJ Skyline
ez a minden jó is lenne,de nem így van! merre laksz? mert ha tudjuk merre laksz,meg mit is keresel,akkor lehet tudunk segíteni!

ngcsnet
ok, csak lehet hogy ilyen szupermarketekben kicsi a felhozatal, pl. amikor ott jártam régebben, volt 5 doboz makett, szal, azért gondolom hogy szaküzletben érdemes venni, mert ott minden van

ngcsnet
majd még utánanézek akkor...köszi😉

Attól függ ki a gyártójuk, nem attól, hogy hol kapható....

DJ Skyline
a márka ugyanaz! tehát meglehet venni "profi szaküzletben" (már amennyire a magyar boltokat annak lehet nevezni <#hehe>),és meglehet venni ugyanazt a Tescoban is! mi a márka azt tudod?

ngcsnet
srácok, mi a véleményetek a teszkós/auchanos makkettekrõl? szeretnék én is belevágni a szakmába, de nem tudom hogy kezdjem...régen dolgoztam ilyen szupermarketi makettekkel, de szerintem ti annál komolyabb modellekkel dolgoztok

89
Csak ezt találtam (vagyis a google)
http://www.hlj.com/product/MDG22880

Megveheted 3200 yen-ért....Japánban <#smile> Azt nemtom hogy lehet-e rendelni...
Mér amúgy vannak ilyen modellújságok amiket le lehet szedni?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

ELADÓ:

Hasegawa Mitsubishi Lancer EVO IV 6000,-
Hasegawa Mitsubishi Lancer EVO III '96 Safari Rally Winner 7000,-
Fujimi: GT-W Wing Set & Muffler Tune Set (kipufogók, ülések,
hátsószárnyak, kormányok matricák..) 3000,-

[email protected]

http://nemethdekor.fw.hu

Seaweed
En sajna nem
modellmaker
Nem tudtok véletlenül vmi helyet a neten ahonnan ezt le tudnám tölteni? Nem nagyon találtam sajnos. =/

MotoGP Racers Archive 2004

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

gordon 24
Na jó!!! Védekezz csak!!!
Egyébként nem rossz.
Az én elsõ makettem egy Nissan Skyline volt, csak még nem értettem hozzá és lefujtam akril lakkal és az egészett szétmarta.Aztán meg játszottam is vele igy sok futomü alkatrész lehullott róla, de még megvan és nem is néz ki rosszul.
Kép nincs róla sajna.

Downhill!!

DJ Skyline
nem tudom,lehet a kabintetõ volt az a kinézete miatt (úszik a ragasztóban,totál homály!😄 )

gordon 24
"annyi részem volt benne,hogy felragasztottam az egyik kereket"
Pont az esett le mi? Csak nem mered bevallani!!! DDDDDDDDD<#hehe><#nevetes1>

Downhill!!

Seaweed
ez egy F-2F Buffalo
DJ Skyline
íme! nem tudom mi a neve a makettnek,azt sem,hogy ki gyártotta! mondjuk már viharvert,szal nincs meg az egyik futó,légcsavar hiányos,meg befigyel a gombostû!😄 meg a kabintetõ sem egy hubazz

DJ Skyline
"hanem kivágtam és ráragasztottam"
ez jó😄DDD mondjuk nekem is megvoltak biztos a sajátos praktikáim,de nem emlékszem már sajna! :\

különben a legelsõ makettemet a faterral együtt építettük,de kb annyi részem volt benne,hogy felragasztottam az egyik kereket!😄 na nem azért,mert fater azt mondta,hogy kussp*csába,majd én,hanem valamitõl nem akartam annyira még!😄 majd lefényképezem mindjárt,megvan még!😊

89
kösz

kbx
Nem rossz!! Elsõnek meg pláne!!

Az én elsõ makettem valami orosz utasszállító volt, nem tudom milyen gyártmán, talán orosz... Persze én sem festettem, még a matricát sem áztattam le, hanem kivágtam és ráragasztottam😄D (még kicsi voltam😊)

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

89

I.C.ram
TB-3? 😊
Nekem valami orosz modern bombázó volt ezer löveg toronnyal. adtak hozzá ragasztót és ezüst festéket is.hát nem ma volt az biztos. 78-80 között.

