Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy Matchbox a márkája
MG Midget
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
De az a BMW jobban tetszik, igaz utálom a BMW-ket <#vigyor3>#vigyor3>
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
hlj-n néztem már,de sajnos nincs raktáron:/ pedig nagyon jó áron van😮
mondjuk lehet pont azért nincs😄
elõre is köszi😊)
E30 4ever
Bár én nem is értek, meg nem is ismerem a kamionokat, de szépnek tûnik, grat!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
E30 4ever
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
E30 4ever
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Amúgy nemrossz 😊 Hanyadik?
várom a véleményeket
az alvázas dolog is megoldódott,sokat szívtam vele
vannak sajnálatos hibák a maketten amelyek a kitt hibájából adódnak,és persze vannak olyanok amelyek az enyémbõl:/
de szerintem egyik sem olyan igazán égbe kiáltó😊)
Nekem tetsszik a végeredmény,ezzel az autómmal is meg vagyok elégedve ugyan úgy mint a többivel,és büszkén tettem fel a polcra😊
Várom a véleményeteket!
<#wink>#wink>
E30 4ever
Kar hogy auto nincs a palettajan <#ravasz1>#ravasz1>
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Szólj ha sikerült letölteni!!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!