Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze azert van kivetel! (szakboltokban)
székesfehérvárra el tudok jutni, ott van-e jó bolt?
esetleg persze pestre is fel tudok zötykölõdni, ott biztos van mindenféle üzlet
http://www.hlj.com/product/MDG22880
Megveheted 3200 yen-ért....Japánban <#smile>#smile> Azt nemtom hogy lehet-e rendelni...
Mér amúgy vannak ilyen modellújságok amiket le lehet szedni?
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Hasegawa Mitsubishi Lancer EVO IV 6000,-
Hasegawa Mitsubishi Lancer EVO III '96 Safari Rally Winner 7000,-
Fujimi: GT-W Wing Set & Muffler Tune Set (kipufogók, ülések,
hátsószárnyak, kormányok matricák..) 3000,-
[email protected]
http://nemethdekor.fw.hu
MotoGP Racers Archive 2004

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Egyébként nem rossz.
Az én elsõ makettem egy Nissan Skyline volt, csak még nem értettem hozzá és lefujtam akril lakkal és az egészett szétmarta.Aztán meg játszottam is vele igy sok futomü alkatrész lehullott róla, de még megvan és nem is néz ki rosszul.
Kép nincs róla sajna.
Downhill!!
Pont az esett le mi? Csak nem mered bevallani!!! DDDDDDDDD<#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1>
Downhill!!
ez jó😄DDD mondjuk nekem is megvoltak biztos a sajátos praktikáim,de nem emlékszem már sajna! :\
különben a legelsõ makettemet a faterral együtt építettük,de kb annyi részem volt benne,hogy felragasztottam az egyik kereket!😄 na nem azért,mert fater azt mondta,hogy kussp*csába,majd én,hanem valamitõl nem akartam annyira még!😄 majd lefényképezem mindjárt,megvan még!😊
Az én elsõ makettem valami orosz utasszállító volt, nem tudom milyen gyártmán, talán orosz... Persze én sem festettem, még a matricát sem áztattam le, hanem kivágtam és ráragasztottam😄D (még kicsi voltam😊)
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Második : Italeri 1/72 UH-60 Desert Hawk
Többit már nem tom 😊
Van valakinek egy darab fölösleges benzines kannája + egy darab katonai táskája (amolyan sport táska kinézetû)?
nagyon érdekelne, de vevõ lennék bármilyen cuccra 1/24-es autókhoz fõleg.
Üdv:
Huncolin
Üdv: Huncolin

Újabb tanulság a jövõre nézve, mikoron a nagy buzgalomtól nem látom a fától a nagy magyar pusztát...
Legutóbbi, egy éves makettem, egy Fw-190 R-11-es. Rohadtnagy dilemma volt, az A-4 két ikergépágyúja sok álmatlan éjszakát okozott, de végül az antennaerdõ mellett döntöttem. 😄 Ennél szeretnék "egy szintel fejlebb" lépni idén nyáron. ^^
Akkor Csoder "kozeli" mert o ha jol tudom Szhelyi 😉
De "amikor még kissrác voltam, láááláláá..." még nem mértem fel a kezemben lévõ doboz eszmei értékét, és tanulópénz(!!) alapon gyakoroltam az összerakást. Azóta gondolkodom az öngyilkosságon. 😄