Nekem az elsõ asszem egy italeri 1:35-ös M1A1 abrams volt. 😊

DJ Skyline
az elsõ mûvem valamelyik szeméttelepen figyel,ha még nem olvasztották be!😄

PrasCo
Elsõ egyéni makettem egy noname Sherman, 1/72, gumitalpas vadállat. :Ð
modellmaker
lol. most errõl eszembe jutott az osztálykirándulás. 😄 csajok közül az egyik picit befordult. gondolták a többiek hogy majd egy kis Vilmos (körte) segít a baján. 😄 hát segített 😄 pláne hogy vizespohárból nyomták. életbe nem ittak még pálinkát de ez így elsõre jó volt. D:

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
ford mustang 199x. nem tom pontosan melyik évjárat. egy amt autó volt. emlékszem a motortól nem fért be a hûtõ. gondoltam ha elõrébb húzom befog.. <#idiota>

Glpetyus
Elsõ makettem : Revell 1/144 Bac. F6 Lightning
Második : Italeri 1/72 UH-60 Desert Hawk
Többit már nem tom 😊

Kata
És ha józanul nézünk rá a makettre? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Jah meg emlekszem volt valami uberszar Tb-3-as makettem (KP vagy valami lenygel vagy NDK-s cucc)...olyan deformaciok voltak hogy nem tudtam megepiteni 😄DD
Seaweed
Hat komoly idoutazasba kene fogni..es ugy cirka 83-84 kornyekere visszamenni es lefotozni azt az L-39 Albatrost (KP mimas 😄) ami az elso makettem volt az eletemben... Illetve egy Boeing 727-es (valami NDK makett volt) volt...
sziasztok!

Van valakinek egy darab fölösleges benzines kannája + egy darab katonai táskája (amolyan sport táska kinézetû)?
nagyon érdekelne, de vevõ lennék bármilyen cuccra 1/24-es autókhoz fõleg.
Üdv:

Huncolin

Üdv: Huncolin

Glpetyus
ez mitõl jobb így,azt õ sem tudja... 😊

Glpetyus
kb. 15 éve csináltam az elsõt,már a makett sincs meg vagy 10 éve :p

modellmaker
a fiú nem szereti a putty-t 😄

89
Nincs meg vkinek az elsõ mûvérõl készült kép? Hogy azért lássam a konkurenciát<#vigyor3>

Glpetyus
😊))))))
egyébként egész jó ^J^

PrasCo
Ja igen (lehet, jól jönne a szerkesztés miatt egy VIP), elhamarkodtam a HSZ-t. Mondjuk as makettet is, épp azért írok. Mikor viszonylag elégedetten (a korábbi "maketteim"... öö... 😄) lberaktam a vitrinbe, esett le, hogy megint gigantikus barom voltam. Az volt olyan rohadt furcsa a maketten, és végig ott volt a szemem elõtt, hogy az Fw-190-es kabinteteje nem így nyílt, hanem a szélvédõ mögötti idomzatot is hátratolta. Én meg nyugodt szívvel hátratoltam - csak az üveget. :Ð
Újabb tanulság a jövõre nézve, mikoron a nagy buzgalomtól nem látom a fától a nagy magyar pusztát...
PrasCo
Nem rossz hely... persze rossz idõben, rossz helyen lenni - mindig megeshet. Persze azéért vannak itt olyan helyek is... na ja, nem offolok. 😄 Inkább képezek egyet.

Legutóbbi, egy éves makettem, egy Fw-190 R-11-es. Rohadtnagy dilemma volt, az A-4 két ikergépágyúja sok álmatlan éjszakát okozott, de végül az antennaerdõ mellett döntöttem. 😄 Ennél szeretnék "egy szintel fejlebb" lépni idén nyáron. ^^
Seaweed
<#wink>
Jóltod. 😊

Seaweed
Akkor kavartalak valakivel..aszem LSL-el 😊

Akkor Csoder "kozeli" mert o ha jol tudom Szhelyi 😉
DJ Skyline
fú körmend! 1x voltam ott,többet inkább nem szeretnék!😄D

PrasCo
Nem, körmendi vagyok, és szombathelyre járok suliba. 😉
PrasCo
Hát igen, én is azt mondom, hogy nyami... szinte már sajnálok én magam nekiállni, és nem lepasszolni valaki olyannak, aki igazán érti a "szakmát".
De "amikor még kissrác voltam, láááláláá..." még nem mértem fel a kezemben lévõ doboz eszmei értékét, és tanulópénz(!!) alapon gyakoroltam az összerakást. Azóta gondolkodom az öngyilkosságon. 😄
Seaweed
Hmm te nem kecsoi vagy?! Vagy csak itt jartal suliba?