Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
ma már úgy igazán nem lehet kapni sehol sem mecsboksz maketteket asszem! voltam egy pár helyen itt pesten,de nincs sehol..

ngcsnet
és ilyen matchboxokat már nem láttam sehol, bár ezek nem is olyan részletesek,

ngcsnet
ezt még a bátyám csinálta régen, mint látható, elég ramaty állapotban van már + full poros <#idiota>
amúgy Matchbox a márkája

MG Midget

DJ RUSH99
tudom fõnök<#idiota><#idiota><#idiota>

E30 4ever

DJ Skyline
ok,de ne küld el mind a 30 képet,hanem mazsolázz összes 10-et!😄

DJ RUSH99
köszi😊)

a bmw sztem is az egyik legjobb lett<#wink>

E30 4ever

ChevyG work
szerintem elb@szta a ragasztást, és pot alaktrész nincs😊

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

89
és miért karikáztad be?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

89
Ez is szép. De elsõre? Amúgy mér van betörve a bal fényszórója?<#idiota>

89
Sztem szép lett a buborékokat leszámítva <#smile>
De az a BMW jobban tetszik, igaz utálom a BMW-ket <#vigyor3>

ChevyG work
gondolom ez nem mostanába volt<#idiota>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Glpetyus
hmmm,egyesek hogy ráérnek 😄

Glpetyus
<#eljen>

DJ RUSH99
nem tudja vki hol lehet kapni ilyen tamiya castrol supra-t?

hlj-n néztem már,de sajnos nincs raktáron:/ pedig nagyon jó áron van😮
mondjuk lehet pont azért nincs😄

elõre is köszi😊)

E30 4ever

MikX
Csatlakozom az elõttem szólóhoz 😄
Bár én nem is értek, meg nem is ismerem a kamionokat, de szépnek tûnik, grat!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

kbx
Szép lett!!!<#eljen>

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

gordon 24
Szép nagyon!!! Látom idetaláltál!!!

Downhill!!

DJ Skyline
oda elkéne menni csobánkára! :o

modellmaker
Tigris nézzétek meg... 😉

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ RUSH99
elég sokszor elõfordul tankokról,repülõkrõl is ennyi.. gondoltam legyen egyszer autó is sok<#idiota> bár utólag én is láttam h b*ott sok lett😄

E30 4ever

roliairsuni
thx, nekemis csak ez az egy van és nemis tervezek többet, maradok az autóknál

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

DJ RUSH99
jah,a matricákkal én sem vok teljesen kibékülve... amúgy tecc! elsõnek szép<#eljen><#wink>

E30 4ever

Seaweed
Szap bar tolem nagyon messze al a kamion makettezes de tetszik! <#eljen>
roliairsuni
ja még annyit mondanék: msn: [email protected] , aki akar vegyen fel

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

roliairsuni
az elsõ rendes gépem, elõtte csak ilyen 1:72 es szarokkal tököltem, mert nemtudtam hogy nagy is van <#idiota>a játékboltba láttam meg, felkeltette az érdeklõdésemet, beleszerettem a hobby-ba, aztán mikor császkáltam szolnokon láttam egy makettboltot és akkor megvettem az elsõ normálisat, tehát õt. a kis szarokat meg leveittem a picébe 😉

Hát az ilyen "italeri" meg "limited edition" matricákat sztem nem kellet volna feltenni 😄
Amúgy nemrossz 😊 Hanyadik?

roliairsuni
az uccsó képen sry a piros karikáért, de nem vettem észre

roliairsuni
itt a kamionom:

várom a véleményeket

Nemrossz, de miért kell majd' 30 képet beszúrni? Elég lett volna 4-5-ötöt ízelítõként, többit meg linkelve.

DJ RUSH99

sky,neked meg megy majd a szokásos válogatott rar😊

E30 4ever

DJ RUSH99

E30 4ever

DJ RUSH99
hy all! végre valahára befejeztem a 300zx-et<#idiota>
az alvázas dolog is megoldódott,sokat szívtam vele
vannak sajnálatos hibák a maketten amelyek a kitt hibájából adódnak,és persze vannak olyanok amelyek az enyémbõl:/
de szerintem egyik sem olyan igazán égbe kiáltó😊)

Nekem tetsszik a végeredmény,ezzel az autómmal is meg vagyok elégedve ugyan úgy mint a többivel,és büszkén tettem fel a polcra😊

Várom a véleményeteket!

<#wink>

E30 4ever

Seaweed

gonosz<#gonosz1>

Seaweed
Vegyen KP-t azzal tuti beleszeret a makettezesbe <#hehe><#gonosz1>
Kar hogy auto nincs a palettajan <#ravasz1>
ngcsnet
kösz a tippet 😄

miért egyébként? mi a gond vele?

kbx
Csak a lényeg, hogy Hellert vagy Airfixet ne vegyél, mert egy életre elmegy a kedved a makettezéstõl!!!

kbx
Hûûû, ez nekem is kéne!! Pókemberes motorhoz jól jönne egy kis referencia😊)
Szólj ha sikerült letölteni!!

Seaweed
Jogos..de nem hiszem hogy ezzel barmit eler...es pont azokat buntetei akiket nem kellene....ez van de megertem, en is uztemeltetek weblapot es hasonlo tendenciakat en is latok..szerencsere nem rombolnak(meg)..csak spamaletek a laprol..de megszuntettem a "lehetoseget"....
PrasCo
Ahám, köszönöm, megnézem.
Seaweed
Sajat forrasomban nincs semmi rola.

Itt lehet olvasgatni rola.
roliairsuni
de, tényleg a legjobb

Seaweed
Nem tudom..de ugysejtem igen..mingyart utananezek a "konyvtaramban"...
PrasCo
Ezt is a Hs-128 szerepkörében alkalmazták? Olyanformának néz ki.
Seaweed
nah ez se tucat makett...(Focke-Wulf Fw 187A-0)

modellmaker
legjobb minõségû <#puszis>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
de nem?😄 lehet az újabbakhoz nincs motor,de nem úszik a hibákban,pontatlanságokban,könnyen összeépíthetõ egy kezdõ számára is!😄

DJ Skyline
na persze még megkell venned a megfelelõ festékeket,ragasztót,ecseteket...más nagyon nem kell! ja meg valamilyen csiszoló,reszelõ! PVC vágó minden háztartásban van szinte,azzal lelehet szedni az alkatrészeket,majd a felesleges maradékot levagdosod vele finoman,majd csiszolod,reszeled ha kell! de elõbb válaszd ki a makettet,aztán ha nincs hozzá leírva az oldalon,hogy milyen festékek kellenek,akkor van 1 jó kis oldal,ahol vannak használati útmutatók,ahol a festékek levannak írva,hogy mik kellenek! na persze ott sincs mindnél útmutató de a 80%-nál volt,amiket eddig kerestem!

modellmaker
"legminõségibb" ez tetszett 😊

az sgmakett linkek részében is van még egy pár online bolt.